Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdargurlek

quote:

Orjinalden alıntı: nino

arkadaşlar karar aşamasındayım, araştırmalarım sonucunda A100-599, HP Pavilions 9087 arasında kaldım 9087 sanırım 512mb ekran kartı harici avantajı bu ama HP'nin çok sorunlu olduğunu görmem sonucu vazgeçme aşamasındayım. Toshiba düşünüyorum, bu bağlamda sormak istediğim ilk alırken direk 1gb ram ilavesi yapmak RAM kullanımını makul ölçülerde azaltıyor mu Vistada? 512mb da yeterli olabilir mi ,? Bir de Vista ile her türlü program, oyunu çalıştırmak mümkün mü???

A100-599'un sorunları nelerdir? varsa..

Hp pavilion 6185 kullanıcısı (para iadesi için başvurmuş bi kullanıcı) olarak hp marka laptop alırsan laptopunu senden çok hp servisi görür bundan emin ol. Ben alalı 2 ay oldu 28 gün serviste geçti aha yine bozuk laptop versem bi 15 gün daha orda kalcak. Direk para iadesi istedim bakalım olcakmı.

Pavilion 6187EU kullanmuştım bende.1 ay kullanabildim.Sonra 45 İŞGÜNÜ neredeyse 2 ay serviste kaldı ve para iadesi (tamir edemediler).Yani kullanıcıdan fazla servisin gördüğü çok doğru.
    Kesinikle Toshiba diyorum.Çok sorunsuz bir makine.

• quote:

Orjinalden alıntı: halilb

saro 24 arkadaşım orda üç model var ancak açıklamalarda vista uyumu diye birşey yazmıyor hepsinde XP yazıyor senin kullandığın modeli bana yazarmısın ayrıca CD sini yükleyince hemen çalışıyormu yoksa internetten drayvırmı indiriyorsun biraz açıklayıcı olursan sevinirim çünkü ben biraz acemiyim bu koularda yanlış bir Web Cam almak istemiyorum teşekkürler

Hocam "dırayvır" yazışına hasta oldumSüpersin
  • arkadaşlar; ben de derneğinize yaklaşık bir hafta önce katılmış bir kardeşinizim. bir haftadır işi gücü bıraktım (ki bunun maliyeti çok acı olacak) ama bu makineyi alkdığıma da memnun oldum. Ancak bir sorunum var. Dün gititm Medal of Honor aldım. Güzelce de yükledim ama oyunu çalıştırınca takılıyor. Bu oyunu, bu ekran kartının çalıştırmaması olanaksız. Siz ne dersiniz? Vista'dan mı kaynaklanıyor. Moralim bozulmadı değil hani...Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loppe

arkadaşlar; ben de derneğinize yaklaşık bir hafta önce katılmış bir kardeşinizim. bir haftadır işi gücü bıraktım (ki bunun maliyeti çok acı olacak) ama bu makineyi alkdığıma da memnun oldum. Ancak bir sorunum var. Dün gititm Medal of Honor aldım. Güzelce de yükledim ama oyunu çalıştırınca takılıyor. Bu oyunu, bu ekran kartının çalıştırmaması olanaksız. Siz ne dersiniz? Vista'dan mı kaynaklanıyor. Moralim bozulmadı değil hani...Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende de aynı sorun vardı cod2 oynarken takılıyordu.Tamamen ram eksikliğinden kaynaklanıyor.1gb daha ram eklettim sorun çözüldü. Artık kilitlenme ve takılma gibi problemler yaşamıyorum.Kesinlikle ram ilavesi yapmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: magellan74

quote:

