Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana orj toshiba çantası veremediler bimeksten aldım ellerinde kalmamış bende bu hafta gideceğim için bekleyemedim std bi çanta verdiler targus marka yinede işimi görüyor

ayrıca bende o sağ al köşedeki EMEA etiketi yoq hiç çıkmadı birde nvdia nın logosu resimdekilerden farklı

birde o ekrandaki çıkıntıda yoq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustavolkan -- 12 Nisan 2007; 11:46:11 >
  • usatavolkan arkadaşım baktıgın için saol ancak bende ilk baktıgımda göremedim inşallah yoktur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihkolbasi

Merhaba,

A100-599'u buradan edindiğim bilgiler ışığında satın aldım ve şu ana kadar herhangi bir sürprizle karşılaşmadan yaklaşık 10 gündür makineyi kullanıyordum. Nokia PC Suite ile bluetooth bağlantısı problemi yaşadım, onu da yukarıda kuduğum bir mesajda wireless'ı kapatarak deneyince çalıştı. Ayrıca bir kaç gündür, wireless ile ilgili bir problem var, makineyi komple kapatıp açtığımda, hibernate'den geri açtığımda veya sleep moddan açtığımda wireless'a otomatik olarak bağlanamıyor alet, bakıyorum hiç bir wireless bağlantıyı görmüyor o sırada. Sağdaki wireless network anahtarını kapatıp açtığımda hemen bağlanıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Driver'ları güncellemeye çalıştım ancak yüklü olan en güncel olduğu için sanırım güncellemede başarılı olamasam da mevcut driverları kaldırıp yeniden yüklediğim ama herhangi bir değişiklik olmadı durumda. Benzer bir problem yaşayan oldu mu? Ne tavsiye ederisiniz?

Teşekkür ederim.

Arkadaşım güle güle kullan.
    Pc suite ile ilgili bluetooth ile bağlantı sorununu wireless bağlantısını kapatarak çözdüğünü yazmışsın.
    Bende daha evvel birçok şey denenim,bluetooth sürücüsünü güncelleştirdim ama yinede bluetooth üzerinden telefonu pc suite e tanıtamadım.Normalde bilgisayarın kendisi görüyor ,istersem pc den telefona dosya gönderiyorum ama pc suite üzerinden yapamıyorum.Buda pc sıite in vistaya uyumsuz olmasından kaynaklanıyor.

Sana sorum şu,pc suite üzerinden bluetooth ile telefonu nasıl bağladın?Pc suite versiyonun kaç?Sadece wireless ı kapatınca hemen bağlanabildinmi?Birde telefonun modeli ne?(Bende N70 var bağlayamıyorum,belki tlf modelindende fark edebilir)

• PC Suite'i yükleyememiştim ben vistaya uymuyo diye de vazgectim nası becerdinizbunu?
  • nino ekstra rami nerde taktirdin , kime taktirmamiz lazim fikrin varmi , garanti gitmemesi acisindan.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

nino ekstra rami nerde taktirdin , kime taktirmamiz lazim fikrin varmi , garanti gitmemesi acisindan.?

Herkez kendisi taktı kullanıyor,sağa sola ne diye para ödeyeceksin 3 kuruşluk iş için,bence tak kendin.Çok kolay bi iş,garanti falanda gitmez.Zaten ne kapakta nede iç kısımda bir kapıştırma falan yok,yani kapağın açıldığına ilişkin bir iz yok.Garanti falan gitmez,korkma.
  • Selamlar;
    Ben de A100-599 da 1GB ram in, bazı programları çalıştırırken, yetersizliğinden yakınıyorum.

1 GB ram daha alıp takmak istiyorum.

Bu işlemi yapan arkadaşlar, hangi marka ve özellikte ram aldıklarını belirtebilirlerse çok memnun olurum.
    (Üzerinde takılı olan ram in markası nedir, aynı marka ram mi almam gerekir?)

