< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOP ÜNİ BİLGİSAYAR MÜH MEZUNU BAŞLANGIÇ ORTALAMA MAAŞ (2. sayfa)

-
-
Türkiye’de 20-30K ,30K çok nadir belki de yoktur kim bilir.
Avrupa’da 3K €.
Amerika’da gross ve annual olarak 200K.
Remote olarak da Türkiye’de eline ne geçer bilmiyorum ama Türk şirketlerden yüksek alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 yıl eğitim + doğu görevi +asistanlık işkencesi + tus denen kanser sınava çalışmak derken 9-10 yılı nefes almadan geçirmen gerekiyor.
Onun yerine top 5 unide bir yerde elle tutulur şekilde mühendislik bitirsen daha 4. yılında mezun olmadan istediğin şehirde iş bulur çalışmaya başlar bir de üstüne 5 yıl tecrübe kazanırsın
Bilkent ee bitiren bir tanıdık ilk sene 2k dolarla işe girdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
genel olarak maaşlı çalışmak benim felsefeme uymuyor o yüzden mühendis olup kendi icatlarımı yapıp kendi işimi kurmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de remote olarak mı bir işe girdi? Yoksa Türk bir şirket mi?
-
Trde amerikan şirketi ofise gidiyor
Çok iyiymiş. Ben hiç duymamıştım öyle. Türkiye'de dolarla maaş ödeyen yerler olduğunu bilmiyordum.
-
Vizyonsuzların itüden mezun olsan ne olcak alıcağın maaş en fazla 20k demesine aldırma çünkü bu tarz top ünilerden mezun olanların çoğu zaten yüksek maaş alıyor ama bizim gibi hayatsız olmadıklarından ortamlarda lafını etmiyorlar.
saü ceng mezunu abim 27k net maaş alıyor 2+ sene tecrübe bunların liderleri 30-35k arası alıyor bu adamların sayısı az aslında diğer mühendislerden aşırıda yüksek bir maaş almıyolar sadece çalışma koşulları daha rahat evden çalışıyolar
-
Hocam öyle evet. Aldıkları maaşlarla övünmüyorlar demek.
Bu 20 bin olayı da tamamen savunma şirketleri yüzünden ortaya çıktı. Onlar da mühendislerle dalga geçtikleri için genelde girilecek bir yer gibi durmuyor.
ytü gibi second tier ünilerde ortalama yeni mezun maaşı ne peki
-
-
bunların üstüne %30-40 ekleyin
-
-
Başlığı oku bu tablo bütün TR’deki üniversitelerin başlangıç ücretleri.
yukardaki ortalama sanior mid maaşları hocam
-
cbüden mezun olan biri staj sonrası 6300 ile devam ediyor, elemanın iş tecrübesi komple 7-8 aydır, haa 1 sene sonra 1000$ mayış alır onu bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 3 Eylül 2022; 17:16:23 > -
ABD Yeni Mezun Remote $3000 (Genelde full-stack)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X