Şimdi Ara

Torch Browser'ı Nasıl Bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uTorrent ve BitTorent'in çıkardığı sorunlardan sonra yeni bir torrent programı ararken fark ettim oldukça güzel bir tarayıcıda benziyor fakat ilk defa duyduğum için aklımda sorular var güvenlik konusunda bir sıkıntısı var mıdır?

Teşekkürler.

• Torch browser için burada konu mevcuttu ben de oradan görüp indirdim genelde operayı kullanıyorum torrent işlerim için kullanırım torchu gayet memnunum sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar.
  • torch browser da torchpluginNT. eklenti sorunu görünüyor nasıl çözebilirim?
  • Arayüzden dolayı beğenmedim. Comodo Dragon kullanıyorum şu sıralar, Chrome'dan daha performanslı.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hepsı chrome benziyor firefoxu seviyorum oda çok hantal çalışıyor Comodoya bakıyım.
  • Hiçbiri Firefox etmiyor.
  • Katılıyorum ama firefox cok hantal çalışıyor chrome geçtim artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Hocam Chrome çok fazla dosya biriktiriyor, Firefox'ta geçmişi kapatma özelliği var.Ayrıca ayda bir tam sıfırlama yapılırsa daha performanslı çalışıyor Firefox.

edit:
    imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 17 Aralık 2014; 19:56:58 >
  • Firefoxu bir 2004 te performansli olarak kullandim oda ssd var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent icin torchbrowser cok iyi

• format sonrası kurduğum torch video indirmede sorun çıkarıyor artık arkadaşlar. benim alıştığım şekli şemalide değişti zaten o ayrı ama eskiden şu sağ üstte video indirmemize yarayan uzantı indirilebilir bir video olduğunda mavi olurdu ama şimdi hangi video olursa olsun mat gri yani erişilemez durumda ve hiçbir işe yaramıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim. video indirmede demirbaşımdı benim torch lütfen yardım edin nasıl yeniden indirme özelliğini getirebilirim
  • birkaç haftadır torch browser kullanıyorum. özellikle video indirici için çok memnunum.

sorun şu, ekşisözlüğü açtığımda garip garip müzikler çalmakta. chrome ile bu müzikler çalmıyor. bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
  • Burda görüp indirdim ve kurdum ama bildiğin chrome ve yandex.
    ayarları bile aynı.
    hemen kaldırdım.

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, bana pek güvenli gelmedi kaldırdım. Torrent uygulamaları ile sorun yaşadığım için başka uygulama ararken bulmuştum. qBittorent buldum şu an kafam rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, bana pek güvenli gelmedi kaldırdım. Torrent uygulamaları ile sorun yaşadığım için başka uygulama ararken bulmuştum. qBittorent buldum şu an kafam rahat.

torrent ile ilgili ne sorun yaşadın

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, bana pek güvenli gelmedi kaldırdım. Torrent uygulamaları ile sorun yaşadığım için başka uygulama ararken bulmuştum. qBittorent buldum şu an kafam rahat.

torrent ile ilgili ne sorun yaşadın

uTorrent, Bittorent (zaten aynıymış) indirme hızında sorun yaratıyordu bende farklı torrent programları aramaya başlamıştım.
  • quote:

uTorrent ve BitTorent'in çıkardığı sorunlardan sonra yeni bir torrent programı ararken fark ettim oldukça güzel bir tarayıcıda benziyor fakat ilk defa duyduğum için aklımda sorular var güvenlik konusunda bir sıkıntısı var mıdır?

Teşekkürler.

Hocam ne gibi hızda problem çıkarıyor acaba?
    Ne kullanıyorsunuz şu an çözüm oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 27 Şubat 2016; 17:32:51 >
  • İnternet hızına göre düşük indiriyordu ve gece indirmeyi başlatıyordum, yatmadan kontrol ediyorum indiriyor fakat sabah durmuş gibi olaylar başıma gelmişti. Bende internette çözümünü araştırırken başka sorunları da olduğu ve herkesin eski sürümleri önerdiğini gördüm. Son olarak da güvenlik açıklarına sahipmiş en son qBittorent buldum, yıllarca Bit ve Utorrent kullandıktan sonra çağ atlamışım gibi oldu.
  • Coc Coc Browser Türkçe
    kendine ait download manager torrent dahil media indirici ,harici oynatma gibi özellikleri ile kullanışlı normal kurulum
    https://coccoc.com/en

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnternet hızına göre düşük indiriyordu ve gece indirmeyi başlatıyordum, yatmadan kontrol ediyorum indiriyor fakat sabah durmuş gibi olaylar başıma gelmişti. Bende internette çözümünü araştırırken başka sorunları da olduğu ve herkesin eski sürümleri önerdiğini gördüm. Son olarak da güvenlik açıklarına sahipmiş en son qBittorent buldum, yıllarca Bit ve Utorrent kullandıktan sonra çağ atlamışım gibi oldu.

Hocam bu hız olayı bende de oluyor mesela hızım 7mbps filan ama dosya ne kadar sağlam da olsa 350yle çekiyordu.
    Ayar olarak utorrentle aynı mı bu qBittorent ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.