Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
79.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • New game yaparsan son bossu kesene kadar giremezsin haritalara.

New game + da düşmanların seviyesi artıyor sadece. 1. seviye goblinler 31. seviye oluyor gibi. Gene veteranda oynamaya devam ediyorsun.
    Düşen eşyalar daha kaliteli oluyor, seviye atlamaya devam ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Kasım 2012; 10:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

New game yaparsan son bossu kesene kadar giremezsin haritalara.

New game + da düşmanların seviyesi artıyor sadece. 1. seviye goblinler 31. seviye oluyor gibi. Gene veteranda oynamaya devam ediyorsun.
    Düşen eşyalar daha kaliteli oluyor, seviye atlamaya devam ediyorsun.

teşekkür ederim.
    o zaman haritalardan bitirebildiğim kadarını bitirip sonra new game+'ya başlamak en mantıklısı gibi.
  • Bence 2-3 harita bitir denemek için sonra devam et NG+ ya. 100. seviye olunca zaten haritadan başka bir şey kalmıyor yapacak bıkacaksın haritalardan (gerçi içeriği değişiyor hepsinin her girişte)
  • Stat enchant eden cüceyi bulursanız affetmeyin. Ben %75 dodge sınırına gelmiştim Berserker ile ama elimdeki 750 dps'li unique claw'daki dandik enchant'ı bozup bu ufaklıktan enchant yapınca +85 Dexterity ve +35 Strength geldi diye üzerimdeki birkaç elbiseyi bozdum. Çoğu hack&slash tarzına nazaran bu oyunda altın gerçekten daha çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Stat enchant eden cüceyi bulursanız affetmeyin. Ben %75 dodge sınırına gelmiştim Berserker ile ama elimdeki 750 dps'li unique claw'daki dandik enchant'ı bozup bu ufaklıktan enchant yapınca +85 Dexterity ve +35 Strength geldi diye üzerimdeki birkaç elbiseyi bozdum. Çoğu hack&slash tarzına nazaran bu oyunda altın gerçekten daha çok işe yarıyor.

+1, varınızı yoğunuzu stat veren dayıya basın diğer enchantlara göre çok karlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Stat enchant eden cüceyi bulursanız affetmeyin. Ben %75 dodge sınırına gelmiştim Berserker ile ama elimdeki 750 dps'li unique claw'daki dandik enchant'ı bozup bu ufaklıktan enchant yapınca +85 Dexterity ve +35 Strength geldi diye üzerimdeki birkaç elbiseyi bozdum. Çoğu hack&slash tarzına nazaran bu oyunda altın gerçekten daha çok işe yarıyor.

+1, varınızı yoğunuzu stat veren dayıya basın diğer enchantlara göre çok karlı

bu dayı ileriki seviyelerde mi çıkıyor? ben veteranda bitirdim, level 54, hiç denk gelmedim.
  • Şansa çıkıyor o genel de, bana 57-58 seviye gibi bir haritada çıkmıştı. Bir daha haber alamadım kendisinden :) O kadar oynamadım gerçi.
  • Son bölüme doğru çıktı bende de, level 58 idim. Affetmedim hepsine bastım enchant'ı. Ne %critic damage, ne charge rate, ne movement speed, ne de dodge kaldı ama 450 str, 340 dex, 100 focus, 350 vitality oldu. Hoşuma gitti.

Edit: Ana karakterim bu olmadığından altın hiç harcamadım neredeyse, ana karakterim ona en yakın karakterin neredeyse iki katı ileride olduğundan bulduğum ettiğim her şeyi yan karakterlere dağıtıyorum, para harcamaya gerek kalmıyor. Bence eğer böyle çok ileride bir karakteriniz yoksa kesinlikle paraları dandik enchantlara, şu ne idüğü belirsiz 2 ya da 3 yapan, tamamiyle şansa enchant ekleyen elemanlara para harcamayın. Ya fire/ice/poison ekleyen, ya unique enchant ekleyen ya da stat enchant'ı ekleyen elemanlara para harcayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Kasım 2012; 16:21:55 >
  • İlkini severek masaüstü pc'mde bitirmiştim. İkincisi laptop'a denk geldi, hafif grafiklerine rağmen optimizastonda sıkıntı var. Bu açıdan biraz hayal kırıklığı oldu.
  • Arkadaşlar sıfırdan kasmaya başlıycam daha class belli değil benle başlayacaklar varsa takım oluşturup başlayalım sıfırdan gelecekler imzamdan eklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Arkadaşlar sıfırdan kasmaya başlıycam daha class belli değil benle başlayacaklar varsa takım oluşturup başlayalım sıfırdan gelecekler imzamdan eklesin.

Embermage ile geliyorum :D Yerimi ayırtın... 2 kişi daha bulduk mu yeter bence :D
  • quote:

Arkadaşlar sıfırdan kasmaya başlıycam daha class belli değil benle başlayacaklar varsa takım oluşturup başlayalım sıfırdan gelecekler imzamdan eklesin.

Sıfırdan başlayacak varsa bekleriz.
    Steam id: xxelwingxx
  • 3kişiyiz 1kişi daha buldukmu başlarız
  • Bugün aldım oyunu steamda 9.99 dolara inmiş.%50 indirim var
  • yuh 10 usd kazık yedik:S
  • quote:

Ben de geliyorum
  • bende sıfırdan başlıyorum beyler id: Pastece
  • quote:

3kişiyiz 1kişi daha buldukmu başlarız

Ben gelirim

Steam ID: macr0cosmos
    Torchlight II ID: Macrocosmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 27 Kasım 2012; 18:42:54 >
  • Herkes oyunu bıraktı galiba
  • Ben oynuyorum online yabancılar var hep yeni başladım yarım saatte dağıldılar.Hiç beklemiyorlar.Birlikte hareket etmiyorlar.Level alıyorsun adamların acelesinden stat bile dağıtamadım
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.