Şimdi Ara

Torbasız, Filtresi Yıkanabilen Süpürge Seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torbasız süpürgelerle ilgili forumda ve nette yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım ana temalamar (600-700 TL aşağısı için)

Philips FC9225: Otomatik filtre temizleme özelliği var. Şikayetvar'daki yorumlar olumsuz.

Philips FC9205: Yorumlar genelde olumlu. Temizlik sonrası silindir filtreyi temizlemek gerekiyor.

Rowenta RO8221: Sessizlik ve 900w elektrik tüketimi öne çıkıyor. Şikayetvar'da emiş gücü hakkındaki yorumlar olumsuz. Başlığın halıda zıplaması sorunu var.

Samsung SC8870 veya SC8850: Filtreleri yıkanamıyor. Fiyat diğerlerine göre uygun.

Morphy Richards 71040: Filtrelerinin ömür boyu kullanıldığı söyleniyor. Çok fazla yorum yok.

Electrolux: Çok önerilen bir marka ama yukarıdakilerle hangi modeli karşılaştırılır anlayamadım. Filtrelerin yıkanıp-yıkanamadığı konusunda bilgi yok. Emiş gücü belli değil.

Torbasızlardan hangi marka model önerirsiniz?
    Bütçe: 500 TL civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 12 Nisan 2013; 15:42:22 >

• electrolux 7620 2100 w kutudan yedek hepa filtre çıkıyır toz haznesi küçük ama hız ayarını sona getirince iyi çekiyor
    170 tl golddan aldım ücretsiz kargo
    fiyatına göre çok iyi,gold bil. biraz alışverişte iletişim sıkıntısı var ama en uygun fiyat ücretsiz kargo onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Torbasız süpürgelerle ilgili forumda ve nette yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım ana temalamar (600-700 TL aşağısı için)

Philips FC9225: Otomatik filtre temizleme özelliği var. Şikayetvar'daki yorumlar olumsuz.

Philips FC9205: Yorumlar genelde olumlu. Temizlik sonrası silindir filtreyi temizlemek gerekiyor.

Rowenta RO8221: Sessizlik ve 900w elektrik tüketimi öne çıkıyor. Şikayetvar'da emiş gücü hakkındaki yorumlar olumsuz. Başlığın halıda zıplaması sorunu var.

Samsung SC8870 veya SC8850: Filtreleri yıkanamıyor. Fiyat diğerlerine göre uygun.

Morphy Richards 71040: Filtrelerinin ömür boyu kullanıldığı söyleniyor. Çok fazla yorum yok.

Electrolux: Çok önerilen bir marka ama yukarıdakilerle hangi modeli karşılaştırılır anlayamadım. Filtrelerin yıkanıp-yıkanamadığı konusunda bilgi yok. Emiş gücü belli değil.

Selam torbasız tavsiye etmem memnun kalmazsınız filitresini yıkayıp kullanacaksınız zamanla koku yapacak aldıgı tozu tekrar dışarı atacak motorun ömrü azalacak vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Torbasız süpürgelerle ilgili forumda ve nette yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştığım ana temalamar (600-700 TL aşağısı için)

Selam torbasız tavsiye etmem memnun kalmazsınız filitresini yıkayıp kullanacaksınız zamanla koku yapacak aldıgı tozu tekrar dışarı atacak motorun ömrü azalacak vs.

2-3 yıldır Bosch torbalı bir model kullanıyorum. Artık süpürgenin kokusu çekilmez oldu. Her torba aldığımda motor koruma filtresini değiştirdim ama yine de çok kötü kokuyor. Servise götürdüm, temizlettim, yine aynı. Bu kez torbasız alacağım.

• selam süpürgemarket olarak dh kullanıcılarına yedek parça ve aksesuarlar konusunda elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyoruz, seçtiğiniz modeli satın almadan önce yedek parçaların fiyatlarını incelemenizi öneririm. seçtiğiniz markaların morphy richards hariç tamamının parçalarına ulaşılıyor. aslında E'lux için bir model seçseniz eminim tüm özelliklerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Spesifik olarak modelleri incelemiyoruz ama philips ve rowentayı samsunga göre daha fazla öneririm. süpürge biraz daha işleri
    bunların içerisinde de açıkçası philips 1 adım öne çıkıyor en azından kullanıcısı daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healer

selam süpürgemarket olarak dh kullanıcılarına yedek parça ve aksesuarlar konusunda elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyoruz, seçtiğiniz modeli satın almadan önce yedek parçaların fiyatlarını incelemenizi öneririm. seçtiğiniz markaların morphy richards hariç tamamının parçalarına ulaşılıyor. aslında E'lux için bir model seçseniz eminim tüm özelliklerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Spesifik olarak modelleri incelemiyoruz ama philips ve rowentayı samsunga göre daha fazla öneririm. süpürge biraz daha işleri
    bunların içerisinde de açıkçası philips 1 adım öne çıkıyor en azından kullanıcısı daha fazla

Bilgi ve öneri için teşekkürler.
  • Electrolux UltraCaptic modeli çıkmış. 2 modeli var.
    http://www.electrolux.com.tr/UltraCaptic/

Mavi olanı Vatan'da 975 TL. LİNK
    Sarı olanı başka bir site 1.150 TL. LİNK

Fiyatlar böyle olursa Dyson ile rekabet etme şansı yok...

Edit: Vatan ın fiyatı 975 ten 1.196 ya çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 17 Nisan 2013; 21:59:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.