Bir bilgisayar markete gittiğimde hangi ürünü talep etmem gerekecek? (marka, ram özelliği, 533 Mhz mi vs...)

İlgilenenler için çok teşekkür ederim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mammamia -- 12 Nisan 2007; 21:50:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mammamia

Selamlar;
    Ben de A100-599 da 1GB ram in, bazı programları çalıştırırken, yetersizliğinden yakınıyorum.

1 GB ram daha alıp takmak istiyorum.

Bu işlemi yapan arkadaşlar, hangi marka ve özellikte ram aldıklarını belirtebilirlerse çok memnun olurum.
    (Üzerinde takılı olan ram in markası nedir, aynı marka ram mi almam gerekir?)

Bir bilgisayar markete gittiğimde hangi ürünü talep etmem gerekecek? (marka, ram özelliği, 566 Mhz mi vs...)

İlgilenenler için çok teşekkür ederim.

Saygılar.

makinadaki ram 533 olduğu için sende 533 lük kullanman gerekir ben kingstone aldım ama corsair vb.. markalarda iyidir mağazaya gittiğinde 1 gb ddr2 - 533 mhz lik ram almak istiyorum dersin hatta makinayıda götür hemen 5 dkk da takarlar ücretsiz

• quote:

Orjinalden alıntı: sado24

usatavolkan arkadaşım baktıgın için saol ancak bende ilk baktıgımda göremedim inşallah yoktur...

walla hatta göz kararı olmasın diye üstüne cetvel koyup baktım düz gidiyor ayrıca ben bu makinenin sesinin bu kadar iyi olduğunu bilmezdim harmn kardon a yakın ses veriyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyddaa

ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARI ALALI İKİ GÜN OLDU AMA SANIRIM BİR SORUNUM VAR. BİLGİSAYARIN DİSK GÖSTERGESİNİN IŞIĞI YANIP YANIP SÖNÜYOR VE KULAĞIMI TIRMALAYAN BİR CIZIRTI SESİ DUYULUYOR VE BU SES HİÇ GİTMİYOR.İLK ALDIĞIMDA ÖNEMSEMEMİŞTİM AMA RAHATSIZ OLMAYA BAŞLADIM. AYNI SES SİZDEN DE GELİYORM U? ALDIĞIMDAN BERİ BÖYLE . BİR SORUN VARSA NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR? sİZCE DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?? LÜTFEN YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM...

bendede benzer bi durum var.yalnız bu ses fan çalıştığı vakit geliyor(yani fandan geliyor) ve seninde dediğin gibi bir süre sonra insana rahatsızlık veriyor.ben bu durum ve ekran plastikleri ile ekran camı arasındaki açıklık için servise gittim.bana bilgisayarı getirmemi söylediler.ancak en az 15-20 gün bilgisyar bizde kalır dediler.açıkçası bilgisayar şu anda çok lazım bana..işlerimi hallettikten sonra tekrar götüreceğim..

• bende bu pazartesi a100 599 aldım dört gündür kullanıyorum fakat bir sorunum var, cihazın pili bitmeye yakın kullanıcıyı uyaran düşük pil uyarı sesi çalmıyor,güç seçeneklerine baktım düşük pil bildirisi kısmında "günü" yazıyor bu nedemek ??aranızda bu sorunu başka yaşayan yada bilgisi olan var mı?? bana yardım edermisiniz lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre20382 -- 13 Nisan 2007; 11:17:41 >

• makinadaki ram 533 olduğu için sende 533 lük kullanman gerekir ben kingstone aldım ama corsair vb.. markalarda iyidir mağazaya gittiğinde 1 gb ddr2 - 533 mhz lik ram almak istiyorum dersin hatta makinayıda götür hemen 5 dkk da takarlar ücretsiz

