Şimdi Ara

Torpidoya Kolonya Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracın torpido bölümünün üst kısmına kolonya döküldü ve dökülen bölgeler ağardı renk attı
    buraya ne yapmalı nasıl eski haline getirilebilir her türlü yardımlara açığım

• yıkamacılarda göğüs parlatıcı vardır.Biraz alıp sürebilirsiniz.Öyle hemen kolonya dökülmeyle nasıl ağardı onu anlamadım ben?araç nedir?
  • bir önceki kasa fiesta
    aracın göğüsünün üzerinde unutmuşuz kolonyayı oda sızmış yavaş yavaş gece boyunca renk atmış
  • torpido parlatıcı denedik azda olsa geçirdi ama hala var bizim araçda da bizim de aynı olay başımıza gelmişti
  • glade oto parfümü ise malesef onun etkisi geçmez.bizim bir akrabanın arabasında glade parfüm dökülmüş mahvetmişti plastiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

glade oto parfümü ise malesef onun etkisi geçmez.bizim bir akrabanın arabasında glade parfüm dökülmüş mahvetmişti plastiği.

parfüm değil normal kolonya
    yani kendi aracım değil arkadaşımın bir şekilde düzeltilmesi lazım onun için
  • Herhangi bir oto kuaföre gidip bolca torpido sütünü yedirerek sürmeniz gerekiyor onun dışında çok fazla bir çözümü yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saça kolonya dökmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç nedir hocam kolonyanın değilde asetonun plastiği ağarttığını duymuştum.
  • araç ford fiesta bir önceki kasa
    arkadaşlar nemli bez ile birazcık bastırarak sürtünce çıkmaya başladı bu leke sanırım kolonya aromalı olduğu için leke bırakmış

tam çıkmazsa sorduğum bir kaç arkadaş atas vinet ürününden bahsetti onunla denememi muhtemelen iz kalmayacağını söyledi
  • Hocam bizim torpidoya da güneşte eriyen pilin pası akmış, rengi soldu. O ürünü kullansak bu da geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Hocam bizim torpidoya da güneşte eriyen pilin pası akmış, rengi soldu. O ürünü kullansak bu da geçer mi?

valla kesin bir bilgim yok bende başka bir sitede okudum bu ürünü genel bir temizleyiciymiş henüz kullanmadığım içim yorum yapamayacağım
    ancak denemekte fayda var
  • Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ürünün adını bir araştırayım ben. Teşekkürler.
  • Tam bugün bunu yasadik. Bu kadar denk gelmesi şaşırttı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.