Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McAfee mühendisleri, Windows Vista'da buldukları bir açığı duyurdular. Bu açık, Windows Vista'daki hareketli fare imlecinin çalışması ile beraber harekete geçiyor ve Vista, tabiri caiz ise çıldırmaya başlıyor.

Microsoft, bu açığın varlığını kabul etti ve yaptığı açıklamada kendi antivirüs programının kullanılmasını önerdi.

İzleyin... http://www.youtube.com/watch?v=hf0S0Vk7j6I

Kimler zarar görüyor ve çözümü nedir?

Bu açıktan etkilenen işletim sistemleri şöyle;

:: Microsoft Windows 2000

:: Microsoft Windows XP

:: Microsoft Windows Server 2003

:: Microsoft Windows Vista

Etkilenmemek yamayı burdan indirin http://shiftdelete.net/site/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,262/Itemid,94/

• arkadaşlar merhaba.a100-599 daki normal kullanımda ve performanslı kullanımdaki(oyun oynarken) işlemci,hdd ve ekran kartı sıcaklık değerlerini söyleyebilir misiniz?teşekkürler..
  • BILGISAYAR VE NOTEBOOKLARDA YILIN KAMPANYASI BASLADI..SOK FİYATLAR

**HERKESE(YE) UYGUN URUNLER EN UYGUN FİYAT AVANTAJI..**

**STOKLARLA SINIRLI KAMPANYA TUM URUNLERIMIZ SIFIR ,2 YIL GARANTILIDIR..FATURA KESILEREK SATILMAKTADIR..
    PESIN FIYATINA BONUS KARTA 6, WORLD KARTA 5 TAKSIT IMKANI**

OZEL FIYATLI EKOSTAR
    ** ACER 5610 ANWLMi 749$+ KDV **
    C.SOLO 1.83 ,512MB DDR2, 60GB HDD DVDRW DULA LAYER,15.4",256 MB Paylaşımlı Ekran Kartı,LNX

OZEL FIYATLI SUPERSTAR
    **TOSHIBA A100-599 1429$+ KDV**
    CORE2DUO 2.0, 1GB DDR2, 160 GB HDD, DVDRW,15.4" ULTRA PARLAK EKRAN,256 PAYLASIMSIZ EKRAN KARTI,WINDOWS VISTA TURKCE ISLETIM

1)**HP G5040EA THRIFTY 839$+ KDV**
    CORE DUO 1.66, 1GB, 80GB HDD, DVD RW,15.4",WINDOWS VISTA BASIC YUKLU

2)** ASUS F3JC 1279$ + KDV **
    CORE2DUO 1.83, 1GB DDR2 RAM, 100GB HDD,256 MB PAYLASIMSIZ EKRAN KARTI, 15.4" ULTRA BRITE EKRAN
    DVDRW, VISTA PREMIUM LISANSLI ISLETIM SISTEMI,1,3 MP WEBCAM..

3)**ACER 5634WLMi 1039$+ KDV **
    C2DUO 1.83, 512 MB DDR2, 100 GB HDD,1.3 MP WEBCAM, DVDRW, 15.4" CYRISTAL BRITE EKRAN,

4)**BENQ R55-N59 1259$+ KDV**
    C2DUO 2.0 ,1GB,256 MB EKRAN KARTI, 120GB HDD, DVDRW 15.4" XPHOME

5)**DELL 6400 1139$ + KDV**
    C2DUO 1.83 ,1GB, 120GB HDD, 15.4",DVRW 256 MB Paylaşımsız ekran kartı,

6)**TOSHIBA A100-036 919$+ KDV**
    Core DUO DUO 1.66, 1Gb ddr2, 100GB HDD 15.4''VISTA BASIC ISLETIM SISTEMI YUKLU..
    7)HP DV6185EA PVLN 1399$+ KDV( SON 1 ADET KALDI)
    Core2DUO 1.83 ,1GB DDR2,256 MB PAYLASIMSIZ EKRAN KARTI, 120GB HDD, DVDRW 15.4" XPHOME,

