Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cavabınız için teşekkür ederim, Bir yanlış anlaşılma olmasın aldığımdan beri sadece 4 program yükledim. bunları bir arada kullanmıyorum . Her bir oyun tek başına calışırken bu problemi yaşıyorum. İlk bu problemi yaşadımızda bu programlar yüklü bile değildi. Eve ilk getirdiğimde 20 dakika hareketsiz kalınca bilg kendini kitler normalde ve acma dugmesine basıp bilg acılması lazım ama benimkisi bazen acılıyor bazen de kitleniyor du. yine aynı müdahaleyi 5 sn. basılı tutarak kapatabildim. Bu iki defa başıma geldi. Sonra Call of duty 2 yukleyeyim dedim ama daha düzgün oynayamadım bile. Normalde bilg alırken en güncel driverlarla gelmiyor mu? Öncelikle önerdiğiniz ekran kartı driver ını güncelliyeceğim.

Bu gün servisi aradım, 30 gün içersinde donanımsal bir hata varsa değiştirilebileceğini söyledi. Ben donanımsal bir hatanın olup olmadığını nasıl öğrenebilirim en doğru bir şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Valla bende orjinal cd si vardı office 2003 ün.XP de hep onu kullanırdım.Kurmaya çalıştığımda Vista ile uyumsuz olduğunu ytazmıştı.

Kullananların nasıl kullandığını bilemiyorum.Belki bir crack vs tarzı birşey ile uyumlu hale getirmiş olabilirler.

Yalnız şuan microsoftun sitesinden indireceğiniz office 2007 yi 2 ay kullanım hakkınız var.Ben indirdim gayet güzel.Tabi 2 ay içerisinde uygun bir serial bulmam lazım.Bakalım

Tüm hayallerimi yıktınız. Üreticilere de kızmadan edemıyorum. 2500 YTL civarı bır para verecegım, urun tam ıstedıgım ozellıklerde, ama ısletım sıstemıyle uygun calısacak program derdıne dusuyorum. Musterıye bu konularda secenek sunsalar, fiyatıda onemlı degıl, istedigimiz sistemle alsak. Hele bir de TR/ENG durumu daha vahim. İki sekilde de sorunsuz kullanırım ama evdeki diger muhtemel kullanıcılar ıcın ENG sorun olacak. Boyle ufak tefek seyler yuzunden, üründen insanı sogutuyorlar, baska cozum yollarına, modellere ıtıyorlar.

Sizin elinizde orginal program var, ama aynı fırmanın ısletım sıstemıyle calısmıyor, Microsoft u ayrıca kınıyorum. XP PRO sp2 kurma durumlarını ve Office 2007 arastırmalarımı sıklastırmam da fayda var. A100-599 tam ıstedıgım ozellıklerde, vazgecmek istemiyorum.

• A100-599 arkadaşım sen o verdiğin ekran kartı driver'ını nasıl yükledin.ben de hata verip kapatıyor setup.
  • Bilgisayarı alalı bir hafta oldu ve bugun bilgisayarı açmak istediğimde bilgisayar açılmadı. Açma tuşuna bir kere bastığım anda ışıklar bir kere yanıp sönüyor. Yapabileceğim şeyleri denedim, pili çıkardım, elektriğe bağladım ve sonuç aynı. Tekrar tekrar denedim ama değişen birşey yok. Yarın Vatan Bilgisayar'a götürüp değiştirmelerini söyleyeceğim. Umarım bir sıkıntıyla karşılaşmam..
  • vatanbilgisayarda 9 taksit 2400ytl'ye düşmüş alet evdekileri bi ikna edebilsem
  • Benim bilgisayarda vista yüklü ve Office 2003 ü sorunsuz bir şekilde yükledim ve kullanıyorum
  • Arkadaşlar bu makinada TV out bağlantısı varmı...
  • vista da sistem cali$ir durumda iken hard diski parcalara ayirmak mumkun : computer e sag tiklayinca manage i secin oradan computer management e girecektir, burdan da disk management e girin oradaki ekranda hard diskinizin parca(larini) goreceksiniz ornegin sistemin yuklu oldugu c: yi secip sag tiklarsaniz seceneklerdeki shrink volume ile bu hard diski ikiye ayirmak mumkun, $oyle ki shrink volume i secip total size after shrink e istediginiz miktari girin. extend volume ile de tam tersini yapabilirsiniz, denedigim kadariyla riskli de degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

