Şimdi Ara

Top lane'e gelen vayne sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları alıyor vayneyi geliyor top lanede karşıma farm elletmiyor sürekli üzerime oynayarak. Bu duruma sık rastlamaya basladım böyle bi eşleşmede nasıl avantaj saglayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jax alabilrsin karşısına
  • Jungle yoksa alamazsın. Ya da Riven tarzı champlardan birini oynuyor olman lazım.
  • Jax eziyor 3 den sonra

• ben shyvana ile rahatca alıyorum. Ama kırmızı carpla giriyorum vergigi gercek hasar ve hasar azaltma potansiyeli + w gelen hiz + ultiyle kafasina ziplama gg wp

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7308EAF1

ben shyvana ile rahatca alıyorum. Ama kırmızı carpla giriyorum vergigi gercek hasar ve hasar azaltma potansiyeli + w gelen hiz + ultiyle kafasina ziplama gg wp
    Riven alıp üstüne zıpla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hıağğğğ

ben shyvana ile rahatca alıyorum. Ama kırmızı carpla giriyorum vergigi gercek hasar ve hasar azaltma potansiyeli + w gelen hiz + ultiyle kafasina ziplama gg wp

Vayne, Shyvana'yı kite manyağı eder. Ultiyle atlasan bile çok rahat o da ulti+q yapar. Sonrası malum; sen kovalarken o kite yapa yapa keser. Çok zorda kalırsa zaten E atar, yine avantajı kendisine geçirir. Assasin bir hero almak biraz daha avantajlı olacaktır. Bunun yanında Jax, Riven da tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 23 Eylül 2015; 16:03:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Darius a karşı nasıl oynamalı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • top lane de vayne alıyorum bazen, mainim vayne. genelde ezerim lane de ama karşıma oynamayi bilen bi jax gelince çok zorlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Riven alıp üstüne zıpla

Alıntıları Göster
    jaxla vayne'i lanede ezenler pro galiba yada vayne minion tanklayacak kadar içeri giriyor
  • Overlord15 kullanıcısına yanıt
    Tek komboda alabilen heroları oyna riven diana belki heca

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

top lane de vayne alıyorum bazen, mainim vayne. genelde ezerim lane de ama karşıma oynamayi bilen bi jax gelince çok zorlanıyorum.
    jaxın q yu e si ile counterlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

jaxla vayne'i lanede ezenler pro galiba yada vayne minion tanklayacak kadar içeri giriyor

Alıntıları Göster
    Malphite al donmuş yürek çık sonra tadını çıakrt
  • Yalnız solo top vayne bu lanede en rahat ctlenen herodur net
    Eskiden olsa ad fizz derdim yaşatmazdı lanede
    Şimdi de zaten bunlar fsrm yapmaz adama dalar genelde o yüzden ilk iteminden sonra her heroyla alırsın
    Unutma solo top vayne tamamen noob icadıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Yalnız solo top vayne bu lanede en rahat ctlenen herodur net
    Eskiden olsa ad fizz derdim yaşatmazdı lanede
    Şimdi de zaten bunlar fsrm yapmaz adama dalar genelde o yüzden ilk iteminden sonra her heroyla alırsın
    Unutma solo top vayne tamamen noob icadıdır
    çabuk mesafe kapatan herolar lazım. şu anda garen bile yapışır bırakmaz. riven jax shyvana çok rahat yakalar. fiora yine öyle. belki dariusu ezebilir hatta ezemez de rahatsız eder belki. onun dışında çok zor birisini kesmesi veya lane kazanması ayrıca da top lanede vayne çok gereksiz. vayne oynamak için bu kadar saçmalamaya gerek yok. tahminimce nasus karşısında avantaj olabilir kaldı ki stundan beter slowu var heronun. o da zor gibi. boşver ya top lane de vayne olmaz.
  • Çoğu gosudan görüp oynuyor üst koridor vayne'i,ayrıca tüm üst koridor vaynelerde kötü değil.
  • Kimse teemo yazmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Çoğu gosudan görüp oynuyor üst koridor vayne'i,ayrıca tüm üst koridor vaynelerde kötü değil.

Duvara yakın durmazsan çok rahat en profesyonelini bile azcık aklı olan alır.
    Zamanında çok çektim silver olduğum dönemler bu top vayneden ama karşısında ezile ezile ne kadar rahat ezebilirsin şeklinde çok rahat planlayabiliyor insan pick ekranında
    TR de kullanılış amacı nasusa stack kastırmamak ama nasus slowu ile bile rahatlıkla tek düze edebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Çoğu gosudan görüp oynuyor üst koridor vayne'i,ayrıca tüm üst koridor vaynelerde kötü değil.

Duvara yakın durmazsan çok rahat en profesyonelini bile azcık aklı olan alır.
    Zamanında çok çektim silver olduğum dönemler bu top vayneden ama karşısında ezile ezile ne kadar rahat ezebilirsin şeklinde çok rahat planlayabiliyor insan pick ekranında
    TR de kullanılış amacı nasusa stack kastırmamak ama nasus slowu ile bile rahatlıkla tek düze edebilir

Alıntıları Göster
    rengar ile 2de kesersen zaten tasma takıp dolaştırırsın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 23 Eylül 2015; 16:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

rengar ile 2de kesersen zaten tasma takıp dolaştırırsın sonra

Alıntıları Göster
    Rengar , Teemo , Renekton , Riven , Jayce çok rahat alır bence .
  • kaptan teeto on duti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.