DIGER MODEL LAPTOPLAR VE BILGISAYAR VE ELEKTRONIK URUNLER ICIN FIYAT SORUNUZ..
    FIRSAT URUNLERIMIZDEN BAZILARI=
    PIRANHA 5 MP WEBCAM 35 YTL,
    PIRANHA 4 MP WEBCAM 29 YTL,
    1 GB KINGSTON FLASH DISK =25 YTL,
    2 GB KINGSTON FLASH DISK =39 YTL,
    4 GB KINGSTON FLASH DISK =79 YTL
    1 GB A-DATA SD KART=25 YTL
    2 GB A-DATA SD KART=35 YTL
    4 GB A-DATA SD KART=69YTL
    1 GB KINGSTON SD KART=27 YTL
    2 GB KINGSTON SD KART=37 YTL

05558518751
    teknokampanya@gmail.com

• arkada$lar bu makinaya orijinal vistaniza dokunmadan xp yuklemek mumkun, denedim oldu, uzun suredir sorunsuz kullaniyorum.

http://www.pro-networks.org/forum/about88231.html

bu sayfada gayet acik anlatilmi$ ama olay ozetle $u:

------bunlara ba$lamadan once elinizde VistaBootPRO isimli program olsun, bunun cali$abilmesi icin .Net Framework 2.00 yuklu olmasi gerektigini de bilin, ikisi de hazir olsun------------------------------

1- vista, format atmadan, yeniden yuklemeden, i$letim sistemi cali$ir halde iken cok hizli ve sorunsuz olarak hard diskinizi partition lara ayirabiliyor.

$u i$lemlerle hard diskinizi bolmeyi rahatlikla ba$arabilirsiniz:

Computer>sag tikla>Manage>Disk Management

vistanin yuklu oldugu primary hard drive i secip shrink edebilirsiniz ( vista yuklu c: yi yari yariya shrink ederek d: partition u yaratmanizi tavsiye ederim)

2- d: partitionunuzun cali$ir halde oldugundan emin olduktan sonra elinizde xp cd si varsa, bunu bildiginiz yollardan ( f2 tu$u ile bios ayarlarina girin cd driverdan boot etmesini saglayin, sonra xp yi d: ye kurun)

3- xp yi sorunsuz yukledikten sonra goreceksiniz ki makina vista yerine xp yi ba$latiyor, i$te burada vistabootpro devreye giriyor, bu programi cali$tirin, bcd nizi backup yapmasi istegini bo$verin bootloader e oradan da "Reinstall the Vista bootloader" e basin.

sonra menu bar daki Diagnostics item e basip "Run Diagnostics" i secin

4- linkte anlatilanlar buraya kadar ve bunlari yapinca i$in bitmesi gerek, nitekim makinayi ba$lattiginizda vistanin dual boot menusu geliyor, vista yuklenebiliyor ama bu sefer xp de hata cikiyor, (cikan hata aklimda degil ama cozumu basit, devam edelim)

5-vistabootpro yu yeniden acin (gerekirse bu sefer vista ya yukleyin)
    manage os entries e girin, orada add new operating system entry i check edin, os type olarak windows legacy i secin os name olarak xp falan yazin kafaniza gore, ----burasi onemli----- drive letter olarak c: yi secin, evet xp d: de yuklu olmasina ragmen c: yi yani vistanin bulundugu partition u secmeniz lazim yoksa xp yuklemiyor...

sonra apply deyin, ustteki os list ten cali$mayan --kirmizi renkli--xp yi silebilirsiniz, zaten yeni eklediginiz xp de listede belirecektir, farkettiyseniz bu liste dual boot menusunde cikacak listedir, isimlerle de oynayabilirsiniz,

hepsi bu kadar saygilar

------------onemli----------------
    1-sistem kurmaya format atmaya bios ile oynamaya vb a$ina degilseniz bu i$lere kalkmanizi tavsiye etmem, bir yerlerde takilir iseniz bana kufretmeyin

2-bunlara ba$lamadan once bu ba$likta bulabileceginiz(sayfa 6 da sanirim) xp driverlerini edinin, cok i$e yariyor

3-tekrar---elinizde VistaBootPRO isimli program olsun, bunun cali$abilmesi icin .Net Framework 2.00 yuklu olmasi gerektigini de bilin, ikisi de hazir olsun

4-nvidia driverleri konusu var ki benim tavsiyem

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?