Bilgisayarı alalı bir hafta oldu ve bugun bilgisayarı açmak istediğimde bilgisayar açılmadı. Açma tuşuna bir kere bastığım anda ışıklar bir kere yanıp sönüyor. Yapabileceğim şeyleri denedim, pili çıkardım, elektriğe bağladım ve sonuç aynı. Tekrar tekrar denedim ama değişen birşey yok. Yarın Vatan Bilgisayar'a götürüp değiştirmelerini söyleyeceğim. Umarım bir sıkıntıyla karşılaşmam..

Umarım en kısa sürede sorununuz cozulur. Haberlerınızı beklıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecavdaroglu

Benim bilgisayarda vista yüklü ve Office 2003 ü sorunsuz bir şekilde yükledim ve kullanıyorum

• Selam arkadaşlar
    Bende Office 2003 TR war ve daha yeni kurmuş bulunuyorum.
    Hatta bu yazıları Office dosyasına yazdım ordan copy paste ediyorum..
    Sorunsuz çalışıyor bilgilerinize..
  • arkadaşlar laptobumda scarface oynamaya çalışıyorum ama grafikleri karman çorman çıkıyo.bildiğiniz çorba gibi bişey gözükmüyo,seçilmiyo,anlaşılmıyo.vistadan kaynaklandığına eminim çünkü geçenlerde xp kurmuştum(ses kartı driverini bulamadığım için ve bulduğum driver ile ses çıkmadığı için xpyi kaldırıp tekrar vista kurdum) oyunu deneme amaçlı açtığımda grafikleri muhteşem çıkmıştı.bi arkadaşımızın verdiği en son ekran kartı driverinide kurdum oda işe yaramadı.oyunun kısayolundan uyumluluğuda ayarladım ama yine olmadı.lütfen yardım edin.oyunun seslerinde ve akıcılığında hiçbir sorun yok.sadece grafikler çorba gibi çıkıyo.napabilirim?lütfen yardım edin.şididen teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mammamia

quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

XP cd si ile format çektiğinizde Vista için ayrılan bölümün silineceğini düşünmüyorum.Çünkü mantıksız.Düşünsenize,size 160 gb az gelse ve siz yeni bir hdd takmak isteseniz o zaman vistayı kuramayacakmısınız.Saçma yani.Bence bişey olmaz.

Elinizdeki lisans anahtarı başka bir işletim sisteminde çalışmaz.

Yanıtlarınınz, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yalnız anlayamadığım nokta şu:

fabrika çıkışı hdd de ayrılmış o küçük bölüm hangi amaçla ayrılmış? Eğer vista ile ilgili kurulum dosyaları varsa, ve ben orayı yanlışlıkla formatlarsam -ki bu mümkün mü bilmiyorum- başıma iş açar mıyım onu anlayamadım.

Ama tabii siz belirtince düşündüm ki madem biz bu ürünü alıken işletim sistemini de satın aldık, hdd değişimi gibi bir durumda verdikleri recovery diski ile de kurulumu yapabilmeliyiz. Değil mi?

Saygılar...

Evet,yani mantıklı olanı bu.Bir laptopta iki şey değişir;ram ve hard disk.Yarın öbür gün yeni bir hard disk takmak istesek satın aldığımız işletim sistemini kuramayacakmıyız yani.Mantıksız.Herhangi bir sorun olacağını sanmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: sametsa

A100-599 arkadaşım sen o verdiğin ekran kartı driver'ını nasıl yükledin.ben de hata verip kapatıyor setup.

Orada en altta tarif etmiştim.

İnf dosyasınıda indirin (sitede "modded inf" yazan yer).İndirdiğiniz inf dosyasını driver klasörünün içine kopyalayın.Ondan sonra setup dosyasına basıp kurabilirsiniz.Yoksa hata verir.

