Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faruk32

100-599; ben senin yazdığın çözümü gördüm fakat defrag işini q&q defrag ile değil de vistanın kendi disk birleştiricisi ile yaptım fakat çözüm olmadı.zannetmiyorum ki q&q vistanın kendi programından aman aman üstün olsun asıl benim bu noktada öğrenmek istediğim bu durum genelde olan bir durum mu yoksa sende bende olan sıradışı bir durum mu?şüphen olmasın ki bu topiğn her zerresine nüfus etmişimdir...

Faruk kardeşim;
    Söylediğim program vistanın kendi defrag programından daha iyi ve "kapsamlı" olduğu için önerdim.Çünkü adamların işi bu,defrag üzerine yoğunlaşmışlar.
    Senin yakındığın sorun sadece sana öz değil,herkezde var,sebeplerini bir önceki sayfada yazdım.Yalnız işletim sisteminin defrag programı çok yüzeysel bir program,normalde bir defrag işlemi o kadar kısa sürede bitmez.O yüzden sen vistadaki defrag programı ile defrag yaptıktan sonra sesin azaldığını pek fazla hissetmiyorsun.En azından 1 sefer olsun söylediğim programı bi dene.Bir önceki sayfada belirttiğim gibi bi kullan.Beğenmezsen kaldırırsın.Bu program o sesi ciddi manada kesiyor.Sadece açılışta 2 dk falan duyuyrosun,sonra birdaha (ağır uygulama açılışları hariç) duymuyorsuın.

• yaaa arkadaşlar benim bilgisayara uyespi ile hardiskten oyun atmak için alkol programı atarken birden bilgisayar kendini açıp kapatmaya başladı ve düzelmedi daha sonra kurtarma cd sinden tekrar bilgisayara format attık herşey normaldi tüm yüklemeleri yaptıktan sonra BOOTMGR dosyası eksik yazdı ve bigisayar yine açmadı şuan bilgisayarı çalıştıramıyorum canım çok sıkıldı ne yapcam şimdi bana yardımcı olurmusunu teşekkürler
  • sayın 100-599 ilginize minnettarım genel bir sorun olduğuna göre dert değil.q&q programını indirip sorunu minimize etmeye çalışacağım.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares80

Pranalarında biçok modeli vista ile uyumlu, hepsiburada.com dan bakabilirsiniz.
    Bu arada usb leri güvenli kaldıramıyorum. Bunun için bildiğiniz bi yol varmı? Bi sorum daha olacak, BIOS yada herhangi biyerden bilgisayarın ilk açılış tarihi görülebilirmi???

Everest ultimate edition programında işletim sistemi (os yükleme tarihinde görebilirsin-vistanın kurulduğu tarih).
  • quote:

Orjinalden alıntı: magellan74

Tabiki toshiba shopa taktırdım aldığım yere yani.Kingston 1gb.ram 195ytl alıyorlar.Bilginize.

http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?SysID=36192&mfr=Toshiba&model=Satellite+A100&root=&LinkBack=&Sys=36192-Toshiba-Satellite+A100-599&distributor=0&submit1=Search

Toshiba shop un verdiği kingston ram linkteki kingstonın toshiba için ürettiği KTT533D2/1G mi yoksa
    piyasada $ 75 olan KVR533D2S4/1G ( kingston 1gb. 533 lük rami heryerde satılan) mi?

• arkadaşım bende XP Pro SP2 kurduğumda Lan Driveri direk kurduğumda çalışmamıştı ama aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir deyip de donanım kurma sihirbazına kurdurduğumda sorunsuz olarak Lan da çalıştı, şu an için hiç bir driver problemi olduğunu sanmıyorum XP için. Ayrıca Toshiba nın kendi sitesinde driverlar mevcut, bizim makinalar için PSAA9 kodlu makinaya baksan yeter çünkü tüm driverlar aynı.

tesekkurler

fakat toshibanin sitesindeki hicbir modelin lan driveri ethernetimi aktive etmiyor.acaba kurarken bi bir hata yapıyorum diye düşünmeye başladım artık.

siz hangisini kurmuştunuz acaba ?
  • Arkadaşım yüklediğim Lan driver rapide attım ordan indirebilirsin.
    Lan Driver
  • Ben de bi kaç saat önce aranıza katıldım. Hadi hayırlısı.

Bana satan dükkan içinde tek 1 GB Ram olduğunu söyledi. Acaba bundan nasıl emin olabilirim. Vista bunu gösterebilir mi?
  • ozzzy84
    hocam a100-912 bolumune de yazdım ama cevap alamadım
    sen yeni aldığın için sana sorayım dedim diğer arkadaşlar ekran başında değil anlaşılan
    bu aldığın cihazda soğutma fanı nerede makinenin altında mı yoksa kenarındamı ( yan veya arka)?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1c9i7l7

ozzzy84
    hocam a100-912 bolumune de yazdım ama cevap alamadım
    sen yeni aldığın için sana sorayım dedim diğer arkadaşlar ekran başında değil anlaşılan
    bu aldığın cihazda soğutma fanı nerede makinenin altında mı yoksa kenarındamı ( yan veya arka)?

