Şimdi Ara

toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm yeni bir kasa ayarladım fakat hangi siteden almalıyım bilemiyorum teknobiyotik iyi dediler sonra sorunlu olduğunu söylediler iadede %25 kesiyorlarmış kusurlu çıkınca değişim zor oluyormuş.
    inventus ve eksen de de malzeme sorunlarını okudum . yardımcı olursanız sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

inventus en iyisidir. Eksen de sonra gelir. Fiyat olarak eksen daha iyidir.

inventus da aradığım şeyler çoğunlukla yok dediğin gibi fiyat farkıda var.
    teknobiyotik fiyat olarak cok daha iyi ama site hakkında iyi yorumlar da var kotulerıde, cok kararsızım
  • sorunsuz alışverişi olan bir çok kişi de var teknobiyotikle. Eğer aldığın üründe sorun çıkarsa bir ihtimal geri almayabilirler. Alırlarsa da dediğin gibi durumlar olabilir ve bunları göze alarak alısveris yapabilirsin. Inventus'ta böyle bir problem yok. Eksende parça çeşitliliği ve fiyatlar fena değil.

sorunsuz alışverişi olan bir çok kişi de var teknobiyotikle. Eğer aldığın üründe sorun çıkarsa bir ihtimal geri almayabilirler. Alırlarsa da dediğin gibi durumlar olabilir ve bunları göze alarak alısveris yapabilirsin. Inventus'ta böyle bir problem yok. Eksende parça çeşitliliği ve fiyatlar fena değil.

sence inventustan mı almalıyım
  • inventustan alacam diye çok fazla fark ödeme derim. Parçalara göre değerlendirme yapılabilir ancak. Eğer parçalarının çoğu teknobiyotikte daha uygunsa ve istediklerin orada varsa teknobiyotikten al. Eğer ki sorun çıkmasından çok korkuyorsan ya da beklediğin gibi bir ürün değilse aldıkların ve aldığın için daha sonra(1 hafta içinde) değiştirme ihtimalin varsa bir ürünü, işte orada memnun kalmadığın ürünü geri alma konusunda inventus, eksen iyidir. Teknobiyotikse sorun çıkarabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 19 Ekim 2012; 17:14:38 >

inventustan alacam diye çok fazla fark ödeme derim. Parçalara göre değerlendirme yapılabilir ancak. Eğer parçalarının çoğu teknobiyotikte daha uygunsa ve istediklerin orada varsa teknobiyotikten al. Eğer ki sorun çıkmasından çok korkuyorsan ya da beklediğin gibi bir ürün değilse aldıkların ve aldığın için daha sonra(1 hafta içinde) değiştirme ihtimalin varsa bir ürünü, işte orada memnun kalmadığın ürünü geri alma konusunda inventus, eksen iyidir. Teknobiyotikse sorun çıkarabiliyor.

almak istediğim ürünler inventusta yok teknobiyotikte hepsi mevcut ve deddiğin gibi ona güvenmiyorum, kafam çok karışık, teknobiyotikte fiyatlarda çok iyi
    Bilgisayar Toplama Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Toplama Yardım 2023
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.