Şimdi Ara

Torun bakana devlet para verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milyonlarca anneyi yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Buna göre, torun bakan büyükanneye devlet para verecek.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çalışan anneleri çok yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Müezzinoğlu, büyükannelere bebek parası verileceğini açıkladı. Uygulamaya pilot iller olarak seçilen İzmir ve Bursa’dan başlanacak. Yorumlar.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim günahı mız neydi de türkiyede doğduk iskandinav veya batı avrupa dakiler herhalde tanrı tarafından ayrıcalıkla doğmuşlar yazık ulu önder gazi mustafa kemal atatürk ten sonra 1 gram bilemi gelişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Ocak 2017; 23:32:12 >
  • Ona para verilecek buna para verilecek iyide her şeye zam yaptıktan sonra ne anladım ben bu işten zaten parası olan faydalanıyor böyle şeylerden de, asgari ücrete zam yaparlar sonra işletmelere zam desteği verilir. Saçma boş işler zenginden alıp fakire dağıtsalar hırsız olurlar ama en azından kahraman olurlar, benden aldığını bana gıdım gıdım koklatarak veriyor arada da cebe indiriyor. Adam evlenmiş evi nasıl geçindireceğim derdinde, iş yok diyor aylardır bunlarda salak salak bir şey keşfedip milleti yutturuyorlar. Sonuçları iyide olsa umurumda değil dedeyi neneyi sen niye devlete muhtaç yapıyorsun, bebeği neden muhtaç hale getiriyorsun. Bizim paramızla saray yap sonra yardım yapılacak de. Milleti muhtaç bırak sonra bak veriyoruz de.
    TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
  • Nasıl tespit edilecek ki? Eve müfettişler mi gelecek?
    Daha Fazla Göster
  • Hükümeti çoğu konuda eleştiren bir insan olarak ben beğendim bu sistemi. Zaten 15yılda 2-3böyle uygulamayla insanları kendi saflarına çektiler. Keşke biraz da makarna verselermiş ninelerimize
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.