de bulabileceginiz forceware driverlerinin son surumleridir, bunlar nvidia sitesinde bulamayacaginiz, modifiye edilmi$ inf dosyalari sayesinde go serisi ge force larda cali$malari mumkun kilinmi$ son releaselerdir, forumlarda vista icin ve xp icin ayri surumlerini bulup indirebilirsiniz, ben makinamda vista icin 100 serisi xp icin de 90 serisinin en son versiyonlarini kullaniyorum, bi terslik gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 8 Nisan 2007; 19:16:06 >

• Ben 1gb toshiba sd-kartla laptopda readyboost yapdım şimdi.Oluyor ama ne fark gördün derseniz anlamadım.Sistemimde 2gb ram var belki ondan anlayamadım.Cod2 oyununu açdım değişiklik yok.Sanırım rami az olan sistemlerde takviye oluyor.sdkartı readyboost yapınca sdkart içinde 870mb bir dosya oluşturuyor.Bilgisayarımda karta sağ tıklayıp özelliklerinden readyboost açmak gerekiyor tabi.Oyun çalışınca kartın ışıkları sürekli yanıyo,işlem yapıyor anlaşılan ama dediğim gibi ben farkı anlayamadım.Bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karacaunal

merhaba arkadaşlar!
    bende 7 martta vatan bilgisayardan A100-599 aldım..bilgisayar hakkında izlenimlerini belirtmek isterim..
    öncelikle bilgisayardan genel olarak memnunum..ekran kalitesi çok iyi.performans beklentilerimi karşıladı.
    ancak bi kaç şeyden bahsedeceğim.
    1)benim bilgisayarda ekranın sağ ve sol taraflarındaki plastikler ile ekran camı arası hafif açık duruyor..çaprazdan bakıldığında yanan ledler gözüküyor..bu durum sizdede varmı?ve bu durum problem yaratırmı?vatan bilgisayara gittim A100-847 ye baktım bu açıklık ve ledler gözükmüyor.
    2)Fanın içerisinden hafif bir ses geliyor.Eğer labtabın yanında müziği hafif kısık sesle dinliyorsanız bu sesi duyuyorsunuz.bu durum sizdede varmı?
    3)Son olarak 2 gün önce bilgisayarı çalıştırdım bir süre sonra çalışır vaziyette ekran kapağını kapattım.(dolayısıyla bilgisayar uyku moduna girdi).2-3 dk sonra ekran kapağını tekrar kaldırdım bilgisayar uyku modundan çıkıp çalışmaya başladı fakat ekranın ledleri yanmasına rağmen ekrana görüntü gelmedi.(siyah ekran yani).sonrasında tekrar kapağı kapattım ve açtım.bu sefer ekranın ledleride yanmıyor ama bilgisayar çalışıyordu..son çare olarak açma/kapama düğmesine uzunca basarak bilgisayarı kapattım.Sonra bilgisayarı tekrar açtım bu sefer ekran normal şekilde açıldı..tekrar ekran kapağını kapattım ve açtım..ekran beklediğim gibi normal şekilde açıldı..MERAK ETTİĞİM bu durum normalmi?

Senin yaşadığın benzer durumları ben de yaşadım;

1. ekranın arkası cok yumusak geldi bana da bastırınca sanki bağırsakları cıkacakmış gibi geliyordu. ilk başta kapak açarken ve kapatırken ürküyordum ama alıştım sonuçta böyle bir tasarım yapmışlar. Ne kadar dayanıklı olur bilmiyorum.

2. ses konusunda dvd rom devreye girince birazdan ucacakmış gibi geliyordu bana da.

3. en cok rastladığım problemim; COD2 oynarken kilitlenmesi idi. Ekran donuyor ve hiç bir müdahale edemiyorsun. aynı şey bir iki defa uyku modundan sonra bilgisayarı açmaya calışırken başıma geldi. sanki bil donmuş ve monitor de açılmıyor, bilg tepki vermiyor gibi. basılı tutarak kapatabiliyorsun.

Ben bu prooblemi kafaya taktım ve üstüne gittim. VATAN a götürdüm. 1 gün boyunca baktılar. artık ne yaptıklarını anlamadım ama sanırım pek incelemediler. biz 5 saaat oyun oynadık hiç birşey olmadı dediler. Ben de doğru servise gittim. 4 gün serviste kaldı. Neyse servisten ekran kartı bozuktur raporu alıp vatana gittim ve bağıra çağra bu bilg geri vermek istiyorum dedim. Sonunda bilg geri verdim.