Ben de bir kaç saat önce aldım. Görebildiğim kadarıyla sol yanda. Çünkü orada Büyük bir açıklık var ve ordan hava çıkıyor.
  • tamamdır hocam sağolasın
    demekki doğru biliyormuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thomson

quote:

Orjinalden alıntı: magellan74

Tabiki toshiba shopa taktırdım aldığım yere yani.Kingston 1gb.ram 195ytl alıyorlar.Bilginize.

http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?SysID=36192&mfr=Toshiba&model=Satellite+A100&root=&LinkBack=&Sys=36192-Toshiba-Satellite+A100-599&distributor=0&submit1=Search

Toshiba shop un verdiği kingston ram linkteki kingstonın toshiba için ürettiği KTT533D2/1G mi yoksa
    piyasada $ 75 olan KVR533D2S4/1G ( kingston 1gb. 533 lük rami heryerde satılan) mi?

KVR533D2S4/1G dediğiniz 2.ram takıldı.Piyasadan pahalı ama garantinin devamı için mecburen onlara taktırdım.

• Arkadaşlar;

ReadyBoost özelliğini kullanmak için flashdisk almak istiyorum.

Yalnız bu flashdisk lerde mühim olan okuma hızımı yazma hızımı?Yada okuma hızı 29 mb/sn olan mı yoksa 6 mb/sn olanmı iyidir?Saniyede 29 mb okuyan disk daha iyidir diye düşünüyorum ama bu flashdisklerden pek anlamam,belki farklı bir mantıkla çalışıyordur.

Bu konuda bilgi sahibi olan birisi varsa beni bu ortaçağ karanlığından kurtarsın please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A100-599 -- 21 Nisan 2007; 23:06:22 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım.8 saattir şarj da hep mavi lamba yanıyor yanlız adaptör hiç ısınmadı sanki şarj etmiyor gibi bi his var içimde pilde de bi ısınma filan yok umarım herşey yolundadır adaptörün biraz da olsa ısınması gerekmez mi yahu şimdi sorun var diye içime kuruntu oldubakalım ne olacak siz şarj ederken nasıldı durum?
  • arkadaşlar bende toshiba A-100-599 aldım ama şimdi bir tane kablosuz mouse ve bir de webcam istiyorum içinizde wista uyumlu mouse ve webcam bilen kullanan varmı... xp destekli ürünleri alsak acaba wista ile çalışırmı...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fpu

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım.8 saattir şarj da hep mavi lamba yanıyor yanlız adaptör hiç ısınmadı sanki şarj etmiyor gibi bi his var içimde pilde de bi ısınma filan yok umarım herşey yolundadır adaptörün biraz da olsa ısınması gerekmez mi yahu şimdi sorun var diye içime kuruntu oldubakalım ne olacak siz şarj ederken nasıldı durum?

Hayırlı olsun arkadaşım, 8 saatte şarjı dolmuştur bataryanın, ve cok fazla ısınmaması normaldir. pil doluyken prize takılıysa mavi ışığın yanmasıda normaldir. ama hic bir ısınma belirtisi olmaması gerek diye düşünüyorum, çünkü 4 yıldır laptop kullanıcısıyım son 2 haftadırda A100 kullanıyorum illaki adaptörde bir ısınma oluyor, ama içini rahat tut birsey yoktur heralde. tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazanfer

arkadaşlar bende toshiba A-100-599 aldım ama şimdi bir tane kablosuz mouse ve bir de webcam istiyorum içinizde wista uyumlu mouse ve webcam bilen kullanan varmı... xp destekli ürünleri alsak acaba wista ile çalışırmı...?

Sanada hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin, mouse olarak ben A4tech in kablosuz RFMOP-57 modelini kullanıyorum, hem vista ile hem XP ile uyumlu xp den vistaya gecerken aynı mouse vardı. kamera olarak da Piranha nın Tarantula modelini önerebilirim, daha dün aldım, daha önceden 6 ledli Orite RN-480 vardı, şimdiki Piranha ise hem 8 ledli hem görüntüsü ve renkleri daha kaliteli hemde vista ile sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar a100-599 modelinin yüksek kapaiteli pili var mı? Ya da 6 hücreli pilleri satılıyor mu?
  • Arkadaşlar Packard bell mx67mi Yoksa Toshiba nın bu modelimi.
    görünüş ve ekran kalitesi mx67 daha geldi bana film performansı olarak hangisi iidir
  • Arkadaşım bende bugün Toshiba A100-599 aldım bakalım ama ekran kalitesi olarak eğer kısmet olurda arıza yapmazsa Toshiba derim sana.Hemen Kasprsky kurdum Windowsun kendi güvenlik ayarlarına takılıp kalırsan eğer anında virüsü yersin.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.