Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mchief

vista da sistem cali$ir durumda iken hard diski parcalara ayirmak mumkun : computer e sag tiklayinca manage i secin oradan computer management e girecektir, burdan da disk management e girin oradaki ekranda hard diskinizin parca(larini) goreceksiniz ornegin sistemin yuklu oldugu c: yi secip sag tiklarsaniz seceneklerdeki shrink volume ile bu hard diski ikiye ayirmak mumkun, $oyle ki shrink volume i secip total size after shrink e istediginiz miktari girin. extend volume ile de tam tersini yapabilirsiniz, denedigim kadariyla riskli de degil

Bu bilgi çok iyi oldu... Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Saygılar...
  • Dün mesai çıkışı, Metrocity Teknosa ya sunumdaki notebooklara bakmaya gittim. A100-599 u canlısı resimlerinden daha güzel. Kontrol ettiğim modelde takılı olan ram 1*1 şeklindeydi ama işletim sistemi ingilizceydi. Fiyat konusunda ise ya internet sitesinde yada magazada yapılan bir hata var. İnternet sitesinde 1499$+KDV (1768$) gözükürken, magazada kdv dahil 1880 civarı bir rakama sahipti. Tabi bu durum, notebook u incelerken aklıma gelmedi. Haftasonu tekrardan gidersem ozaman konusacagım. Ayrıca konustugum yetkili, almadan önce her türlü testi yapabileceğimi, herhangi bir sorun (ölü piksel vb.) görürsek hemen yenisi ile değiştireceklerini ayrıca belirtti

• quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Dün mesai çıkışı, Metrocity Teknosa ya sunumdaki notebooklara bakmaya gittim. A100-599 u canlısı resimlerinden daha güzel. Kontrol ettiğim modelde takılı olan ram 1*1 şeklindeydi ama işletim sistemi ingilizceydi. Fiyat konusunda ise ya internet sitesinde yada magazada yapılan bir hata var. İnternet sitesinde 1499$+KDV (1768$) gözükürken, magazada kdv dahil 1880 civarı bir rakama sahipti. Tabi bu durum, notebook u incelerken aklıma gelmedi. Haftasonu tekrardan gidersem ozaman konusacagım. Ayrıca konustugum yetkili, almadan önce her türlü testi yapabileceğimi, herhangi bir sorun (ölü piksel vb.) görürsek hemen yenisi ile değiştireceklerini ayrıca belirtti

Zaten bu sistem özelliklerine sahip bir bilgisayarı 1800 $ ın altında bir fiyattan alabileceğinizi pek sanmıyorum.Umarım sizide en kısa zamanda aramızda görürüz

Dediğim gibi,Teknosa biraz daha pahalıya satar ama son kullanıcı açısından garanti zengini bir mağazadır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A100-599 -- 30 Mart 2007; 14:07:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Zaten bu sistem özelliklerine sahip bir bilgisayarı 1800 $ ın altında bir fiyattan alabileceğinizi pek sanmıyorum.Umarım sizide en kısa zamanda aramızda görürüz

Dediğim gibi,Teknosa biraz daha pahalıya satar ama son kullanıcı açısından garanti zengini bir mağazadır.

Kolay gelsin.

Haklısınız, Teknosa nın sitesinde şimdi 2 adet A100-599 başlığı (ikiside çanta hediyeli) mevcut. Birinde fiyat 1499$+KDV, diğerinde 1599$+KDV (1886$ magazada gordugum fiyat). İnternet sitesinden 1499$ dan siparis versem mi diye dusunmeden edemiyorum.

Hayırlısı ile 1 hafta içinde A100-599 u Metrocity Teknosa dan alacagım ama elimden geldiğince farklı marka model, kendime alternatif yaratmaya calısıyorum. Şuana kadar aklımı çelebilecek bir ürün tam olarak bulamadım. Dell 6400 TR12 bir ara atak yaptı ama, ATI yuzunden vazgectim. Forumda, A100-599 la Vista+XP PRO şeklinde çift işletim sistemi kurma kullanma konusunda guide hazırlanmasınını bekliyorum. "mammamia" burdamısınız, son durum nedir ?

