Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
79.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. bölümde(Salt Barrens kısmı) ''Lost robot parts'' diye bir quest var,nasıl çözebilirim?Daha sonra robotun diğer parçalarını arayacağız gibi ama bulamadım hiçbir yerde.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebulut

2. bölümde(Salt Barrens kısmı) ''Lost robot parts'' diye bir quest var,nasıl çözebilirim?Daha sonra robotun diğer parçalarını arayacağız gibi ama bulamadım hiçbir yerde.Teşekkürler.

oyunun diğer görevlerini çözerken robot parçalarını da zaman zaman veriyor, onun için uğraşma, parçaları mutlaka tamamlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: hebulut

2. bölümde(Salt Barrens kısmı) ''Lost robot parts'' diye bir quest var,nasıl çözebilirim?Daha sonra robotun diğer parçalarını arayacağız gibi ama bulamadım hiçbir yerde.Teşekkürler.

oyunun diğer görevlerini çözerken robot parçalarını da zaman zaman veriyor, onun için uğraşma, parçaları mutlaka tamamlıyorsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

Berseker oynayanlar var ise stats dağılımını veriyorum. Tank olup yatmamanız içindir. Şimdiye kadar hiç yatmadım :)

STR = 110-120 arası
    DEX = 160-180 arası
    FOC: vermeyin
    VİT = 230-250 arası

Hiç Vitality vermedim, STR+DEX abandım, bayağı bir yanlış yapmışım galiba Sürekli yatıyorum bir de veteranda 40 lvllarda falanım Onu ben bir düzeltiyim sağolun bilgi için. Enginar açtım onunla oynuyorum şimdi full str, onu ayarlayacağım ama

• Oyuna bugün başladım, devam etmeyi düşünüyorum... Atmosferi hoşuma gitti ancak oyuncu sayısı az gibi. Hem biraz olsun diabloyu da andırıyor.

Gerçi diablo 3 gibi bir oyun olmasından dolayı insanlar tercih etmiyor sanırım. Bu arada ilk acemilik kısmı çok zor, daha görevleri, bilmiyorum, towna nasıl dönülür bilmiyorum.
  • Arkadaşlar oyun çok fena sardı, diabloyu resmen aratmıyor... Ancak oyunu henüz hiç bilmiyorum... Mana nerden alınır, town a nasıl giderim, en önemli şeyleri bilmiyorum. Port açıp geri gelmek diye bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar oyun çok fena sardı, diabloyu resmen aratmıyor... Ancak oyunu henüz hiç bilmiyorum... Mana nerden alınır, town a nasıl giderim, en önemli şeyleri bilmiyorum. Port açıp geri gelmek diye bir şey var mı?

Oyun daha çok diablo 2 ye benziyor town a ya waypointlerle yada portal açarak gidebilirsin.Manayıda yanılmıyorsam ilk townda bir kadın satıyordu oradan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Arkadaşlar oyun çok fena sardı, diabloyu resmen aratmıyor... Ancak oyunu henüz hiç bilmiyorum... Mana nerden alınır, town a nasıl giderim, en önemli şeyleri bilmiyorum. Port açıp geri gelmek diye bir şey var mı?

Oyun daha çok diablo 2 ye benziyor town a ya waypointlerle yada portal açarak gidebilirsin.Manayıda yanılmıyorsam ilk townda bir kadın satıyordu oradan alabilirsin.

Oyun çok harika, inanılmaz sardı ve diablo 2 nin aynısı gibi. Neden bu oyuna talep az anlamadım. Görevleri yapıyorum yavaş yavaş.. 16 level oldum, bugünlük bu kadar yeter
  • Oyun çok feci sarmaya başladı beyler 12 lv outlander'ım. Statları 3 dex 2 str gidiyorum.Sorum şu olacak şimdi benim zırh falan baya socketleri var. 8 tane de taşım var basmak için. Sizce basmalımıyım yoksa ilerde daha iyi taşlar çıkacak mı ? Ona göre basıcam çünkü çok iyi zırhlar falan çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Oyun çok feci sarmaya başladı beyler 12 lv outlander'ım. Statları 3 dex 2 str gidiyorum.Sorum şu olacak şimdi benim zırh falan baya socketleri var. 8 tane de taşım var basmak için. Sizce basmalımıyım yoksa ilerde daha iyi taşlar çıkacak mı ? Ona göre basıcam çünkü çok iyi zırhlar falan çıktı.

Sanırım yeni başladın kardeş. Ben de oyuna dün akşam başladım, bırakamıyorum resmen... ACT 2 ye geçtim ancak benim sormak istediğim bir soru var.

