Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Knightcop

Sıra ile olarak, aslında çok da önemli değil. Kurarsın önce ekran kartını, ses kartını, wireless driverını, lan driverıdır falan, sonra istediğini kur, önemli değil yani.

quote:

Orjinalden alıntı: chato

merhaba arkadaşım öncelikle emeğin için çok teşekkürler.bende en yakın zamanda xp kuracam ama öncelikle bi sorum olacak...driverleri hangi sıraya göre kurdun?bi arkadaşım driver kurulum sırasının önemli olduğunu söylemişti.eğer bu doğruysa sen hangi sırayı izleyerek kurduğunu söylermisin?şimdiden çok teşekkürler...

peki ozaman son sorumuda soriyim ve kuruluma başliyim.virtual sound nedir?ben a100 599da yok biliyodum.teşekkürler...

• bu 599'un wirelessında muhakkak bir problem var, modemin yanı da dahil olmak üzere hiçbir yerden full çekmiyor ki eski dandik datronum ve bir çok laptop aynı modem ile full çekiyordu. okuduğum kadarıyla başka 599'larda da aynı problem var, bunu da laptopun eksi hanesine yazıyorum.
  • Evet onu da söyleyemeyi unutmuşum hatta listeye bile eklemişim. Mesajın içeriğinden de sildim, Virtual Sound bizim bilgisayarların desteklediği birşey değilmiş, driveri kurarken söylemişti..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

Sıra ile olarak, aslında çok da önemli değil. Kurarsın önce ekran kartını, ses kartını, wireless driverını, lan driverıdır falan, sonra istediğini kur, önemli değil yani.

quote:

merhaba arkadaşım öncelikle emeğin için çok teşekkürler.bende en yakın zamanda xp kuracam ama öncelikle bi sorum olacak...driverleri hangi sıraya göre kurdun?bi arkadaşım driver kurulum sırasının önemli olduğunu söylemişti.eğer bu doğruysa sen hangi sırayı izleyerek kurduğunu söylermisin?şimdiden çok teşekkürler...

peki ozaman son sorumuda soriyim ve kuruluma başliyim.virtual sound nedir?ben a100 599da yok biliyodum.teşekkürler...

• Vista kullanırken aynı şeye ben de dikkat etmiştim. Hiç bir zaman tam sinyal almıyorumuş gibi gösteriyordu. Daha sonra hatta bir de wireless sinyal kalitesini gösteren bi gadget indirmiştim, onda da sinyal, modemin yanına gittiğimde hep %60ı gösteriyordu, bi iki kere %90a vurmuştu. Ancak şimdi XP'de bakıyorum ve yan odada olmama rağmen sinyal kalitesi "Mükemmel"i gösteriyor. Bence bu Vista ile ilgili birşey gibi geldi.

quote:

Orjinalden alıntı: theosekmekhanes

bu 599'un wirelessında muhakkak bir problem var, modemin yanı da dahil olmak üzere hiçbir yerden full çekmiyor ki eski dandik datronum ve bir çok laptop aynı modem ile full çekiyordu. okuduğum kadarıyla başka 599'larda da aynı problem var, bunu da laptopun eksi hanesine yazıyorum.
  • arkadaslar ben A100-599 almayı dusunuyorm. Ekran kartı paylasımsız 256 mb ama artı olarak ram den de kullanıyo mu? (256+128 gibi)
    cevaplayanlara sımdıden tesekkur ederım. . .

• arkadaşlar forumu tamamen okursanız aradığınız cevapların fazlasını bulacaksınız..
    ilk 6 sayfada sorduğunuz soruların hepsinin cevabı mevcut..
  • Toshiba A100-599 sevdam başlamadan bitti. Notebookumun çalındıgını duyan patronum, rami 2gb a yükseltilmiş Sony VAIO VGN-FE31M hediye etti. A100-599 kullanıcısı tüm arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun, sorunsuz ve keyifli kullanımlar dilerim
  • Çok şanslıymışsın güle güle can sıhhatiyle kullan...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Federal779

Çok şanslıymışsın güle güle can sıhhatiyle kullan...........

Teşekkür ederim
  • ne patronlar var bea hayırlı olsun
  • Arkadaşlar winXP kurdum fakat Fonksiyon tuşlarım çalışmıyor...Herhangi bir drivermı kurmam gerekiyor acaba...Böyle sorun forumda bir arkadaşın başınada gelmiş.... Nasıl çözerim acaba??? Bi fikri olan varmı ? Saatin orada FN tuş göstergesi var ama tuşlar (fonk) çalışmıyor... Acil SOS...
  • ya arkadaşlar siz ne diye ekran kartı driverlerini orda burda arıyosunuz gidipwww.nvidia.com dan indirsenize her zaman son sürüm orda olur. (tabi masa uslerinde böyle) laptoplardada durum aynı olsa gerektir

driver yüklerken yükleyeceğiniz aygıtın (parçanın) markasına sitesine yönelmek her zaman iyidir.