• herkese Merhaba Ben de 10 gündür a100-599 kullanıcısıyım. şu ana kadar bir problem yaşamadım ankara ankamall daki toshiba mağazasından 2545 ytl ye aldım.
  • Ürün az önce elime geçti, teknosadan aldım 1499$+kdv(1769$) 6 taksit world card ile. Malzeme kalitesi süper. Ölü pixel varmı diye baktık yoktu. Tavsiye ederim. "Balıkesir/teknosa" ilgilendikleri için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLaYnet -- 31 Mart 2007; 9:44:53 >
  • Dün akşam bilgisayarımı teslim aldım. Hiç sorunsuz değiştirdiler. Hatta ilk teslim edecekleri ürünü bir kaç tereddütümden dolayı teslim almak istemediğimi belirtip, başka bir tane getirmelerini talep ettim. Daha önce sanırım böyle bir talep hiç almadıkları için küçük bir anlaşmazlıktan sonra bir diğerini teslim alıp, kendimce tatmin olmaya çalıştım. Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm tüm Toshiba A100-599 ve A100-912 modellerinin hepsinde (belki de tüm A100 serisinde) kronik olarak pil yuvası sorunu var. Pil yuvasının iki adet kilitleri mevcut ve bu kilitler yaylı ve pil takılıp çıkartılırken otomatik olarak yaylanıp tekrar kilitlenmesi gerekmektedir ancak bu kilitlerden bir tanesinin yayı kesinlikle bozuk. Denediğim tüm A100-599'dalarda ve bir kaç arkadaşımda bulunan A100-912'lerde mevcut. Bir diğeri ise, ki buna kronik hata denemez ancak, dikkatimi çeken bir durum oldu ama, benim elime geçen A100-599'larda (3 adet) kapak kısmındaki Toshiba etiketi üzerinde küçük çizikler mevcuttu. Bu kesinlikle bir problem değil, sorun olarak algılanabilecek bir çizik dahi değil, ancak biraz detaylı inceleyerek aldığım için bu gibi kusurlar gözüme battı açıkçası.

Şimdilik bilgisayarımla aram iyi, her hangi bir problemimiz yok ancak bugun kesinlikle XP kurmak zorundayım, en son XP kurma tecrübemede (bu bilgisayarda) Toshiba'nın internet sitesinden indirdiğim hiç bir driverı (LAN, Wireless, Ses Kartı vs..) kurabilme beceresini gösteremedim. Burada kuran arkaşalardan yardımcı olmalarını bekledik, kendilerinin nete upload edip , bize linklerini gönderebileceklerini bekliyorduk ancak kimseden böyle bir çaba göremedik. Fakat eğer ben bugün başarılı bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsem, sizler için upload edip, bu işkenceyi çeken arkadaşlara bir nebze de olsa yardımcı olacağım. Dualarınızı bekliyorum... :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

Dün akşam bilgisayarımı teslim aldım. Hiç sorunsuz değiştirdiler. Hatta ilk teslim edecekleri ürünü bir kaç tereddütümden dolayı teslim almak istemediğimi belirtip, başka bir tane getirmelerini talep ettim. Daha önce sanırım böyle bir talep hiç almadıkları için küçük bir anlaşmazlıktan sonra bir diğerini teslim alıp, kendimce tatmin olmaya çalıştım. Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm tüm Toshiba A100-599 ve A100-912 modellerinin hepsinde (belki de tüm A100 serisinde) kronik olarak pil yuvası sorunu var. Pil yuvasının iki adet kilitleri mevcut ve bu kilitler yaylı ve pil takılıp çıkartılırken otomatik olarak yaylanıp tekrar kilitlenmesi gerekmektedir ancak bu kilitlerden bir tanesinin yayı kesinlikle bozuk. Denediğim tüm A100-599'dalarda ve bir kaç arkadaşımda bulunan A100-912'lerde mevcut. Bir diğeri ise, ki buna kronik hata denemez ancak, dikkatimi çeken bir durum oldu ama, benim elime geçen A100-599'larda (3 adet) kapak kısmındaki Toshiba etiketi üzerinde küçük çizikler mevcuttu. Bu kesinlikle bir problem değil, sorun olarak algılanabilecek bir çizik dahi değil, ancak biraz detaylı inceleyerek aldığım için bu gibi kusurlar gözüme battı açıkçası.

