Şimdi Ara

Törene Gitmedim Bişey Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Törene gitmedim bişey olur mu lisede okuyorum sordum arkadaşlara yoklama yapılmış

• Bizim sınıftan kimse gitmediki :D
  • Resmi tatilde sistem açık olur mu
  • Resmi olarak bişey olmaz ama bi kere benim ark.da görevli olmasına rağmen gitmemişti.Ondan sonra çocuğa okul işkence evi oldu(zaten öyleydi)Hiç bi sınavdan 2 yi geçemedi çünkü müdür ona özel sınav kağıdı hazırlatıyodu.
    Ama son sınavları bizle aynı oldu da sınıfta kalmaktan kurtuldu.O eleman şimdi okulda memur.Ciddiyim
  • Bizdede gelmeyenlerin isim numara filan aldılar, genelde disiplin cezası olarak okulu temizleme cezası veriyorlar.
  • Bunlar müdürün uydurmaları kimse kimseyi resmi tatilde yok yazamaz hiçbirşeyde yapamaz
  • Babam tören zamanlarını bildiği için ilk okulda - orta okulda ve lisede mutlaka beni sabahtan uyandırır gitmek istemesem bile zorla gönderir hatta birsürü laf söylerdi genelde gelmeyenlere disiplin cezası eğilde temizlik cezası veriliyor pazartesi günü törende bazı numaraları sylüyor bu öğrenciler gitmesin diye sonra okulu temizletip gönderiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulunun bahcesınde idam edileceksin.
  • S.çtın olm sen! Ben gittim törene, yoklamayı da aldılar. Cuma gününe yok yazmadılar ama gitmeyenleri disipline verecekler. Ayriyetten pazartesi günü şartsız-koşulsuz yok yazılacaksın.

Hem niye gitmedin ki? Şiirler çok güzeldi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 23 Nisan 2010; 11:42:31 >
  • 12 senelik öğrencilik hayatım boyunca birine dahi gitmedim sadece 11.sınıfda gitmiştim oda sevgilim vardı çok ısar etmişdi kaçar beşiktaş sahilinde takılırız demişdi onun için gitmişdim bir şeycik olmaz yani :D
  • Ben bütün törenlere giderdim, hem okulda tehdit ederlerdi, hemde ailem zorla yollardı.
  • 7 gün içinde ölüceksin...
  • Rezilliğe bakın Türk genci Atatürkün kendilerine armagan ettiği bayrama gitmemek için yemedik halt bırakmıyor, demekki Türkiye bitti gerçegi dogru imiş, fetoşlar demekki başarılı olmuşlar yuh diyorum yuh, ulan Türk evladı milli bayramlarından kaçarmı siz askerdende kaçarsınızda orada ceza çok büyük gebertirler ondan yemez degilmi, ben artık bu ülkeden umudu kestim gençler tam bir malo.
  • Bizim burada 23 Nisan törenlerine Liseler katılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syclopse

Bizim burada 23 Nisan törenlerine Liseler katılmıyor?

aynı şekilde.
  • o yoklama senin gibilerinin gözünü korkutmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 23 Nisan 2010; 12:07:25 >
  • quote:

+1905
  • Bittin olum sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDemi

Rezilliğe bakın Türk genci Atatürkün kendilerine armagan ettiği bayrama gitmemek için yemedik halt bırakmıyor, demekki Türkiye bitti gerçegi dogru imiş, fetoşlar demekki başarılı olmuşlar yuh diyorum yuh, ulan Türk evladı milli bayramlarından kaçarmı siz askerdende kaçarsınızda orada ceza çok büyük gebertirler ondan yemez degilmi, ben artık bu ülkeden umudu kestim gençler tam bir malo.

Ben bayramı izlemeye gittim sadece olanları anlatayım.Güneşin altında çocukları 2-3 saat bekletıyorlar ayılanlar bayılanlar benım çevemde apaçiler vardı töreni izlemeye gelen bayanlara arkadan dayamak diye tabir edilen tacizi yapıyordular.
  • quote:

bizdede katılmıyor böle gösteri felan yapmıyoruz ama tören oluyor şiir felan okuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln_erdm -- 23 Nisan 2010; 12:14:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.