Şimdi Ara

Torpil Cumhuriyetinin Torpilli Kadrosuyla Bu Kadar Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktık artık bu torpilli adamlardan . Evet arkadaslar zaten s.inanın kendi becerisiyle attıgı frikik golu ile turnuvaya katıldık ( o gruptan bile cıkamadıkta neyse en iyi 3 uncu falan filan ). Peki turnuvaya cagrılan kadroyla ne olabilirdi ? Kendi takımlarında bile dogru duzgun oynamayan adamların milli takımda isi ne ? arkadas bari hakedenlerle basla onlar yenilsin elensin. Arda turan son bir yılda kac mac yapmıs ? Nuri sahin kac mac oynamıs ? Gokhan gonul kafası menejerinden yedigi kazıkta, M.topal stoper oynatmak icinmi alındı kadroya ? Bence perreira bile bundan iyisini yapardi . F.terim emekli olmalı artık .

• Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Şu kupada neredeyse tüm Maçları izledim bu kadar ezik oynayan takım görmedim. Yazıklar olsun!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin her noktasına bu adamlar geldi. İşlerinin ehli olmayan ama egoları bir hayli yüksek, sosyal medyada son derece aktif kibirli insanlar. Dışarıdan baktiginda hepsi 10 numara karizma, giyimler havalar 10 numara ama iş mucadeleye gelince seyirciye el kol hareketleri. Neymis Arda Turanin morali bozukmus sosyal medyadan cok etkileniyormus bilmem ne. Yasakla o zaman kardesim toplat telefonlari bu kadar duygusallarsa. Oraya Turkiyeyi temsil etmeye gittiniz, aa millet twitterda facede ekside bana ne yazmis onlara bakayim diye almiyorsunuz o paralari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzen böyle artık Ersin gibiler boşuna 70 milyon insana çemkirmiyor.

Tartışmasız en ama en kötü takım biziz tüm maçları izleyen birisi olarak diyorum Arnavutluk bile sağlam kapanıyor topu buldumuda hızlı atağa çıkıyor peki biz nasıl çıkacağız atağa? ulan takımda kanat yok yok yok yok. Sprinter bir oyuncu yok.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum . Su anki ruh haliyle arnavutluk dahil tum takımlar bizi yener bu turnuvaya katılan . Galler bile ingiltereyle falan kafa kafaya oynuyor ruh yok ruh takımda. Ruh olmayınca istek olmayınca hicbirsey olmaz malesef.
  • terim öncesi hep avrupa şampiyonuyduk dünya kupları bizdeydi herif bir geldi şampiyonaya anca katıldık hemen gönderilsin.
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    Aslında bizim en iyi 3. olmamamız lazımdı ama Kazak kardeşimiz sağ olsun onun attığı golün verdiği "gazla" 3. olmayı başardık. Playofflarda elenip dönecektik. Şimdi stressiz, sakin kafayla maçları izlerdik ne güzel. Şu an ota boka sinirlenecek haldeyim. Bak aklıma Arda geldi yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hastaneler ne kadar kazanır??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede adalet yok.

adalet olsa orda çoğu oyuncu olmaz.

torpil olmasa ft o parayı almaz orda olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Aslında bizim en iyi 3. olmamamız lazımdı ama Kazak kardeşimiz sağ olsun onun attığı golün verdiği "gazla" 3. olmayı başardık. Playofflarda elenip dönecektik. Şimdi stressiz, sakin kafayla maçları izlerdik ne güzel. Şu an ota boka sinirlenecek haldeyim. Bak aklıma Arda geldi yine

+ olarak de gea'nın sanıyorum ukrayna maçındaki panterliğini hatırlatalım. selcuk frikiği + islambek + de gea olmasa gruptan çıkamazdık ama hala forumda terim seviciler var.

• Mide bulandırıcı..

• quote:

orda olup yenilmeye razıyım hiç olmamaktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

+ olarak de gea'nın sanıyorum ukrayna maçındaki panterliğini hatırlatalım. selcuk frikiği + islambek + de gea olmasa gruptan çıkamazdık ama hala forumda terim seviciler var.

yahu siz kimi tutuyorsun ingiltere almanya taraftarı falan mısınız hangi coğrafya hacı?
    sanki herkes 4 4lük oynayarak katılmış turnuvaya eşele baakalım neler çıkar diğer takımlardan.
    kendimizi batırmaya pek hevesliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

yahu siz kimi tutuyorsun ingiltere almanya taraftarı falan mısınız hangi coğrafya hacı?
    sanki herkes 4 4lük oynayarak katılmış turnuvaya eşele baakalım neler çıkar diğer takımlardan.
    kendimizi batırmaya pek hevesliyiz.

ben terim'in takımı üstünde bir katkısı olmadığını yazdım. nasıl katıldığımızın da bizim için önemi var aslında, nasıl katıldığımıza dönüp baksak bu kadar havalara girmesek yararlı olurdu. hazırlık maçlarındaki yanıltıcı skorlara aldandık. inanmak başka abartmak başka.

• 2 maçı da izlemedim. 3. maçı da izlemeyi düşünmüyorum. mücadele ile kaybedeceğiniz maç maksimum 1-2 olur ama sonrası malum. ama şansa bala 1-2 maç alırsanız da sonrası malumdur. o yğzden milli maç izlemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.