Belki bi teknik servise götürürsen iyi olabilir. Vatana götürme çünkü çok kıllık yapıyorlar. şurası çizik burası şöyle deyip senin sinirlerini bozuyorlar ve bir direnç yaşıyorsun. Yılma eğer bi problemnin varsa ortaya çıkart. Ayrıca 30 gün içerisinde geriye verme hakkın var!

• Merhabalar bende vatan bil. a100 599 almayı planlıyorum fakat. Son yazılan arkadaşın yaşadıkları kafamı karıştrıdı açıkcası....

Birde a100 847 niin fiyatının 100 doalr daha aşağıda ve hediye 512 ram vererek 1024 ram olarak satmaları da kafamı karıştırmıyo değil....

Sizce ne yapmalıyım...a100 599 mu a100 847 mi almalıyım yada vatan bilgisayardan mı almalıyım ?

kafam çok karıştı yaaa :(
  • yahyatur arkadaşım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bende herhangi bir sorun cıkmadı 599 ların bazılarında tek 1gb ram var mesela bende ileride yükseltmeyi düşünürsen daha kolay olur zarar etmezsin hem artık devir vista devrine dogru gidiyo birde hdd si 160gb vatandan alıp almama konusunda birşey diyemiycem ama internetten kesinlikle alma git kendin gör test et öyle al makineyi...
  • selam arkadaşlar, bende aranıza 3 nisan gunu katıldım. Almamda yazılarınızın buyuk katkısı oldu bundan dolayı hepinize teşekkur ederim. Yanlız benim aldığım laptop ın kasasın da ekranın ustunde arkadaki usb bağlantıları ile aynı hizada, kabarma varmış yani ben bunu aldıktan sonra fark ettim aldığım yerle temasa geçip bunu belirttiğimde beni servise yonlendirdiler ve ürünüme ayıplı damgası vuruldu tekrar yenisi ile değiştirdim ve aldığımda ona dikkatlice baktım ve aynı sorunun onda da olduğunu farkettim sonra oradan bana araştırma için sure talebi geldi :) ben de kırmadım tabi. Neyse araştırmanın neticesinde butun a100-599 ların boyle oldugu soylendi
    Peki ben de bu durumda bu foruma bunu sormak istiyorum öyle mi :) ?

şişlik çok belirgin değil iyi bakıldığında fark ediliyor elinizin ayarı iyi ise elinizi gezdirdiğinizde de fark ediliyor. tam yerini fotografla gostermek isterim ama suan teknik yetersizlikten dolayı koyamıyorum, umarım akşama yetiştirirebilirim.

• alla alla merak ettim şimdi nasıl bir cizik oldugunu?
  • Knightcop arkadaşım, SAP2000 in Vista ile çalışmadığı için XP kurduğunu söylemişsin. Ben Vista yüklü aynı laptopta SAP2000 kullanıyorum. Gayet memnunum. Acaba SAP2000 versiyonundan mı kaynaklanıyor problem. Bendeki sürüm 10.0.1.
  • arkadaşım kablodan kaynaklanana bir sorunda bunu siyah beyaz göstertir. çalıştığından emin olduğun bir kablo ile denersen sorunun nerde olduğunu anlarsın.SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: SITH123

Arkadaşlar TV-out u deneyen oldu mu? Tipik sorun vardır ya; siyah beyaz görüntü. Bi türlü çözemedim. Renkli görüntü alamıyorum TVden. Hani şu klasik çözüm Türkiye Pal/B, çözünürlüğü düşürme gibi yöntemler de işe yaramadı. TVde S-video girişini kullanıyorum. Masaüstünü de bağlayorum TVye mesela, o zaman renkli. Notebook a gelince siyah-beyaz. Bilen var mı acaba?
  • arkadaşlar resim kendim çekemedim ama A100-599 dan ödünç aldım uzerinde şişliğin olduğu yeri gosterdim. kullananlar da bakıp bana haber verirlerse teşekkur ederim.

• ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARI ALALI İKİ GÜN OLDU AMA SANIRIM BİR SORUNUM VAR. BİLGİSAYARIN DİSK GÖSTERGESİNİN IŞIĞI YANIP YANIP SÖNÜYOR VE KULAĞIMI TIRMALAYAN BİR CIZIRTI SESİ DUYULUYOR VE BU SES HİÇ GİTMİYOR.İLK ALDIĞIMDA ÖNEMSEMEMİŞTİM AMA RAHATSIZ OLMAYA BAŞLADIM. AYNI SES SİZDEN DE GELİYORM U? ALDIĞIMDAN BERİ BÖYLE . BİR SORUN VARSA NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR? sİZCE DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?? LÜTFEN YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM...
  • Sn Cakırforum .benide paranoyak yaptın valla :) bende yok ,yani göremedim enazından , ışık yansımasından dolayı dalgalanmalar oluyor diye kapağı kapatıp her yönden ve artı sıfır açıdan baktım ama göremedim.Bilgine..Ya bayağı şikayet geldi ama benim bi şikayetim yok makineden.Kilitlenmeler falan ramsizlikten oluyor.Şimdi enaz 70 sayfa internette sayfa açtım arka arkaya , ram kullanımı 1800lere fırladı üstüne bide cod2 oyununu açtım ram bitti ,kullanılan 2000mb oldu oyun teklemeye başladı tabi.oyunu kapamak için 30-40 sn bekledim takıldı yani.Bide kullanan arkadaşlar varsa faks programı ne kullanıyorlar?
  • cakırforum arkadaşım ben o kadar baktım ama herhangi birşey ne gördüm nede hissettim başak bakan varmı arkadaşlar baksınlar ve cavaplarını esirgemesinler herkese sorunsuz kullanmalar....
  • oncelikle bakanlara teşekkur ediyorum. paranoyaklık olarak bende o aşamadayım olmaması kafamı karıştırdı, ama değişende de olunca bi de toshibadan bana geri donuş te hepsinde boyle olduğunun söylenmesi uzerine kafam daha da karıştı. diğer kullanıcılardan da cevap gelirse çok daha iyi olur. ben yarın genel bir araştırmaya çıkıp bulduğum her a100-599 a bakacagım birtane bile olmayan gorursem geri verip olmayan isteyeceğim

bi de belirtmek isterim: o kadar da gizli değil, yani ben kime laptop ı gostersem biraz dikkatli bakıp gordu. (yani bende olağanüstü güçler yok :P )
  • quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

quote:

Orjinalden alıntı: nailefendi

Makinanın altında çinde montaj yapılmıştır yazıyor. bunun ne anlamı var ki acaba? parçalar nerde yapılmıştır acaba :)) bir de alman malı değil miy di toshiba?

Toshiba'lar direkt Japon malıdır

Altına bakın makinanın

Madein CHİNA : )

Toshiba bildik kalas çizgisini MEB kampanyasından aşina olduğum haliyle hiç bozmamış.
    Daha önce Acer Travelmate 4002 kullanıyordum. T7200 ısrarım neticesinde ve arkadaşların olumlu düşüncelerinde dolayı bu modeli tercih ettim. Pişman mıyım Hayır değilim. Başka Marka veya Model olabilir miydi. Evet. Datron veya Acer'ın T7200 lük modelini tercih ederdim doğrusu.

Monitör kesinlikle Acer kadar kaliteli değil. Bir çok kullanıcı buna dikkat etmez fakat benim gibi saatlerini hatta zaman zaman günlerini monitör karşısında geçirenler için fark hemen hissedilir sanırım. Acer Travelmate de kullanılan 15.4 monitör Ati 64+64=128 MB Ekran kartıyla birlikte 1024*768 de 220 Hertz'e kadar çıkıyordu. Vistada yalnızca 60 Herz XP'de ise 1064*768'de 100 Hertz.... Yani ekran hiç te sandığınız gibi kaliteli değil Zaten Everest programı ekranın 2005 model olduğunu gösteriyor : ) Sırf bu yüzden İlgili T7200 Acer Modeli ile değiştirmek isteyen arkadaşlar olursa buralardayım.