Bilgi için çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar benimde artık bir Toshiba A100-599 um var ,bundan önce başka marka bir laptop um vardı beni çok üzdü ,ama bu alet bambaşka ,çok memnum kaldım doğrusu .call of duty 2, toca 3,farcry ı masüstü bilgisayarıma bağlayıp lan dan saatlerce oynadık masaüstü sistem de xp kurulu ve banamısın demedi alet.ne bir takılma ne bi bozukluk hiç problem olmadı.Yanlız tavsiyem 1 gb 533 mhz lik bi ramle takviye yapmanız zira ben öyle yaptım.Ayrıva vista da harika bir program ve öyle sorun yaratmaya can atan bir halini görmedim.klasik görünümde kullanıyorum yabancılık çekmeden herşeye ulaşabiliyorum.Eğer kafasında ne alacağım sorusu olan varsa kesinlikle bu aletten vazgeçmeyin derim.xp kurmanıza gerek olduğunuda düşünmüyorum biraz kullanınca anlıyacaksınız,bende ön yargılı yaklaştım okuduklarımla ama xp kurmaktan vazgeçtim.......Şimdilik bu kadar ne öğrenirsem paylaşmaya devam........

• Merhaba,

PC Suite 6.83.14.1 versiyonunu kullanıyorum, telefonumda Nokia 6630, Nokia'nın sitesinde bu versiyonun Vista'ya uyumlu olduğunu okuduğumu hatırlıyorum, zaten onu okumasam bu kadar uğraşmadan vazgeçerdim. BT driver'ını güncellemeyi ben de denedim, Microsoft'un driverını kurdum anca ilk başta Toshiba driverında dosya gönderip almakta problem yokken, MS driverında dosya transferinde de problemler oldu, sonra bu olumsuzluklar aşıldıktan sonra hala PC suite'e bağlanamıyordum. Sadece wireless anahtarını kapatmayı deneyin ve o şekilde bağlanmaya çalışın PC Suite'e, benim yaptığım bundan ibaret.

quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Arkadaşım güle güle kullan.
    Pc suite ile ilgili bluetooth ile bağlantı sorununu wireless bağlantısını kapatarak çözdüğünü yazmışsın.
    Bende daha evvel birçok şey denenim,bluetooth sürücüsünü güncelleştirdim ama yinede bluetooth üzerinden telefonu pc suite e tanıtamadım.Normalde bilgisayarın kendisi görüyor ,istersem pc den telefona dosya gönderiyorum ama pc suite üzerinden yapamıyorum.Buda pc sıite in vistaya uyumsuz olmasından kaynaklanıyor.

Sana sorum şu,pc suite üzerinden bluetooth ile telefonu nasıl bağladın?Pc suite versiyonun kaç?Sadece wireless ı kapatınca hemen bağlanabildinmi?Birde telefonun modeli ne?(Bende N70 var bağlayamıyorum,belki tlf modelindende fark edebilir)

• Bende notebook u yeni aldım fakat arkadaki windows vista sticker ı yıpranmış daha doğrusu ortası delik bi vaziyette. Kullanım klavuzu ise hafif yıpranmış gibi. Notebook un başkası tarafından geri getirilmiş ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bunun bios vs ye bakılarak anlaşılabilecek bi yolu varmı? Teknosa yada diğer mağazalar geri getirilmiş ürünleri tekrar satıyolarmı?
    .
    Vista görüntü olarak çok iyi bi işletim sistemi yalnız açılıp kapanması çok uzun sürüyo, 1 gb ram sınır. Birde ben alırken hdd de backup bölümü oluşturulmadı, ürünü açtı, windows kendi kendine kuruldu, bana verdi o kadar, vistanınkendi kendine backup bölümü oluşturduğu söylendi, bu böylemidir,
    .
    Herkese hayırlı olsun..
  • valla o arkadaki windows stickin ortasında benimde hafif bir delik var sorun değil o kullanıp geri geldigini sanmıyorum.
    ayrıca recovery icin bir bölüm ayrılmıstır o gizlidir gözükmez görmek istiyorsan yönetim araçlarından bilgisayar yönetimine girerek bakabilirsin.
    1gb ram sınır evet ben o yüzden 2gb a yükseltmeyi düşünüyorum rami sende öle yap..
  • arkadaslar selamlar
    ben de yeni bir a100-599 kullanicisiyim.

