Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: infested

Arkadaşlar, nfs carbon, medal of honour ve medieaval war II oyunlarını yükledim. Ancak yarım saat sonra makine kitlenip kalıyor. Acaba buna benzer sorun yaşayan var mı aranızda?

arkadaşım ben benzer sorunu scarface,devil may cry ve dawn of war adlı oyunlarda yaşadım.bilgisayarım kitlenip kalmıyodu ama grafikler çorba gibi karman çorman çıkıyodu ekranda hiç bişey gözükmüyodu ama o sırada oyun akıp devam ediyodu sesleri filan geliyodu.sorun bence vistadan kaynaklanıyo çünkü xp kurmuştum(ses driveri olmamıştı tekrar vista kurdum) deneme amaçlı aynı oyunları açtığımda maximum garfikte sorunsuz oynayabildim ama dediğim gibi sesi kuramadığım için şuanda vista kullanıyorum.ama tabi sorunsuz çatır çatır oynadığım oyunlarda var.bi arkadaşımız sorunsuz xp kurarsa buraya driverlerini upload edecek...

• merhaba arkadaslar herkese iyi aksamlar ben ilk aldigim zamanlarda xp yukledim ama driverlerini bulamamistim saolsuun arkadasin biri yazmis ama 3 sefer yukledikten sonra bi daha xp yukleyemedim boot agent falan diyodu vistabootpro ile vistayi kaldirdim denedim gene olmadi bunun bi yolunu bilen varsa yardimci olabilir mi? 847 nin driverlarinin hepsi bizimkiler uyumlu olurmu hangilerini yuklersek yeterli olur bende office 2007 yukledim okumak icin kullanilabiliyo ama yazamiyorum aktif et diyorum basarili diyo ama gene olmuyo her actigimda aktif istiyo yazi yazmaya calistigimda da modification locked falan diyo biraz cok soru sordum ama yardimci olursaniz sevinirim bide bilenler varsa guncel yuklemeler konusunda aydinlatsinlar bizi tesekkurler
  • sonunda bende aldım : )))) görcez bakalım gerçekten hakediyo mu 599 bu anlatılanları....
  • Arkadaşlar CİDDİ BİR PROBLEMİM VAR!!!

Alalı 2 hafta oldu ama daha aleti dogru düzgün kullanamadım. Tüm oyunlarda kilitleniyor. Özellikle Call of Duty 2 oynamak istiyorum ama ortalama 1 saat sonra kilitleniyor.

Aldım bilgisayarımı gittim Topkapı VATAN BİLGİSAYARA. baya güzel yapmışlar müşteri hizmetlerini. bankalar gibi kuyruk beklemek yok. sıra numarası alıyorsunuz. sırada hemen geliyor. Derdimi anlattım, müşteri temsilcisi bana "vista ile ilgili problemlerin olduğunu" söyledi. bazı oyunların vistada çalışmadığını söyledi. ben de ona" ben de oyunlar çalışıyor fakat 1 saat sonra bilgisayar tamamen kilitleniyor hiç bir şey yapamıyorsunuz dedim"

tamam dedi bırakın bilgisayarınızı.

bıraktım. akşama kadar birşeyler netrleşir dedi. Akşam aradım "bilgisayarınızda hiç bir problem yok" dediler. Sadece iconları sağ tuşla işletim sistemlerini değiştirin dediler. Windows XP SP2 olarak tıklayın dediler. bu uygulamayı biz yaptık 5 saat oynadık hiç bir problem olmadı dediler. Neyse eve geldim

Açtım COD2 yi oynamak istedim tam 45 dakika sonra kilitlendi. Canım gerçekten çok sıkkın.

Sakın VATAN BİLGİSAYARDAN almayın. yalancı bir hava var. profesyonelmişler gibi davranmayı çok iyi biliyorlar ve cok katı davranıyorlar. Sanki ilk defa bilgisayarla karşılaşıyormuşuz gibi davranıyorlar. Biraz daha uccuz diye vatan bilgisayara sakın aldanmayın. Hizmet çok kötü.

Bu durumda ne yapacaağımı şaşırdım. pazartesi oraya gidip yine kilitlendi diycem ne olacak acaba. Ben gerçekten çok soğudum bilgisayardan. OFFF off

