MSI MAG pano 100R pz siyah kasa için alt tarafa fan önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Topladığım bilgisayarın parçaları şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
Anakart: MSI X670E Tomahawk
Ekran Kartı: Saphhire 9070 XT Nitro+
RAM: G.Skill 32 GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000 MHz CL30
SSD: Samsung 990 EVO Plus 1 TB
Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III - 360 ARGB
Kasa: MSI MAG pano 100R pz siyah
Olmak üzere bilgisayar topluyorum mevcut kasada Stok 4 adet ve sıvı soğutucu da 3 adet olmak üzere toplamda 7 adet fan oluyor. Kasanın alt kısmına mevcut fanlara göre sırıtmayacak 3x120 mm fan arıyorum. Önerilerinizi açığım. Birde bu fanlarda ki reserve konusunu tam bilmiyorum aydınlatabilecek birisi var mıdır? Bu reserve fanlardan mı almak lazım? Kasadaki Stok fanlar reserve midir acaba?
Topladığım sistem için kasa ve sıvı soğutma önerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Amd Ryzen 7 7800x3d, msı x670e tomahawk anakart ve 5070 ti ekran kartlı bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bu sistem için şu iki kasadan birisini almayı planlıyorum;
Öncelikle bu kasalardan hangisini önerirsiniz? Sonrasında ise sanırım lian li de dahili fan yok bu kasayı alacak olursam kaç adet fan almam lazım ve önerileriniz neler olur? Yine kullanacağım işlemciyi göz önüne alırsak 360m sıvı soğutma önerisinde bulunabilir misiniz? Parça başına 6-7 k ya kadar bütçe oluşturabilirim.
AMD Ryzen 7 7800x3d ve Msı x670e Tomahawklı sistem tavsiyesi
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim parçaların yanında;
parçalarını almayı planlıyorum, ancak işlemci soğutucusu konusunda kararsız kaldım maksimum 5k civarı işlemci soğutucu tavsiyesi ile yukarıda değindiğim parçalar konusunda fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim, ayrıca çok hakim olmadığımdan dolayı kasaya ilave fan almam lazım mı yine psu için 850w fazla mı 750w da yeterli gelir mi acaba
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 394 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sistem Tavsiyeleri