Orjinalden alıntı: loppe

arkadaşlar; ben de derneğinize yaklaşık bir hafta önce katılmış bir kardeşinizim. bir haftadır işi gücü bıraktım (ki bunun maliyeti çok acı olacak) ama bu makineyi alkdığıma da memnun oldum. Ancak bir sorunum var. Dün gititm Medal of Honor aldım. Güzelce de yükledim ama oyunu çalıştırınca takılıyor. Bu oyunu, bu ekran kartının çalıştırmaması olanaksız. Siz ne dersiniz? Vista'dan mı kaynaklanıyor. Moralim bozulmadı değil hani...Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende de aynı sorun vardı cod2 oynarken takılıyordu.Tamamen ram eksikliğinden kaynaklanıyor.1gb daha ram eklettim sorun çözüldü. Artık kilitlenme ve takılma gibi problemler yaşamıyorum.Kesinlikle ram ilavesi yapmanızı tavsiye ederim.

ram ilavesi yapınca garant kapsamından çıtı mı biliyomusun birde toshibanın kendi servisinde mi taktırdın yoksa başka bi yerde mi?

• Selamlar,

Bende kısmetse bu hafta içinde gidip almak istiyorum bu laptopu. Yalnız aklıma takılan bir nokta ise nerden almam gerektiği, şu ana kadar toshibashop diye geçiyor ismi sanırım toshibanın yetkili bayisinden almak istiyordum ancak Bimeks'e bu modelin geldiğini öğrendim ve arada kaldım sizce nerden almalıyım ? Aldıktan sonra bir problem çıkması durumunda en iyi hizmeti nerden alırım ya da almadan önce örneğin laptopta ölü piksel programı çalıştırmak istesem ?
  • Bimeks de varmıymış bu ürün ? üşengeçlikten hiç arayıp sormadım ve haftasonu da bu ürünün de aralrında bulunduğu bir kaç cihaz arasından seçimimi yapıp alıcam inşallaah..

Eğer Bu ürünü almaya karar verip de bimekste ya da teknosa da bulamazsam vay halime :S İki gün içerisinde geri dönüyorum çünkü
  • benim hard disk çalıştığnda cıgır cıgır diye garip sesler çıkarıyor.ses fazla değil ama mide bulandırıyor.dandik hp 4398 den bile böyle bir ses gelmezken bu makineden gelmesi beni gerçekten üzüyor.vistanın kendi defrag programı ile defrag da yaptım fakat ses hala devam ediyor.eğer bu olay genelde olan bir şey ise sorun değil o kadar kusur kadı kızında da olur denip sineye çekilir ama sadece benim makinede ise işim zor demektir.makineyi alalı 2 gün oldu.recovery yapmanın faydası olabilir mi acaba?saygılarımla...
  • Tabiki toshiba shopa taktırdım aldığım yere yani.Kingston 1gb.ram 195ytl alıyorlar.Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilb

sado 24 teşekkürler ama webcam'ın tam modrelini yazarsan sevinirim şimdiden sağol

pegasus VC4U kullanıyorum.Sorun çıkartmadı ancak takınca look312 diye otomatik tanıyor ama çalışmıyor. sürücüyü güncelle deyip yeni driver yüklüyorum ,sorunsuz çalışıyor.Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk32

benim hard disk çalıştığnda cıgır cıgır diye garip sesler çıkarıyor.ses fazla değil ama mide bulandırıyor.dandik hp 4398 den bile böyle bir ses gelmezken bu makineden gelmesi beni gerçekten üzüyor.vistanın kendi defrag programı ile defrag da yaptım fakat ses hala devam ediyor.eğer bu olay genelde olan bir şey ise sorun değil o kadar kusur kadı kızında da olur denip sineye çekilir ama sadece benim makinede ise işim zor demektir.makineyi alalı 2 gün oldu.recovery yapmanın faydası olabilir mi acaba?saygılarımla...

Bir önceki sayfada yazdık.Zahmet olmazsa bi bakıver
  • açma kapama play vs gibi tuşların solda ve kocaman oluşu büyük bi eksik.pc yi kullanırken yanlışlıkla elin kapama tuşuna çarpsa aha laptop kapandı Kocaman next tuşu vs koymuşlar. ben açma/kapama tuşu haricindekileri 1kere bile kullanmam. tek bu yüzden f3jp şansını zorluyo hala.. +9cell pil. yoksa toshiba bırakılmaz..

kemal sunalın filmindeki hızır idi yunus idi, yunus idi hızır idi.. gibi bizde f3jp idi a100-599 idi..beynimiz sulandı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 20 Nisan 2007; 11:14:35 >
  • Arkadaşlar 512 mb 533 Mhz ram taksak açılış ve kasılmalar hafifler mi?Öyle çok oyun oynayan birisi değilim de C&C tiberium war kasılmadan oynayabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbaser

Arkadaşlar 512 mb 533 Mhz ram taksak açılış ve kasılmalar hafifler mi?Öyle çok oyun oynayan birisi değilim de C&C tiberium war kasılmadan oynayabilir miyim?