Şimdilik bilgisayarımla aram iyi, her hangi bir problemimiz yok ancak bugun kesinlikle XP kurmak zorundayım, en son XP kurma tecrübemede (bu bilgisayarda) Toshiba'nın internet sitesinden indirdiğim hiç bir driverı (LAN, Wireless, Ses Kartı vs..) kurabilme beceresini gösteremedim. Burada kuran arkaşalardan yardımcı olmalarını bekledik, kendilerinin nete upload edip , bize linklerini gönderebileceklerini bekliyorduk ancak kimseden böyle bir çaba göremedik. Fakat eğer ben bugün başarılı bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsem, sizler için upload edip, bu işkenceyi çeken arkadaşlara bir nebze de olsa yardımcı olacağım. Dualarınızı bekliyorum... :D

Sorununuzun cozulmesıne sevındım, tekrardan hayırlı olsun. XP kurma konusundaki gelişmeleri bekliyoruz

Bu arada Teknosa ile ilgili bir durumu söylemem gerekirse, internet sitelerinde A100-599/TR ve A100-599 şeklinde iki farklı model gözküyor. TR ın fiyatı 1599$+KDV, diğeri 1499$+KDV. Teknosa musterı hızmetlerıyle yaptıgım konusmada, 2 sinin farklı model oldugunu ve fiyat farkının bundan kaynaklandıgını soyledıler. İşin ilginc yanı, net sitesinde karsılastır dediğimde herşey birebir aynı.

• arkadaşlar benim anlamadım konu a100-599 modelini almayı düşünüyorum ve araştırıyorum.. teknosaya ve birkaç farklı firmaya hatta toshiba teknik servisine bile sordum makinanın üzerinde 2x512 ram olduğunu söylediler.. peki bu 1x1 gb alan arkadaşlar nasıl alıyorlar?????
  • quote:

quote:

Kolay gelsin.

Haklısınız, Teknosa nın sitesinde şimdi 2 adet A100-599 başlığı (ikiside çanta hediyeli) mevcut. Birinde fiyat 1499$+KDV, diğerinde 1599$+KDV (1886$ magazada gordugum fiyat). İnternet sitesinden 1499$ dan siparis versem mi diye dusunmeden edemiyorum.

Hayırlısı ile 1 hafta içinde A100-599 u Metrocity Teknosa dan alacagım ama elimden geldiğince farklı marka model, kendime alternatif yaratmaya calısıyorum. Şuana kadar aklımı çelebilecek bir ürün tam olarak bulamadım. Dell 6400 TR12 bir ara atak yaptı ama, ATI yuzunden vazgectim. Forumda, A100-599 la Vista+XP PRO şeklinde çift işletim sistemi kurma kullanma konusunda guide hazırlanmasınını bekliyorum. "mammamia" burdamısınız, son durum nedir ?

şuan teknosada iki adet a100- 599 var pahalı olanda türkçe vista yüklü arkadaşlar bugün sordum.. ucuz olanda ise ing..

• quote:

Orjinalden alıntı: kesifci

quote:

quote:

Kolay gelsin.

