Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
79.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evsen81

Ben oynuyorum online yabancılar var hep yeni başladım yarım saatte dağıldılar.Hiç beklemiyorlar.Birlikte hareket etmiyorlar.Level alıyorsun adamların acelesinden stat bile dağıtamadım

Nerede bu Torchlight 2 oynayan arkadaşlar anlamadım ki
  • Ben elite açtım millet ondan kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

Ben elite açtım millet ondan kaçmış

Benim için fark etmez de elite'i tercih ederim. Bu arada hâlâ başlamadım oyuna adam bekliyorum he ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell_Spawn

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Arkadaşlar sıfırdan kasmaya başlıycam daha class belli değil benle başlayacaklar varsa takım oluşturup başlayalım sıfırdan gelecekler imzamdan eklesin.

Sıfırdan başlayacak varsa bekleriz.
    Steam id: xxelwingxx

Seni bulamadım
  • Başlayacazda şuan az işim var öyle hardcore vakit ayıramam t2 ye ve 1-2 arkadaşda ortada yok ekleyin beni imzadan
  • Ben inceden bir singleplayer başlayayım o zaman. Bu arada ben Berserker olmak istiyorum
  • Berserker açtım 9 lvl oldum. Hangi yabancının oyununa girdiysem durduk yerde attılar... [Karakter ismim Ayberk]
  • Eklerseniz takılabiliriz ara ara.

Steam: Kanun

Gerçi ben biraz açıldım 70 i geçtim ama stat dağılımı kısmen yanlış vermişim bu yüzden acemice takılabiliriz.
  • 2 yeni pet geldi diye hemen free DLC yazmışlar ya

Torchlight II (2012) [ANA KONU]

Resim Runic Games Forumlarından alıntıdır.
  • quote:

2 yeni pet geldi diye hemen free DLC yazmışlar ya

Torchlight II (2012) [ANA KONU]

Resim Runic Games Forumlarından alıntıdır.

heheheh, e başka türlü nasıl kandırıp satacakllar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Eklerseniz takılabiliriz ara ara.

Gerçi ben biraz açıldım 70 i geçtim ama stat dağılımı kısmen yanlış vermişim bu yüzden acemice takılabiliriz.

Biraz açılmışsın
  • Magede elektrik skill sayfasında ''Prismatic Rift'' diye bi pasif var onun tam olarak ne iş yaptığını bilen varmı ? 1 puan veridm ama bi etkisini göremedim.
  • quote:

Magede elektrik skill sayfasında ''Prismatic Rift'' diye bi pasif var onun tam olarak ne iş yaptığını bilen varmı ? 1 puan veridm ama bi etkisini göremedim.

Açıklamasında ne yazıyor?
  • quote:

Magede elektrik skill sayfasında ''Prismatic Rift'' diye bi pasif var onun tam olarak ne iş yaptığını bilen varmı ? 1 puan veridm ama bi etkisini göremedim.

Mobların sana vurunca teleport olma şansı var o skillde. Bu arada son patchle neler değişti bulamadım hiç bi yerde 200mb küsürlük patch gelmiş.
  • Şu shocking orb biraz hızlı ilerlese ve etki ettiği alan daha geniş olsa pek tatlı olacak da, şu haliyle fire daha cazip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Eklerseniz takılabiliriz ara ara.

Biraz açılmışsın

6,7 aylık D3 macerasından sonra kendimi kaybetmişim.
  • Emgineer sınıfını oynuyorum, bu elemanda silah olarak neler en iyi gidiyor.?
  • Bu xx physical damage reflected derken sadece o kadar hasarı bize vuranlara mı yansıtıyor yoksa bizim xx kadar hasarı yememizi de engelliyor mu?

Edit: Engellemiyor, sadece hasar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 9 Aralık 2012; 13:17:44 >
  • Berseker oynayanlar var ise stats dağılımını veriyorum. Tank olup yatmamanız içindir. Şimdiye kadar hiç yatmadım :)

STR = 110-120 arası
    DEX = 160-180 arası
    FOC: vermeyin
    VİT = 230-250 arası
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.