• arkadaşlar 599'la 599/TR arasında 100$'lık ne gibi bi fark var? yukarda da dediğim gibi eğer sadece işletim sisteminin diliyse fark, böyle saçma bi fiyat farkı olması garip değil mi? (TEKNOSA'dan bahsediyorum.)
  • arkadaşlar öncelikle herkese çok tesekkur ederim..guzel bilgilerinizi paylaştığınız için..bende bir sürü problem var nerden başlıyacağım bilmiyorum aslında:)ilk olarak belki 50. defa dile getirilmesine rağmen daha henüz xp yi butun driverlarıyla kuran bir arkadaşımızdan driverların uploadunu goremedik...onu sabırsızlıkla bekliyoruz..ikinci olarak ben harddiski ikiye ayırdım ve diğer kısmınada xpyi kurayım dedim(belki driverlarını biri upload ederde yuklerim diye)ancak kurduktan sonra açılışta vistaya geçiş yapamıyorum hep xp çıkıyo karşıma istediğim zaman nasıl geçebilirim vistaya...3. olarakta ben bu a100-599 un wireless ından hiç memnun değilim wireless kartı olarak çok iyi gozukmesine rağmen( ıntel pro 3945 pro abg)ancak benim ev arkadaşımdada cok eski model bi dell var wireless ozelliği 220 bg olmasına rağmen çok çok daha iyi kablosuz ağ yakalıyabiliyor ben buna bir turlu bi anlam veremiyom..toshiba servisine gittim acaba benim wireless damı bi sorun vardiye onlar yok dediler ama içimin rhata etmesi için değiştirdiler fakat yine bi değişiklik goremiyorum benim bilgisyar 3 tane kablosuz ağ yakalıyosa en eski laptoplar bile aynı noktadan çok daha fazla kablosuz ağ yakalıyo..???ilgilenen arkadaşlara cok tesekkur ederim..herkese sorunsuzca kullanabileceği bi bilgisayar dilerim:)

• arkadaşlar tam kara vemiştim istan bula gelince almaya
    demek ki çok kulanıcısı yok tu o zaman şimdi baya bi problem yaşanıyor galiba bu 599 da
    ( vazgeçmelimiyim) acaba almaktan .bukadar problem bu makina da normalmidir ?
    oyunlarda takılması xp kurulmasında ki problemler bunun xp li olanı yok mu yaa ? fiyatı gene aynı mı??yada ingilizce yerine türk çe seçenegi
    microsoft bizi kobay faresi olarak kullanıyor galiba vista için :=)) kendimizi ne kadar da şanslı saysak
    vistası olan oyun oynuyamıyor galiba da buarada arkadaşlar oyunlar orjinal mi? yoksa deyil mii??
    yani sadece kırık programlarda mı hata veriyor yoksa orjinallerde de mi veriyor acaba merak ettim??
    yada başka bir markaya mı baksam?..
  • Merhaba arkadaşlar,

bu ürünü almak istiyorum. bilgisayarıma Visual Studio 2005, Photoshop CS2, Flash..... gibi programlar kurup çalışacağım ve çalışırken sorun istemiyorum. gerek performans, gerekse bu programları kurarken sorun çıkar mı ?? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: k.keskin

arkadaşlar tam kara vemiştim istan bula gelince almaya
    demek ki çok kulanıcısı yok tu o zaman şimdi baya bi problem yaşanıyor galiba bu 599 da
    ( vazgeçmelimiyim) acaba almaktan .bukadar problem bu makina da normalmidir ?
    oyunlarda takılması xp kurulmasında ki problemler bunun xp li olanı yok mu yaa ? fiyatı gene aynı mı??yada ingilizce yerine türk çe seçenegi
    microsoft bizi kobay faresi olarak kullanıyor galiba vista için :=)) kendimizi ne kadar da şanslı saysak
    vistası olan oyun oynuyamıyor galiba da buarada arkadaşlar oyunlar orjinal mi? yoksa deyil mii??
    yani sadece kırık programlarda mı hata veriyor yoksa orjinallerde de mi veriyor acaba merak ettim??
    yada başka bir markaya mı baksam?..

sorun veren oyunlarımın hepsi orjinal.olay oyunun kopya yada orjinal olmasında değil sadece vista uyumsuzluk problemi

• Arkadaşlar, ben XP kurulumumu başarılı bir şekilde tamamlayabildim. Şu anda driverlar ile ilgili olarak her hangi bir sıkıntım yok. Fonksiyon tuşlarına daha önceden Vista üzerinden ulaşabiliyorduk ancak XP içerisinde aynı özelliği kuramadım. Var olan tüm driverları kurdum ancak bu özelliği beceremedim. [Yanlış anlaşılmışım, Fonksiyon tuşları kesinlikle çalışıyor, sadece Vista'da o üstte çıkan menüyü XP'de çıkaramadım, yoksa fonksiyon tuşları namına herşey çalışıyor, onda sıkıntı yok] Çok da önemli değil ancak olsa daha güzel olurdu. Başka dikkatimi çeken eksik olmadı, yani hiç detaylı olarak incelemedim ne eksik ne değil, ne tam olarak kuruldu kurulmadı diye ama içimden bir ses birşeylerin eksik olduğunu söylüyo :D. Benim herşeye ihtiyacı yok zaten, ihtiyacım olan tek şey SAP2000 kullanabilmek için XP idi. Kurdum, gerisi boş bana. Ancak benim çektiğim dertleri başkalarının daha az çekmesi için driverları upload edeceğimi söylemiştim. Ancak driverların tamamı 200MB civarı birşey olduğu için upload etmek bir miktar işkence olacaktı. Ben de bunu düşündüğüm için Toshiba'nın sitesinden driverları tek tek indirirken aynı zamanda da konumlarını da almıştım. Şimdi de size onları veriyor, hem böylece istediğinizi indirir, istediğinizi bırakabilirsiniz.