urunde kafama cok takilmasa da (ortada falan da degil kenarda sayilir) tek olu pixel var, aydinlik.

dedigim gibi benim icin onemli problem degil, henuz urunu aldigim vatan'la konusmadim ama yaptigim ilk istihbaratta kesinlikle urun degisimine yanasmadiklari.

makineden memnunum. fakat esas kafama takilan sey hard disk'in asiri mi calistigi? tikirtisi biraz fazla geldi bana ki ilk kez laptop kullaniyorum bunu da unutmadan ekliyeyim. belki bana oyle geliyordur fakat sanki biraz fazla calisiyor gibi arada da sanki kucuk kapakciklar acilir ya o tip bazi sesler de aliyorum makineden.

sizce bu normal mi? ben ilk kez kullandigim icin mi cok gozume batti bu sesler (oldukca sessiz bir yerde de kullandigimi belirteyim).

cok fazla toshiba programi da calisiyor, calisma processi cok fazla-yuksek. programlar nedeniyle ve surekli birseyler yapiyor sanirim bu processler. toshiba programlarindan kurtulmak rahatlama yaratir mi?
    cevap verecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partigiano -- 13 Nisan 2007; 14:32:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: partigiano

arkadaslar selamlar
    ben de yeni bir a100-599 kullanicisiyim.

urunde kafama cok takilmasa da (ortada falan da degil kenarda sayilir) tek olu pixel var, aydinlik.

dedigim gibi benim icin onemli problem degil, henuz urunu aldigim vatan'la konusmadim ama yaptigim ilk istihbaratta kesinlikle urun degisimine yanasmadiklari.

makineden memnunum. fakat esas kafama takilan sey hard disk'in asiri mi calistigi? tikirtisi biraz fazla geldi bana ki ilk kez laptop kullaniyorum bunu da unutmadan ekliyeyim. belki bana oyle geliyordur fakat sanki biraz fazla calisiyor gibi arada da sanki kucuk kapakciklar acilir ya o tip bazi sesler de aliyorum makineden.

sizce bu normal mi? ben ilk kez kullandigim icin mi cok gozume batti bu sesler (oldukca sessiz bir yerde de kullandigimi belirteyim).

cok fazla toshiba programi da calisiyor, calisma processi cok fazla-yuksek. programlar nedeniyle ve surekli birseyler yapiyor sanirim bu processler. toshiba programlarindan kurtulmak rahatlama yaratir mi?
    cevap verecek arkadaslara simdiden cok tesekkurler.

hocam ürünü hangi vatan bilgisayar şubesinden aldığınızı öğrenebilir myim?
    bir de fiyat olarak ne kadara aldınız?
    vatan bilgisayardan ürünü aldıktan sonra orada kontrol edebiliyor muyuz?

cevaplarsanız sevinirim...

• Vatanda değişim yapmazlar ölü pixel için. Makinayı alırken belli bir standarta kadar ölü piksel çıkabileceğini kutu üstünde yazıyor. O riski göze almak zorundasınız. Ama zaten toshibalarda nadir çıktıgını gördüm...
  • Flash disk kullanırken - donanımı güvenli kaldır dedikten sonra- cihazın ışığı sönmüyo. Bu acaba yazılımdan kaynaklanan bi sorunmu yoksa usb girişlerindenmi kaynaklanıyor. Buna ek olarak usb mouse 'u ilk taktığım yuvadan farklı bir yuvaya taktığım zaman vista yeni yazılım yüklemeye çalışıyo fakat başarısız oluyo. Bu iki durumda usb girişlerinden kaynaklanıyo olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.