şuan teknosada iki adet a100- 599 var pahalı olanda türkçe vista yüklü arkadaşlar bugün sordum.. ucuz olanda ise ing..

teknosa'yı dava etmek lazım o zaman. böyle rezalet olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d1ckymoo -- 31 Mart 2007; 0:27:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kesifci

Benim Teknosa da test ettiğim ürün için etikette 1886$ yazıyordu ama işletim sistemi ingilizceydi. Teknosa nın ne yaptıgını bır turlu anlamadım. "Talaynet", 1499$+KDV olarak aldıgını ve işletim sisteminin Türkçe olduğunu belirtmiş. Size ise Teknosa tarafından tam tersi söylenmiş.
  • quote:

Benim Teknosa da test ettiğim ürün için etikette 1886$ yazıyordu ama işletim sistemi ingilizceydi. Teknosa nın ne yaptıgını bır turlu anlamadım. "Talaynet", 1499$+KDV olarak aldıgını ve işletim sisteminin Türkçe olduğunu belirtmiş. Size ise Teknosa tarafından tam tersi söylenmiş.

zaten kampanya yeni başladı yani 3-4 gün önce ucuzladı bugünde türkçesini çıkarmışlardı..
  • quote:

Faturayı 3 gün önce kestirmiştim, ellerinde ing. yoktu. 3.gün Tr verdiler. Haftasonuna yetişmesi gerekiyordu Laptop'un.
    Ayrıca birkaç yerde okudum. Vista Tr versiyonu, ingilizceden sonra çıktığı için ilk çıkan toshiba a100-599'larda ingilizce versiyon bulunuyormuş. Bir dönem sonra(Vista Tr çıkınca) Toshiba, a100-599 modellerini Vista Tr'li olarak satışa sunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLaYnet -- 31 Mart 2007; 9:43:38 >
  • Gerçekten de Mükemmel Bi Ürün herkese tavsiye ederim. Daha önceden 3 arkadaşıma daha teknosa'dan bilgisayar almıştık (2si laptop,1i Masaüstü) Gayet iyi ilgilendiler. Doğrusu bu kadarını beklemiyordum.
    Modelle ilgili tek sorunum diğer arkadaşlarda da olduğu gibi çekirdeğin biri 1.66 Mhz gözüküyo. Sanırım driver ile ilgili imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLaYnet -- 31 Mart 2007; 9:52:10 >
  • Yukarıdaki sorunun çözümühttp://support.toshiba-tro.de/kb0/TSB6C01O70000R01.htm sitesinde bulunuyormuş...
  • arkadaşlar şu readyboost özelliğini hangi usb veya flash kartlarla uygulayabilirim? marka model uyumu???

birde ofis 2007'yi windowsun olduğu klasöre değilde diğerine kurmanın herhangi bi sakıncası olur mu?
  • Durum şimdi daha iyi anlaşıldı. Galiba ben test ettiğimde mağazada gerekli düzenleme yapılmamıştı. Haftaiçi kısmetse aranıza katılacagım
  • ben de bu ürünü almak istiyordum yalnız şöyle bir durum var 599 ve 599/TR arasında 100$ gibi bir fark var.

*) İki ürün arasındaki fark 599/TR modelinin Türkçe Vista'yla gelmesinden kaynaklandığı söylenmiş. Şimdi zaten Vista Home Premium kaç para ki zaten, ne kadar saçma. 599'u alır üstüne Türkçe Home Premium alırım...

İkisi arasındaki fiyat farkının gerçek nedeni bu mu yoksa başka bir şey mi var biri açıklayabilir mi?

(Ben şöyle düşündüm, bu ürünün gerçek fiyatı 1.599$ ama Türkçesi çıkınca hani İngilizceler kalmasın diye onları 1.499$'a indirdiler?! Ama bu da saçma çünkü işletim sistemini özellikle İngilizce seçenler de oluyor. Nedir, ne değildir hakikaten çok merak ettim.)
  • Arkadaşlar, nfs carbon, medal of honour ve medieaval war II oyunlarını yükledim. Ancak yarım saat sonra makine kitlenip kalıyor. Acaba buna benzer sorun yaşayan var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.