Şimdi Ara

##Top Lane Lulu##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu Lulu nun da suyunu çıkardım biliyorum ama yine de sizlere bir rehber sunmak istiyorum.

Bu sefer oldukça viable olan Top Lane Lulu.

Öncelikle kimlere karşı etkilidir, kimler zorlar onlara bakalım,

Jax
    Zed
    Yorick
    Pantheon
    Fiora
    Wu Kong

Bu üste gördüklerimiz zorluk sıralaması ile yazılmıştır, Jax ve Zed karşısında çaresiz kalırken Fiora ve Wu Kong ta bir nebze rakibi gözlemleme yoluyla daha rahat oyun çıkarabilirsiniz.

Shen
    Darius
    Shyvana
    Cho'gath
    Garen
    Teemo(pek alanı da kalmadı)
    Nasus
    Renekton

bunlar da lane de daha rahat farm alabileceği rakipleridiri

Avantajları

Menzil avantajı ile melee karakterleri rahatça dürtebilmesi,
    Mobil olması ve sustain sahibi olması,

Dezavatajları

Olası mana zaafiyeti
    Ap ratiosunun saldırı bazında ,4 gibi düşük rakama sahip olması.

Rün ve kabiliyetleri

##Top Lane Lulu##

##Top Lane Lulu##

Başlangıç itemleri,

##Top Lane Lulu##

Büyü Hırsızının Marifeti Bedel: 365
    +5 Yetenek Gücü
    5 saniyede bir +2 Mana Yenileme
    10 saniyede bir +2 Altın

ÖZEL Pasif - Vergi: Şampiyonlara veya binalara karşı yapılan büyüler ve normal saldırılar, 30 saniyede üç kereye kadar 10 ilave hasar ile 5 Altın verir. Bir minyon katletmek, bu pasifi 12 saniyeliğine devre dışı bırakır.

Buradaki gördüğünüz item aslında klasik support itemi, ancak pasifi ve mana regeni sayesinde daha etkili şekilde dürtüp, fazladan gold kazanmak adına başlangıç için muazzam bir avantaj sağlıyor. Ayrıca gold stack i sayesinde oyunun ortalarına kadar elinizden çıkarmadığınız sürece ortalama 400 450 gold ek kazanç getirir, itemi sattığınızda da bu avantaj 600 golda kadar çıkabilmekte. Kendisi iyi amorti ediyor kısacası. Ayrıca ucuz olduğu için birden fazla potla oyuna başlama avantajı da sağlamakta.

Bu itemi yükselmeyeceğiz esasında daha avantajlı hale gelecek itemlere yoğunlaşmalıyız,

Olası mana sorunundan bahsetmiştik,
    Tanrıça nın Gözyaşı nı alarak bu item üzerinden gidiyoruz,
    Başmelek Asası ndan başlayarak hem mana sorunu hem de bir an önce itemi bitirip Seraph ın Şefkatine çevirmek adına başlangıcı bu itemden yana kullanıyoruz. Manaya odaklı ap bonusu da cabası.

Ardından Hextech Altıpatlar ile devam ederek sustain sahibi olmanın peşine düşüyoruz, bu ilk iki item bizi lane de fazlasıyla tutacaktır. (Zaten oyuna başlarken aldığımız sup iteminin de mana regeni ile Başmelek Asası nın mana ekstraları ile can emme sustaini ile çok rahat harrass yapabiliriz)

Bu itemden Hextech Silahkılıç a yöneleceğimiz zaten aşikardı. Ardından gideceğimiz itemse,

Lich Boğan ya Void Staff ya da Asırlık Sopa. Bu 3 itemi sizin tercihinize bırakıyorum. Üçünün de size katkısı tercihlerinize kalmış, bu şekilde Lich Boğan ile dürtme konusunda daha bariz hasarlar verirken, mana bonusunun AP ye katkısı da işinize fazlasıyla yarayacaktır ya da Void Staff ile rakibimiz genelde tank bir hero olacağı için direncini kırmak adına efektif bir item olarak da görülebilir. Asırlık Sopa ise bonusları ile sizi daha fazla ayakta tutabilir, bu da sizin tercihinizle alakalı tamamen.

Ardından Ölümateşi Pençesi ya da Rabadon u istediğiniz sıraya göre alabilirsiniz, bana kalırsa ikisi de şart keza.

Alacağımız bot ise agresiflik yönünden Sihirbaz Pabuçları olacak. Ancak bu item sona yazmış olmam onu en son alacağımız anlamına gelmiyor, ilk itemden sonra bunu bitirmeye çalışın.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 11 Haziran 2014; 9:28:32 >

• S3 de Top lane s4 değişikliklerini almadan önce de oynanıyordu. Fakat Ad lulu şeklinde. Core botrk idi. Mavi sup itemi ile başlaman minyon kesmenden dolayı rakipten alacağı vergi adı altındaki özelliği devre dışı bırakacaktır. O itemin en önemli özelliğini hiç kullanmamış olacağız. Madem ap build gidiyorsun doran almak daha iyi olacaktır. Hem Max hp artışı hemde minyon kesme başına vereceği mana seni daha uzun süre lane de tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

S3 de Top lane s4 değişikliklerini almadan önce de oynanıyordu. Fakat Ad lulu şeklinde. Core botrk idi. Mavi sup itemi ile başlaman minyon kesmenden dolayı rakipten alacağı vergi adı altındaki özelliği devre dışı bırakacaktır. O itemin en önemli özelliğini hiç kullanmamış olacağız. Madem ap build gidiyorsun doran almak daha iyi olacaktır. Hem Max hp artışı hemde minyon kesme başına vereceği mana seni daha uzun süre lane de tutar.

Ben zaten topta ad gidiyorum botrk kasıyorum ilk core item olarak. Onun pasifinin devredışı kalma olayının da farkındayım, ancak bunu minyonlara dalma aralarında yaptığın çok faydalı oluyor, doran ring i nedense pek kullanma taraftarı değilim, oyunun ilerleyen kısımlarında satılan gereksiz bir item haline geliyor, bu item en azından pasifi ile bile devredışı kaldığında gold veriyor kendini amorti ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.