Arkadaşlar winXP kurdum fakat Fonksiyon tuşlarım çalışmıyor...Herhangi bir drivermı kurmam gerekiyor acaba...Böyle sorun forumda bir arkadaşın başınada gelmiş.... Nasıl çözerim acaba??? Bi fikri olan varmı ? Saatin orada FN tuş göstergesi var ama tuşlar (fonk) çalışmıyor... Acil SOS...
Evet aldım kuzuyu. Teknosadan 2.447 YTL'ye İngilizce olanı tercih ettim tabiki. TR ile arasında baya fark var. Elimde Türkçe Ultimate olduğu için onu kurmayı düşünüyorum. Şu an şarjda. Kullandıkça elime, gözüme ve kulağıma takılanları paylaşırım sizlerle.
quote:
Orjinalden alıntı: Akrep_Kral
Evet aldım kuzuyu. Teknosadan 2.447 YTL'ye İngilizce olanı tercih ettim tabiki. TR ile arasında baya fark var. Elimde Türkçe Ultimate olduğu için onu kurmayı düşünüyorum. Şu an şarjda. Kullandıkça elime, gözüme ve kulağıma takılanları paylaşırım sizlerle.
Baya fark var derken?
teknosanın fiyatı cok ii ama teknosaya güvenemiyorum..Napsaam sizce??
neden teknosaya güvenemiyosun??
bence iyi bi firma hp laptop umu aldım bozuk çıktı ve üç içinde yenisini verdiler..
şimdi 599 aldım teknosadan gayet iyi bence...
Arkadaşlar wireless e bağlanamıyorum lütfen yardım edin
Şimdiden teşekkürler
ARKADASLAR BEN ARANIZA YENI KATILDIM A100-599 DUN ALDIM SU ANDA UZERINDE VISTA YUKLU FAKAT BAZI PROGRAMLARI KURARKEN EXE CAKISMASI CIKIYOR BU XP ICINDE OLURDU FAKAT CALISAN PROGRAMLARI KAPATINCA IZIN VERIRDI FAKAT HIC CALISAN PROGRAM GORULMEDIGI HALDE YINEDE UYARI VERIYOR VISTADA BENIM GOREMEDIGIM BIR PROGRAM MI CALISIYOR BANA YARDIM EDER MISINIZ BIRDE AUTOCAD 2007 PROGRAMINI KURDUM DAHA DOGRUSU BEN OYLE ZANNAEDIYORUM CUNKU ACILIRKEN WINDOWS ACILIYOR VE CLOSE DIYOR ANLAYAMADIM SIMDIDEN HERKESE TESEKKURLER
quote:
Orjinalden alıntı: Knightcop
quote:
Orjinalden alıntı: Akrep_Kral
Baya fark var derken?
Baya abartı kaçmış olabilir ama sanırım eğer yanlış hatırlamıyorsa 2.600 küsürlerdeydi. Yanlışım varsa düzeltsinler 100$ felan farkediyo sanırım.
Ayrıca Teknosa'ya güvenmiyorum diyen arkadaşlar nedenini de yazarlarsa mantıklı bir açıklaması da bulunabilir belki. Ben genelde alışverişlerimi internet üzerinden yaparım ilk defa bir elektronik eşyayı mağazadan aldım desem yeridir yani. Bunda yaptığım ufak tefek alışveriş sırasında bana verdikleri güven ve tabiki kargo yolu gözlemenin sinir edici durumu etkili oldu. (Net sitelerinde 3 kredi kartı kullandırmak sanal posta imkansız diğer yollarda da güven konusu)
Aslında ilk defa Teknosada bir Dizüstü bilgisayarın netteki alışveriş sitelerine göre daha uygun olduğunu gördüm yoksa teknosanın sitesini açıpta "acaba fiyatı ne kadardır" diye merak etme gereği dahi duymam. Ama işin içine tercih girince başka yerlerden de bakabilirdim ama Güven ve Hızlı iletişim meselesi. Gecenin 4:30'unda arayıp stok durumlarını öğrenebileceğiniz kaç yer var bilmiyorum.
arkadaşlar kulaklık çıkışını kullanan var mı? ben kulaklık taktığımda çok kuvvetli bir tıııııııııııısssss sesi çıkıyor. ses düğmesini kısınca azalıyor ama çıkması normal mi?
quote:
Orjinalden alıntı: defg
arkadaşlar kulaklık çıkışını kullanan var mı? ben kulaklık taktığımda çok kuvvetli bir tıııııııııııısssss sesi çıkıyor. ses düğmesini kısınca azalıyor ama çıkması normal mi?
Ben kullanıyorum,kulaklıkta takıyorum 2+1 ses sistemide bağlıyorum.Hiçbir problem yok.İstersen ses driverını bir güncelleştir.Sonra mevcut ses sürücünü kaldırıp güncel olanını yükle.Sorun devam ederse aldığın yere götür. Kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba... Uzun süredir DB notebook forumunu takip etmekteyim.Kötü bir hp macerasının ardından ben de toshiba kullanıcıları arasında yer almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. İki gün önce A100-599 modelini incelemek üzere teknosaya gittim.Makinenin hp kadar estetik olmasa da güzel bir kasa yapısı var.Zaten hpde de estetikten başka birşey yoktuBilgisayarı incelerken küçük birşey dikkatimi çekti.Bu makinenin touchpad kısmında normal mouselardaki topun işlevini gören kısım yoktu.Bu sizin makinelerinizde de böyle mi yoksa o sadece bi tesadüf müydü?Mouse ayarlarını fazla inceleme fırsatım olmadı fakat ayarlar kısmında da bu soruna dair birşey göremedim.Zihnimi kurcalayan bir başka soru ise vista.Yeni çıkan bi işletim sistemi olduğu için henüz oturmadığını,vistalı bi makine almak için beklemek gerektiğini söyleyen arkadaşlar var çeşitli forumlarda.Bu forumda da belirtildiği üzere bazı kullanıcılar çeşitli sorunlar yaşamış.Wireless problemi,oyunlarda takılma problemi vs...Sizce de beklemek gerekiyo mu?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Vistada sorunların olursa XP kurabilirsin dert etme iktisatcı kardeşim :)
@Voodooworld,cevabın için teşekkür ederim:)
Peki ya bu touchpad deki sorun?Karşılaşan oldu mu daha önce?