Bu arada mevcut driverınızı önce kaldırıp restart atın.Sonra driverınızı güncelleyin.
  • arkadaşlar merhaba..

bende 1-2 gün içinde laptop alıcam.. ve son olarakta 599 modeline karar kıldım.. fazla olumsuz mesaj yok.. 1 gb ram ekletmeyi düşünüyorum..

gerçekten bu bilgisaayr almaya değermi?? cevap yazarsanız sevinirim...
  • Bu ürünü (İng.) Dün Teknosa'nın Balıkesir mağazasına gidip, sipariş verdim. (Ellerinde yokmuş)
    Bişey merak ettim: Elimde eski bilgisayarımdan kalma klavye-fare var. Bunlar bu ürüne olur mu? Yani girişi var mı? yeşil-mor yuvarlak girişli (Ps2 diyolar sanırım). Cevaplarsanız sevinirim...
  • SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM ??
    DELL 6400 TR12 :

FİYAT: 1449$ + KDV
    İşlemci: Intel® Core 2 Duo İşlemci T7200 (2.0GHz, 4MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)
    Sistem Belleği: 2048MB DDR2 533Mhz (2x1024)
    Sabit Disk: 120GB 5400rpm SATA
    Grafik Kartı: ATI MOBILITY™ Radeon™ X1400 256MB
    Ekran: 15.4'' WXGA TFT Parlak LCD
    Optik Sürücü: DVD-RW Sürücü
    Ses: MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Klavye-: Q Türkçe Klavye
    Mouse: ToucHpad Mouse
    İşletim Sistemi -: microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe)
    Pil / Pil Süresi: 2.8kg
    Diğer Özellikler: Wireless 1390 802.11b/g, Bluetooth

TOSHIBA A100 599:
    FİYAT: 1471$ + KDV

Intel Core 2 Duo T7200 2.0 GHz 667 Mhz 2x2MB
    1024MB DDR2 533 Mhz Max 4096 Mb
    160 Gb 5400 Rpm
    256 Mb NVIDIA GeForce Go 7600
    15.4 " TRUBRITE WXGA 1280*800
    DVD SUPER MULTI
    Kart Okuyucu
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Premium Eng
    2.8 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

• Abcboy; Öncelikle imzandaki "Hükümranlık Allah'ındır..." cümlesini "Hükümdarlık Allah'ındır..." şeklinde değiştirmeni istiyorum senden. Herhalde bu şekilde yazmak istedin.
    Soruna gelince Dell 6400 model ve marka bilgisayar bir arkadaşımda mevcut yalnız onun işlemcisi core DUO 1.66 VE Dvd-RW çok ses yapıyor. Forumdaki konulara bakarsan hepsinde aynı problem var sanırım. Onun haricinde pek bi sorunu yok Dell'lerin. Benim dell'lerden vazgeçip, Toshiba A100-599 almamın sebebi belki sana komik gelecek ama Sound Blaster uyumlu ses kartının Dell'de bulunmaması...
    Bu arada bende siparişi dün verdim, büyük ihtimal bu akşam elime geçecek. Beklersen ayrıntılı bilgi verebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaLaYnet

Bu ürünü (İng.) Dün Teknosa'nın Balıkesir mağazasına gidip, sipariş verdim. (Ellerinde yokmuş)
    Bişey merak ettim: Elimde eski bilgisayarımdan kalma klavye-fare var. Bunlar bu ürüne olur mu? Yani girişi var mı? yeşil-mor yuvarlak girişli (Ps2 diyolar sanırım). Cevaplarsanız sevinirim...

malesef arkadasım bu notebook ta ps2 girişi yok. usb kullanman gerekiyor. zaten bildiğim kadarıyla artık notebooklarda ps2 girişi olmuyor.
  • kovaschee
    quote:

malesef arkadasım bu notebook ta ps2 girişi yok. usb kullanman gerekiyor. zaten bildiğim kadarıyla artık notebooklarda ps2 girişi olmuyor.

Sağol DOSTUM, BU BİLGİ BANA FAYDALI OLDU...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.