2. monitörün sürekli sinyal yok uyarısı vermesi
Öncelikle iyi forumlar. Mevcut sistemimde AMD 9070xt ekran kartı ve 1080p 165hz bir monitör kullanırken 2k monitöre geçiş yapmak istedim ve 2k 300hz bir monitör aldım. Eski monitörümü ise ikincil monitör olarak kullanmak istedim ve öyle yaparak her ikisini de displayport kablosuyla ekran kartına bağladım. Ancak win+p yapıp sadece birincil ekranı kullan dediğimde eski monitörü kapatmasına rağmen eski monitöre sürekli sinyal yok uyarısı geliyor ve gelişmiş ekran seçeneklerinden takip ettiğim kadarıyla anlık olarak yeni monitör gidip geliyor ve anlık bir donma yaşanıyor. Aynı şekilde win+p yapıp uzat diyerek eski monitörüme görüntü verdiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrar yükledim ancak herhangi bir sonuca varamadım. Bu sorunun çözümü için fikri olan var mıdır acaba?
CS İçin 2K Monitör Önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Mevcut sistemime ait parçalar şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
Anakart: MSI X670E Tomahawk
Ekran Kartı: Saphhire 9070 XT Nitro+
RAM: Kingston 32 GB(2x16) 6000 MHz CL30
SSD: Samsung 990 EVO Plus 1 TB
Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III Pro - 360 ARGB
Psu: Corsair RM850x SHIFT 850W
Kasa: MSI MAG pano 100R pz siyah
Monitör: ViewSonic 27 inç 165HZ 1080P
Başlıkta da belirttiğim üzere genel anlamda rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 2K monitöre geçiş yapmak istiyorum. Bu bağlamda bütçem maksimum 15-20k olmakla beraber tavsiye edebileceğiniz 27 inç 240-300 Hz aralığında 2K monitörler nelerdir? Cs2 oynarken 2K monitörde en mantıklı ekran çözünürlüğünü ve ölçeği size göre hangisidir? Ayrıca 2K monitörde cs2 oynarken çözünürlüğü düşürmenin herhangi bir olumsuz tarafı olur mu?
MSI MAG pano 100R pz siyah kasa için alt tarafa fan önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Topladığım bilgisayarın parçaları şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
Anakart: MSI X670E Tomahawk
Ekran Kartı: Saphhire 9070 XT Nitro+
RAM: G.Skill 32 GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000 MHz CL30
SSD: Samsung 990 EVO Plus 1 TB
Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III - 360 ARGB
Kasa: MSI MAG pano 100R pz siyah
Olmak üzere bilgisayar topluyorum mevcut kasada Stok 4 adet ve sıvı soğutucu da 3 adet olmak üzere toplamda 7 adet fan oluyor. Kasanın alt kısmına mevcut fanlara göre sırıtmayacak 3x120 mm fan arıyorum. Önerilerinizi açığım. Birde bu fanlarda ki reserve konusunu tam bilmiyorum aydınlatabilecek birisi var mıdır? Bu reserve fanlardan mı almak lazım? Kasadaki Stok fanlar reserve midir acaba?
Topladığım sistem için kasa ve sıvı soğutma önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Amd Ryzen 7 7800x3d, msı x670e tomahawk anakart ve 5070 ti ekran kartlı bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bu sistem için şu iki kasadan birisini almayı planlıyorum;
Öncelikle bu kasalardan hangisini önerirsiniz? Sonrasında ise sanırım lian li de dahili fan yok bu kasayı alacak olursam kaç adet fan almam lazım ve önerileriniz neler olur? Yine kullanacağım işlemciyi göz önüne alırsak 360m sıvı soğutma önerisinde bulunabilir misiniz? Parça başına 6-7 k ya kadar bütçe oluşturabilirim.
AMD Ryzen 7 7800x3d ve Msı x670e Tomahawklı sistem tavsiyesi
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim parçaların yanında;
parçalarını almayı planlıyorum, ancak işlemci soğutucusu konusunda kararsız kaldım maksimum 5k civarı işlemci soğutucu tavsiyesi ile yukarıda değindiğim parçalar konusunda fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim, ayrıca çok hakim olmadığımdan dolayı kasaya ilave fan almam lazım mı yine psu için 850w fazla mı 750w da yeterli gelir mi acaba
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0