Aşağıda bulunan driverlardan Ses driverları PSAAR'nin (A100 PSAAR, bizim bilgisayarlarımız A100-599 bu gruba giriyor) direk XP driverını, geri kalanının tamamını ise PSAA9'un XP driverlarından aldım. Şimdilik aklıma pek birşey gelmiyor, hatırlarsam yazarım tekrar. Şimdi uyumak istiyorum :)
    Hepinize kolay gelsin, umarım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadan XP kurulumlarınızı tamamlayabilirsiniz..

TOSHIBA A100-599 WINDOWS XP DRIVERS (PSAAR):
    Acoustic Silencer
    Display Driver
    Assist
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    Chipset Utility
    Common Module
    Controls
    DVD-RAM Driver
    Flash Media Driver (Texas Instruments)
    Hotkey Utility
    Installation Instruction
    LAN Driver (8.0.43.0)
    Modem Driver
    PC Diagnostic Tool
    Power Saver
    SD Memory Format
    SD Secure Module
    Sound Driver
    Touchpad Driver
    Wireless Lan Client Manager (Atheros 4.1.1.231I153)
    Wireless Lan Driver (Intel 10.1.0.2W61)
    Wireless Lan Driver (Atheros 4.1.2.111I129)
    Wireless Lan Driver (Intel Intel® PRO/Wireless 3945 A/B/G Driver version:10.5.1.59;PROSet version:10.5.0.1)
    Wireless Lan Driver (Intel 10.1.0.13A)
    Touchpad On/Off Utility
    Utilities
    Zooming Utility

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightcop -- 1 Nisan 2007; 23:10:38 >

• arkadaslar simdi xp kurabilirsek eger arkadasın biri fonksiyon tusları olmadı demiş bu tuslar onemli wireless acısından bluetooth acısından bu sorunu baska yasayan ve cozen var mi acaba ben fazla giremiyom bu aralar nete download ım dolmus :) arkadastan giriyorum saolun arkadaslar
  • Yok hayır ya, aman diyim, öyle birşey kesinlikle yok, yanlış anlatmışım herhalde. Fonksiyon tuşları KESİNLİKLE çalışıyor, bunda herhangi bir sıkıntı yok, benim yukarıda bahsetmeye çalıştığım sadece Vista'da o üstte çıkan menüyü XP'de çıkaramadım, yoksa fonksiyon tuşları namına herşey çalışıyor, onda sıkıntı yok. Aman yanlış anlamayın.
  • eyvallah kardes tamam saolasin anladim demek istedigini bende bi ara xp yukledim fonksiyon tusu calismiyodu driverlardan dolayi herhalde simdi ben xp yukleyemiyom onceden 3 sefer yukledim ama simdi olmuyo bunun nedenini biliyomusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

Arkadaşlar, ben XP kurulumumu başarılı bir şekilde tamamlayabildim. Şu anda driverlar ile ilgili olarak her hangi bir sıkıntım yok. Fonksiyon tuşlarına daha önceden Vista üzerinden ulaşabiliyorduk ancak XP içerisinde aynı özelliği kuramadım. Var olan tüm driverları kurdum ancak bu özelliği beceremedim. [Yanlış anlaşılmışım, Fonksiyon tuşları kesinlikle çalışıyor, sadece Vista'da o üstte çıkan menüyü XP'de çıkaramadım, yoksa fonksiyon tuşları namına herşey çalışıyor, onda sıkıntı yok] Çok da önemli değil ancak olsa daha güzel olurdu. Başka dikkatimi çeken eksik olmadı, yani hiç detaylı olarak incelemedim ne eksik ne değil, ne tam olarak kuruldu kurulmadı diye ama içimden bir ses birşeylerin eksik olduğunu söylüyo :D. Benim herşeye ihtiyacı yok zaten, ihtiyacım olan tek şey SAP2000 kullanabilmek için XP idi. Kurdum, gerisi boş bana. Ancak benim çektiğim dertleri başkalarının daha az çekmesi için driverları upload edeceğimi söylemiştim. Ancak driverların tamamı 200MB civarı birşey olduğu için upload etmek bir miktar işkence olacaktı. Ben de bunu düşündüğüm için Toshiba'nın sitesinden driverları tek tek indirirken aynı zamanda da konumlarını da almıştım. Şimdi de size onları veriyor, hem böylece istediğinizi indirir, istediğinizi bırakabilirsiniz.