ayrıca gerek vista olsun gerek diğer işletim sistemleri olsun. bir işletim sistemi yeni çıktığı zaman bazı şeylerin oturması için zaman geçer . MS ye firmalar yaşadıkları sorunları rapor ederler onlard update yama vs gibi bi takım şeyler yapıp yayınlarlar örneğin usb ler için sp2 yada win98 in seccond edition versiyonu gibi . örneğin ms nin en oturmuş işletim sistemi 98SE dir. tabi dos sayesinde bazı şeylere fazla müdahil olunduğundan işlerine gelmemiş olsa ki me ve sonrası versiyonlarda kaldırdılar ...
    her neyse

kısaca vistanın oturması için daha zaman geçmesi gerekiyor kanaatimce. pc satıcılarının vistaya yönelmelerindeki sebeplerden birisi vistanın xpproya göre daha ucuz olması olabilir her zaman bazı şeyler oturuncaya kadar bu tip sorunlar yaşanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariftoteles -- 3 Nisan 2007; 15:52:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmeil

Arkadaslar wireless konusunda yardima ihtiyacim var. yok mu yardimci olacak kimse..xp kurdum ama wireless tan tik yok. baglantilari bulamiyor. Yanlis driver mi yukledim acaba. Dogru adresi atar misiniz?

arkadaşım bende xp kuduğumda sadece ses kartıyla problem yaşamıştım wireless oluyodu.psaa9 modelinin wireless driverini yüklemiştim çalışmıştı.sen bide onu dene istersen.ses kartına hangi driveri kullandın sen?

chato
    ben de psaa9 dan yukledim sesi de wireless i de ama wireless hala ayni durumda. kaldirip tekrar yuklesem sorunu cozer mi
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar wireless konusunda yardima ihtiyacim var. yok mu yardimci olacak kimse..xp kurdum ama wireless tan tik yok. baglantilari bulamiyor. Yanlis driver mi yukledim acaba. Dogru adresi atar misiniz?

arkadaşım bende xp kuduğumda sadece ses kartıyla problem yaşamıştım wireless oluyodu.psaa9 modelinin wireless driverini yüklemiştim çalışmıştı.sen bide onu dene istersen.ses kartına hangi driveri kullandın sen?

chato
    ben de psaa9 dan yukledim sesi de wireless i de ama wireless hala ayni durumda. kaldirip tekrar yuklesem sorunu cozer mi

arkdaşım bende psaa9un wireless driverini yükledim.yüklerken sorun olmuş olabilir.kaldırıp tekrar kurarsan sorun çözülür gibime geliyo.bu arada wireless ile ilgili bütün driverleri kaldır.yani wireless a ucu dokunan hiç bi driver kalmasın bilgisayarda.kolay gelsin

• mrtzsy arkadaşım a 100 599 da turbo cash özelliği var 256+256 olarak çalışıyor.Yaklaşık 2 gündür kullanıyorum ne bir isınma nede bir kilitlenme sorunu oldu(oyunda) forum da office 2003 çalışmıyor diye yazmışlar bende çalıştı.şu anda herşey mükemmel gözüküyor.daha önce hp kullanıyordum arıza sebebi ile zorda olsa geri verdim şöyle bir tabir kullanayım sanki eşşekten inip ata bindim..
  • kardes cok tsk ederim artik bende bir A100-599 almaya karar werdim.
  • Eğer Urfa Teknosa'da varsa yarın Bende alıyorum. Kart limitine kuvvet. 3 Kartla.
    Bu arada ayrıntılı bilgi veren arkadaşlara teşekkürler...

Tüm sayfaları okumadan defalarca cevaplanmış soruları usanıp bıkmadan soran arkadaşlara da teessüfler. İnsan biraz meraklı olur gider taaa baştan sonuna kadar sabahın körüne kadar okur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep_Kral -- 4 Nisan 2007; 4:16:39 >
  • Bir de Güzel bir olay Teknosa 24 Saat Kesintisiz Telefon Bilgi Sisteminden tüm mağazalardaki stok durumunu öğrenebiliyorsunuz. Az önce görüştüm Stokta bir tane kalmış. Yarın delinin biri gidip almazsa o yavru benimdir inşallah.
    Doğrusu Gecenin bir köründe telefon açıpta canlı birilerini bulup bilgi almak çok hoş. Belki ihtiyacı olanlar olursa,
    Tel: 444 00 78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep_Kral -- 4 Nisan 2007; 4:29:50 >
  • Logitech S510 kablosuz klavye mouse setini notebook a bagladım. driver ını kurdum fakat kurulum sırasında " sisteminizde bir touch pad algılandı dedi ve mouse unuzun ozellıklerınden yararlanmak için kurulum bıttıkten sonra mouse unuzu usb ye ekleyın" diye bir mesaj verdi. sorun şuki klavye ayarlarımı değiştirebiliyorum fakat mouse ayarlarını değiştirmek için menu yuklenmemiş. (desktop a yukleyınce hersey normal çalıştı) denetim masasından toucHpad i devre dışı bıraktım driver ı tekrar yukledım fakat yine aynı mesajı verdi. bir turlu mouse ayarları menusunu yukleyemedım. bu sorunu nasıl halledıcem bılenler yardım ederse cok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.