Şimdi Ara

Toplama Pc Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi pc topluyorum Oyun bilgisayarı olucak ve ilk olarak bu anakartı seçtım;

MSI Z87-GD65 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

başka öneriniz varsa ona bakayım yoksa bu anakarta göre cpu tavsiyesi bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 1 Mart 2014; 13:00:52 >

• Ekran karti mi anakart mi ? Butcenide yazarsan oneririz. Bide o anakart gereksiz G45 GAMING al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 1 Mart 2014; 11:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-ŞHERİF-_-

Arkadaşlar yeni bi pc topluyorum Oyun bilgisayarı olucak ve ilk olarak bu anakartı seçtım;

MSI Z87-GD65 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

başka öneriniz varsa ona bakayım yoksa bu anakarta göre cpu tavsiyesi bekliyorum teşekkürler

toplam bütçeni ver ayarlayayım en iyisini
  • yanlışlıkla ekran kartı yazmışım bu anakarta göre bi cpu bekliyorum sonra soğutucu ekran kartı fanlar hd monitör fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar yeni bi pc topluyorum Oyun bilgisayarı olucak ve ilk olarak bu anakartı seçtım;

toplam bütçeni ver ayarlayayım en iyisini

950 lira maaş alıyorum ama para ya fazla takılmamak lazım yapmışken iyisini yapayım abartmadan tabi :)

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Ekran karti mi anakart mi ? Butcenide yazarsan oneririz. Bide o anakart gereksiz G45 GAMING al.

aralarında ne kadar özellik farkı var peki hangisi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 1 Mart 2014; 14:25:34 >

• ilerde sli yaparım dersen o anakartın G45 gaming olanını, sli yapmam da ilerde yine sistem değiştiririm ekran kartı yetmediğinde (ki bence bu daha doğru seçim olur) dersen G43 Gaming modelini öneririm. 5 maaşını bilgisayara yatırmak istiyorsan al ama iki üç maaştan fazla vermek istemiyorsan anakartı g43 gaming al

oyun bilgisayarı alacaksan normalde güncel bir i5 rahat yeter : i5 4570 iyidir :http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54570-core-i5-4570-soket-1150-32ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66047

• quote:

kardeşim ya ben senin maaşınla ilgilenmem bana net bütçe vereceksin kasa için amacını söyleyeceksin ben sana yazacağım gereksiz detaylar yazmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

kardeşim ya ben senin maaşınla ilgilenmem bana net bütçe vereceksin kasa için amacını söyleyeceksin ben sana yazacağım gereksiz detaylar yazmayın

Arkadaşım diyorumki bütçeyi fln boşver ben bu anakart a uyumlu bi cpu istiyorum ortalamanın biraz üzerinde olsun

ben çeşit çeşit marka model bilmiyorum oyüzden buraya yazdım (sli) nin de ne olduğunu açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Arkadaşım diyorumki bütçeyi fln boşver ben bu anakart a uyumlu bi cpu istiyorum ortalamanın biraz üzerinde olsun

ben çeşit çeşit marka model bilmiyorum oyüzden buraya yazdım (sli) nin de ne olduğunu açıklarsanız sevinirim

4670K yeterlidir.

sli iki tane ekran kartını köprülemeyle oluşan daha fazla performans artışı sağlayan sistemdir. genellikle aynı ekran kartlarının sli yapılması makbuldur.
  • 4670K ve g45 tmm beyler şimdi işlemci için soğutucu önerebilirmisiniz teşekkürler.

@bjk__murat bişeyi unutmuşum amd oyun için daha iyi değilmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 1 Mart 2014; 16:08:06 >
  • Beyler bu sistem Assasin's creed black flagi alırmı ve oyun önerileriniz varmı? lütfen yardım edin
     Toplama Pc Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: maceraxx

Beyler bu sistem Assasin's creed black flagi alırmı ve oyun önerileriniz varmı? lütfen yardım edin

Kardeşim konu ile ne alakası var silermisin mesajını uygun bi konuya yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 1 Mart 2014; 18:17:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.