Aşağıda bulunan driverlardan Ses driverları PSAAR'nin (A100 PSAAR, bizim bilgisayarlarımız A100-599 bu gruba giriyor) direk XP driverını, geri kalanının tamamını ise PSAA9'un XP driverlarından aldım. Şimdilik aklıma pek birşey gelmiyor, hatırlarsam yazarım tekrar. Şimdi uyumak istiyorum :)
    Hepinize kolay gelsin, umarım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadan XP kurulumlarınızı tamamlayabilirsiniz..

TOSHIBA A100-599 WINDOWS XP DRIVERS (PSAAR):
    Acoustic Silencer
    Display Driver
    Assist
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    Chipset Utility
    Common Module
    Controls
    DVD-RAM Driver
    Flash Media Driver (Texas Instruments)
    Hotkey Utility
    Installation Instruction
    LAN Driver (8.0.43.0)
    Modem Driver
    PC Diagnostic Tool
    Power Saver
    SD Memory Format
    SD Secure Module
    Sound Driver
    Touchpad Driver
    Wireless Lan Client Manager (Atheros 4.1.1.231I153)
    Wireless Lan Driver (Intel 10.1.0.2W61)
    Wireless Lan Driver (Atheros 4.1.2.111I129)
    Wireless Lan Driver (Intel Intel® PRO/Wireless 3945 A/B/G Driver version:10.5.1.59;PROSet version:10.5.0.1)
    Wireless Lan Driver (Intel 10.1.0.13A)
    Touchpad On/Off Utility
    Virtual Sound
    Utilities
    Zooming Utility

merhaba arkadaşım öncelikle emeğin için çok teşekkürler.bende en yakın zamanda xp kuracam ama öncelikle bi sorum olacak...driverleri hangi sıraya göre kurdun?bi arkadaşım driver kurulum sırasının önemli olduğunu söylemişti.eğer bu doğruysa sen hangi sırayı izleyerek kurduğunu söylermisin?şimdiden çok teşekkürler...

• Arkadaşlar makina çok güzel. Peki en uygun fiyatı kim veriyor. Benim araştırdığım kadarıyla Teknosa veriyor. Bakmak isteyenler için linki veriyorum aşağıda. Daha ucuza alabileceğim bi yer var mı

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119990392&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• Vista ile XP yi çift işletim sistemi olarak kullanmak icin yukleme islemini nasıl yapmalıyız ?
  • knightcop arkadaşım bu driverlerin hepsi senin kullandığın driverler öyle değilmi?benim anlamadığım şey niye 4 tane wireless lan driver'i var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Vista ile XP yi çift işletim sistemi olarak kullanmak icin yukleme islemini nasıl yapmalıyız ?

Daha önceden yazanlar olmuştu galiba, ya da başka bir yerde okudum diye hatırlıyorum, ikinci partitionın içerisine XP kurulumu yapanlar olmuştu sanırım ancak bilgisayar hep XP'de açılıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chato

knightcop arkadaşım bu driverlerin hepsi senin kullandığın driverler öyle değilmi?benim anlamadığım şey niye 4 tane wireless lan driver'i var?

Aslında Toshiba'nın sitesinde daha da fazla. İki tane daha var hatta, dosya boyutları tamamen aynı, sürücü versiyonları aynı ancak isimleri farklı sadece. Ben o iki tanesini buraya ekleme gereği duymadım o yüzden. Kurulum sırasında ise yukarıdakilerin (hatırldağım kadarıyla) hepsini kurdum, ya da artık hangileri driverları tanıtmayı becerdi ise onları kurdum. Siz de kurulum sırasında denersiniz, kusura bakmayın gerçekten hatırlayamıyorum.
    Bir de LAN Driver ile ilgili şu var, sitede yine LAN için iki adet driver var, birisi 8.0.43.0, diğeri ise 9.küsürlü birşeyler. Ben de doğal olarak ilk yüksek olan sürümü denedim ancak kabul etmedi. Daha sonra da 8küsürlü olan sürücüyü kurdum ve kabul etti.

• Sıra ile olarak, aslında çok da önemli değil. Kurarsın önce ekran kartını, ses kartını, wireless driverını, lan driverıdır falan, sonra istediğini kur, önemli değil yani.

quote:

Orjinalden alıntı: chato

merhaba arkadaşım öncelikle emeğin için çok teşekkürler.bende en yakın zamanda xp kuracam ama öncelikle bi sorum olacak...driverleri hangi sıraya göre kurdun?bi arkadaşım driver kurulum sırasının önemli olduğunu söylemişti.eğer bu doğruysa sen hangi sırayı izleyerek kurduğunu söylermisin?şimdiden çok teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.