Şimdi Ara

Torku Çikolata + Bakkal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler öncelikle şunu söylemeliyim ; bu çikolata yapay şekerden değil konya pancar şekerinden yapılmaktadır. Yani tadına doyum olmaz . Ayrıca nadir bulunur bizim burada birkaç bakkalda var onlarda birbirine çok uzak . Neyse gelelim konuya ; eğer sizin taraflarda varsa fiyatı ne kadar bu çikolatanın ? Bizim buradaki adam küçüğünü 75 Krş a veriyor büyüğü 1.25 ti 1.50 oldu şimdi 2.00 neyin kafasında bu adam ya zaten tek alan benim herkes bilmez bu çikolatayı reklamı yok çünkü DH den görmüştüm bende 3 aydır rutin olarak alıyorum ve bıkmadım sınıftakilerede alıyorum arada .

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

Torku Çikolata + Bakkal

Beyler öncelikle şunu söylemeliyim ; bu çikolata yapay şekerden değil konya pancar şekerinden yapılmaktadır. Yani tadına doyum olmaz . Ayrıca nadir bulunur bizim burada birkaç bakkalda var onlarda birbirine çok uzak . Neyse gelelim konuya ; eğer sizin taraflarda varsa fiyatı ne kadar bu çikolatanın ? Bizim buradaki adam küçüğünü 75 Krş a veriyor büyüğü 1.25 ti 1.50 oldu şimdi 2.00 neyin kafasında bu adam ya zaten tek alan benim herkes bilmez bu çikolatayı reklamı yok çünkü DH den görmüştüm bende 3 aydır rutin olarak alıyorum ve bıkmadım sınıftakilerede alıyorum arada .

Bugün Carrefour da çeşitlerini gürunce aldim. Tavsiye ederim :)

Torku Çokofest Fram : 1 tl
    Torku Çokofest Fındıklı 1,19 tl
    Torku 1 Daha 0,89-0,14 indirim =0,75
    Torku no:1 0,60-0,10 indirim = 0,5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim kaşar zammı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.