Acer'ın Estetik Klawyesinin yanında Toshiba yanından bile geçemiyor. Zaten 15 inçlik klawye takımı kullanılmış izlenimi veriyor. Acer klawye takımı kadar rahat yazılmıyor. Tuşlar sert. Sol tarafa sürekli yanarak insanı rahatsız eden parlak power ışığı koymuşlar (hangi estetik özürlüye aitse insanı sinir ediyor) Silik ışık olabilirdi.

Batarya yetersiz ancak çok küçük bir pil olduğu için gene de iyi gidiyor. Bu kadar fazla gitmesine gerçekten şaşırdım.

Bunların dışında inanılmaz güzel ses sistemi var. Kasa gerçekten sağlam. Normal kullanımda ısınma olmuyor. Fanı hiç duymuyorsunuz. Cell Of Duty II oynarken gerçekten takılıyor. XP altında 1 GB Ramla bu saçmalık. Bu daha çok çift çekirdekle alakalı olabilir. Veya oynadığınız yerdeki havalandırma randımanı ile... Netekim oyun oynarken fandan çıkan sıcak hava ile yumurta pişirebilirsiniz :D Ne abartma ama.... Yok tabi o kadar ısınmıyor ama alttan yeterince havalandırma olmadığında ısı artıyor. Bir de Cell Of Duty çift çekirdek yaması var onu yükleyin tabi Xp çift çekirdek yamasıyla birlikte yoksa normal şartlarda çift çekirdek randımanı almayı unutun..

Bir de silinebiliyor mu bilmiyorum ancak 15 GB civarında Toshiba HDD'yi gasp etmiş. Vista Ultimate TR'yi kurarken silinebiliyorsa o bölümü tamamiyle imha etmeyi düşünüyorum. Böyle saçmalık olabilir mi yahu. Size ne benim HDD'mden. 160 GB demişsiniz ne diye onu gasbediyorsunuz ki. Madem atacaksınız o kısma dosya mosya extra HDD girin.

Birde Yalnızca kurtarma çift Katman DVD'si vermişler. Bu yalnız bende mi böyle yoksa herkestemi bilmiyorum ama bu da berbat bir uygulama. Size ne kardeşim belki ben Farklı bir işletim sistemi yüklemek istiyorum. Mutlaka sizin verdiğiniz sisteme neden mecbur kalıyorum anlamadım. O kadar para ödedikten sonra kutu içeriği bomboş yalnızca kaydeğer tek şey Yer yer deri kaplama çantası. (Bu arada bu klewye gerçekten sinir)

Bunların dışında memnunum. Zaten T7200 'lü işlemciler arasında Stabilizasyon ve sağlamlık olarak aradığım en uygun modeldi o yüzden parasını pek düşünmedim ama gene söylüyorum yukarıda saydığım nedenlerden dolayı Acer almış olayı da tercih listemin bir köşesinde her zaman saklıyorum. Olurda Takas isteyenler olursa diye :D

• evet benim alettede var sıf sana özgü bir şey değil, bence önemsiz kücük bir ayrıntı. Sen diyene kadar dikkatimi bile cekmedi :)

quote:

Orjinalden alıntı: cakirforum

arkadaşlar resim kendim çekemedim ama A100-599 dan ödünç aldım uzerinde şişliğin olduğu yeri gosterdim. kullananlar da bakıp bana haber verirlerse teşekkur ederim.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

evet benim alettede var sıf sana özgü bir şey değil, bence önemsiz kücük bir ayrıntı. Sen diyene kadar dikkatimi bile cekmedi :)

quote:

Orjinalden alıntı: cakirforum

arkadaşlar resim kendim çekemedim ama A100-599 dan ödünç aldım uzerinde şişliğin olduğu yeri gosterdim. kullananlar da bakıp bana haber verirlerse teşekkur ederim.

/>

hocam amma inceliyosunuz ıncığını cıncığını aletin, yok şurası bombeli, yok burası eğri falan, aynanın karşısına geçip o kadar kendinizi de inceleseniz kendinizde de bombeler yamuklar bulursunuz

çok takılmamak lazım bu kadar detaylara takılırsanız herşey batar göze, mal bu sonuçta kullanın kafanıza göre zaten iki sene değerini koruyan bir alet bu laptop dedikleri o da en fazla..

çok takmamak gerek ..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.