Arkadaşlar Toshiba 49V6863 49inç 4k özellikli televizyon için yorumlarınıza ihtiyacım var. Bütçeme uygun, özellikleri hoşuma gitti ancak görüntü olarak nasıldır bilmiyorum. Bilgisi olan var mı? Genel toshiba hakkında da yorumlarınız yardımcı olabilir.
Vestel üretiyor fakat Toshiba markası olduğu için bir miktar üst seviye üretiyor.. Dolby vision + hdr+ 1700 hrz +4K..A+ enerji ile gayet uygun bir ürün.. paneli IPS panel görünüyor belirteyim ona göre alın.
Bu arada insanlar bir cihaz alırken tükettiği elektriği dikkate almıyor, bazı tvler devasal elektrik harcıyor, bence alım kriteri olarak buna da dikkat edilmeli.
TV'yi aldınız mı? aldıysanız zaten biliyorsunuzdur özelliklerini :) almadıysanız diye yazıyorum; TV öncelikle görüntü ve ses kalitesi olarak fiyatı performans olarak çok kaliteli. özellikle 20 W hoparlör sesi çok iyi. bu segmentte subwoofer özelliği olan tv yok tabi bunda var :) görüntü yenileme gerçek hızı 50 hz'dir. yazılımsal hızı ise 1700 mhz olduğu için çok iyi. smart özellikler yeterli, youtube, netflix, prime video standart olarak geliyor. tek sorun Dual Core işlemci olması. yani yerli markaların Quad core işlemcili tvleri kadar hızlı değil açıkçası ama hız olarak ölü diyemeyiz. ses ve görüntü kalitesi bu eksiği kapatıyor. Vestel servisleri kurulum ve diğer hizmetlerini yapıyor. Toshiba Tvler vestel fabrikasında birleştiriliyor diye biliyorum. yurt dışında gelmiyor yani. bu model de bu şekildedir diye düşünüyorum.
ben 3 aydır kullanıyorum ve memnunun. ki yerli bir markada (ismi lazım değil) çalışıyorum :)