slm arkadaşlar size bir sorum var benim makine de 2048 ram var cpu ölçer ilk başta rem kulnma yüzdesini %25 olarak gösteriyordu hiç bir işlem yapmadıgı halde(vista kullanıyor bu alanı)fakat şu an o yüzde devamlı olarak %35 gösteriyor cevaplarsanız sevinirim....
quote:
Orjinalden alıntı: ceteris_paribus
Arkadaşlar merhaba... Uzun süredir DB notebook forumunu takip etmekteyim.Kötü bir hp macerasının ardından ben de toshiba kullanıcıları arasında yer almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. İki gün önce A100-599 modelini incelemek üzere teknosaya gittim.Makinenin hp kadar estetik olmasa da güzel bir kasa yapısı var.Zaten hpde de estetikten başka birşey yoktuBilgisayarı incelerken küçük birşey dikkatimi çekti.Bu makinenin touchpad kısmında normal mouselardaki topun işlevini gören kısım yoktu.Bu sizin makinelerinizde de böyle mi yoksa o sadece bi tesadüf müydü?Mouse ayarlarını fazla inceleme fırsatım olmadı fakat ayarlar kısmında da bu soruna dair birşey göremedim.Zihnimi kurcalayan bir başka soru ise vista.Yeni çıkan bi işletim sistemi olduğu için henüz oturmadığını,vistalı bi makine almak için beklemek gerektiğini söyleyen arkadaşlar var çeşitli forumlarda.Bu forumda da belirtildiği üzere bazı kullanıcılar çeşitli sorunlar yaşamış.Wireless problemi,oyunlarda takılma problemi vs...Sizce de beklemek gerekiyo mu?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
evet dediğin gibi touchpad de o görüntü yok ama o işi görüyor.. yani sadece oraya çizmemişler...... ayrıca süpper makina
quote:
evet dediğin gibi touchpad de o görüntü yok ama o işi görüyor.. yani sadece oraya çizmemişler...... ayrıca süpper makina
Teşekkürler dostum bilgi için.Vistada sorun yok,touchpadde sorun yok...Almamak için bi neden kalmadı artık
quote:
Orjinalden alıntı: kesifci
neden teknosaya güvenemiyosun??
bence iyi bi firma hp laptop umu aldım bozuk çıktı ve üç içinde yenisini verdiler..
şimdi 599 aldım teknosadan gayet iyi bence...
Güvensizligim tamamen yine bu forumda okudugum ortaya çıkan sorunlardan kaynaklanıo..Baya takip ettim hepsini tek tek okudum...Olan mahkemeler falan ya bi sorun çıkarsa naparım die düşündürüo..Tabi bu güvensizligi toshiba kalitesi biraz hafifletiyo alan arkadaşlarda da sorun çıkmamış zaten..
size bu mesajımı a100 - 599 makinemle yazıyorum. alalı 5 saati ya geçmiştir ya da geçmemiştir :)
çok mutluyum...
böyle bir görüntü, böyle bir ses... kendimi film izlerken cevahirin sinema salonlarında hssediyorum... anlaşıldı bu makina bana çok film masrafı yaptıracak...
hızlılığa gelirsek... gerçi hiç gelmeyelim... boşverin.. konuşursam şimdi ayıp etmiş olurum... müthiş ötesi...
vatan computerda ki teknik serviste duran eleman, çok iyi bi makina almışsın dedi... bunu içten söylediğine makineyi kullandıktan sonra inandım...
ben o kadar araştırma sonucunda bunu tesadüf olarak kasada görüp aldım desem bana gülersiniz eminim... çok tesadüf oldu... çok memnunum. inş böyle gider
makinede klima var sanki ısınmak nedir bilmiyor...
yalnız pili çıkarıp elektrikle kucağınızda kullandığınızda pilin boşluğunu biraz hissediyorsunuz.. makine kendini biraz geri atıyor. o kadar da nazı olsun ama hakkıdır :)
toshiba laptopların mercedesiymiş... ferrarileri zaten 5.000 dolar falan... bütçeme uygun olan en iyi makineyi aldım sanırım... bi 10 sene kullanıcam desem oha demessiniz değilmi :) hedefim büyük. h
eğer laptop almakta kararlıysanız ve hangi marka olacağına karar veremiyorsanız, hiç düşünmeden a100 - 599 alabilirsiniz derim... ...
Makinanın altında çinde montaj yapılmıştır yazıyor. bunun ne anlamı var ki acaba? parçalar nerde yapılmıştır acaba :)) bir de alman malı değil miy di toshiba?
tamam arkadaşlar ben kendim hallettim mikrofunu mute (sessiz) yaparsanız o hışırtı sesi gidiyor