Diablo 2 de, aynı yerleri tekrar tekrar gezip yaratıkları öldürerekk level kasabiliyorduk, böylece ilerleyen bölümlerde rahat oynuyordum. Bunda öyle bir durum yok... Devam ettiğimde hiç bir yaratık olmuyor daha önce geçtiğim yerlerde... Exp kasabileceğim yerler oyok mu?

• quote:

quote:

Oyun çok feci sarmaya başladı beyler 12 lv outlander'ım. Statları 3 dex 2 str gidiyorum.Sorum şu olacak şimdi benim zırh falan baya socketleri var. 8 tane de taşım var basmak için. Sizce basmalımıyım yoksa ilerde daha iyi taşlar çıkacak mı ? Ona göre basıcam çünkü çok iyi zırhlar falan çıktı.

Sanırım yeni başladın kardeş. Ben de oyuna dün akşam başladım, bırakamıyorum resmen... ACT 2 ye geçtim ancak benim sormak istediğim bir soru var.

Diablo 2 de, aynı yerleri tekrar tekrar gezip yaratıkları öldürerekk level kasabiliyorduk, böylece ilerleyen bölümlerde rahat oynuyordum. Bunda öyle bir durum yok... Devam ettiğimde hiç bir yaratık olmuyor daha önce geçtiğim yerlerde... Exp kasabileceğim yerler oyok mu?

Evet yeni başladım. Ben bayadır görev yapıyorum dungeon temizliyorum falan ama act 2 ye geçemedim galiba. Kasılcak yer bende bulamadım 10lv ken 14-15 lv dungeonlarına girip görev tamamlıyordum. Diablo daki gibi respawn olmuyorlar galiba. Birde şu fame olayı ne iş ya ? Bize bir faydası varmı

• quote:

quote:

quote:

Evet yeni başladım. Ben bayadır görev yapıyorum dungeon temizliyorum falan ama act 2 ye geçemedim galiba. Kasılcak yer bende bulamadım 10lv ken 14-15 lv dungeonlarına girip görev tamamlıyordum. Diablo daki gibi respawn olmuyorlar galiba. Birde şu fame olayı ne iş ya ? Bize bir faydası varmı

Fame olayını ben de çözemedim, al gitsin yapıyorum... Farm olayı yok evet, ileride kesin sıkıntı olacak gibi... Sen daha act 2 ye geçmemişsindir.

• Benim de çok dandik bir huyum var, bu tarz oyunlarda ihtiyaç duymuyorsam hiç bir şeyi ellemem. Düz bir çizgide oynarım... Oyuna başladığımdan beri hiç skill puanı vermedim. Ayrıca birikmiş 55 stat puanım var.
  • quote:

Benim de çok dandik bir huyum var, bu tarz oyunlarda ihtiyaç duymuyorsam hiç bir şeyi ellemem. Düz bir çizgide oynarım... Oyuna başladığımdan beri hiç skill puanı vermedim. Ayrıca birikmiş 55 stat puanım var.

skiller çok karışık gelbi bana ya. hem pasif var hem aktif nasıl dağıtıcaz:S kafama göre dağıttım ben build falanda bulamadım
  • quote:

Benim de çok dandik bir huyum var, bu tarz oyunlarda ihtiyaç duymuyorsam hiç bir şeyi ellemem. Düz bir çizgide oynarım... Oyuna başladığımdan beri hiç skill puanı vermedim. Ayrıca birikmiş 55 stat puanım var.

Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz?
  • quote:

quote:

skiller çok karışık gelbi bana ya. hem pasif var hem aktif nasıl dağıtıcaz:S kafama göre dağıttım ben build falanda bulamadım

Ben level 30a kadar skill dağıtmadan geldim.. Bugün ise zaten var olan oyuna ilk girildiğinde veren skille bastım hepsini... Fazla skill aramıyorum, silahlarım yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz?

Sanırım en basitte
  • Oyunu daha tam çözemediğimden ACT1 deki görevleri bitirmeden ACT2 ye geçmişim... Biraz da level aldık, şimdi geriye dönüp dandik yaratıklarla uğraşıyorum çok sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

Ben elite açtım millet ondan kaçmış

Benim için fark etmez de elite'i tercih ederim. Bu arada hâlâ başlamadım oyuna adam bekliyorum he ona göre.

Orjinal olmadan online yapamıyor muyuz ?
  • ACT 3e geçtim

Toplam kaç ACT var?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.