Ben 512 ram takviyesi yaptım.Sistem tümüyle rahatladı.Sistemi yoran ağır oyunlar ve uygulamalar çalıştırıyorum.En ufak kasılma olmuyor.512 ram oldukça yeterli.Bana sorarsan 200 YTL verip 1 gb ram taktırmaktansa 85 TL ye 512 ram taktırmak "şuan için" daha mantıklı.
    Ama para bol sen kafanı yorma diyorsan uzun ömürlü olması açısından 1 gb taktırmanı öneririm.
  • teşekkür ederim.Ben de şu an 512 nin yeterli olduğunu düşünüyorum.İleride gerekirse değiştiririm.Zaten çok ta uygulama çalıştırmıyorum.Ama bir oyunda kasılma yapmasa bana yeterli.Çok ta akıcı olmasına gerek yok.Notebook nihayetinde
  • Arkadaşlar,

A100-599'a Vista Ultimate kuran oldumu acaba?Driverları falan recovery cd'den tanıtmışsınızdır sanırım.Cihazın ultimate performansı nedir kullanan arkadaşlar bi yorum yaparlarsa bizde bilgilenmiş oluruz.
    Home premium versiyonun'da uzak masaüstü bağlantısı,etki alannına bağlantı bile mümkün değil.
  • 100-599; ben senin yazdığın çözümü gördüm fakat defrag işini q&q defrag ile değil de vistanın kendi disk birleştiricisi ile yaptım fakat çözüm olmadı.zannetmiyorum ki q&q vistanın kendi programından aman aman üstün olsun asıl benim bu noktada öğrenmek istediğim bu durum genelde olan bir durum mu yoksa sende bende olan sıradışı bir durum mu?şüphen olmasın ki bu topiğn her zerresine nüfus etmişimdir...
  • A100 599 ALDIM

MAKINA IYI

AMA VISTA YERINE XP KURDUM

XP LAN DRIVER PROBLEMI VAR

TOSHIBA ' NIN KENDI SITESINDE A100 599 (PSAAR) MODELİNE AIT XP LAN DRIVER ' IMEVCUT DEGIL MALESEF.

DIGER LAN DRIVERLARI DAÇALIŞTIRMADI.

NE YAPMALIYIM , YARDIMINIZI BEKLİYORUM ::::
  • halilb o verdigim linkteki bu model (logitech qıkcam for notebooks deluxe webcam) herhangi bir sorun yaşamadım cd yi taktım kurdum ve oldu çok basit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktoran

A100 599 ALDIM

MAKINA IYI

AMA VISTA YERINE XP KURDUM

XP LAN DRIVER PROBLEMI VAR

TOSHIBA ' NIN KENDI SITESINDE A100 599 (PSAAR) MODELİNE AIT XP LAN DRIVER ' IMEVCUT DEGIL MALESEF.

DIGER LAN DRIVERLARI DAÇALIŞTIRMADI.

NE YAPMALIYIM , YARDIMINIZI BEKLİYORUM ::::

arkadaşım bende XP Pro SP2 kurduğumda Lan Driveri direk kurduğumda çalışmamıştı ama aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir deyip de donanım kurma sihirbazına kurdurduğumda sorunsuz olarak Lan da çalıştı, şu an için hiç bir driver problemi olduğunu sanmıyorum XP için. Ayrıca Toshiba nın kendi sitesinde driverlar mevcut, bizim makinalar için PSAA9 kodlu makinaya baksan yeter çünkü tüm driverlar aynı.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.