Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
815.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Relax arkadaşlar rahat olun ya alt tarafı oyun.Zaten kabak tadı verdi bu oyun.Serverdaki Vietnamlılar çok pis acik bulmuş.Kupa sampiyonlar ligi ve lige damga bastılar.Adamlar 18 yasinda oyuncu alip 9 yildiz yapıyorlar.23. Seviyeyim takimin full ggözlemci ve 7 yildiz ortalama 140 ama adamların ortalama 154 zaten ötesi de yok.Adamlar kendi capinda mücadele ediyorlar.Biz de oturup izliyoruz iste ligi 7.bitirirsek seciniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vietnamlılara helal olsun ama.Adamların çoğunda tiken fena.Adamlar buldukları aciklari paylaşıyorlar ve herkeste tiken fazla oluyor.Bir zamanlar muzzy ve bense ttiken kasmalarina yardimci oluyorduk milletin.sayemizde yüzlerce token kaşan oldu.Yani adamlar saklamiyor paylaşıyor. Bizimkiler gibi dur paylasmayim ban yerim yada acigi kapatırlar derdinde değiller.Yada parayla token kazma derdinde değiller.Helal olsun adamlara...

• Vıetnam, Tayland, Endonezya tayfası yüzünden oyundan soğudum. Ne iğrenç insanlar yahu... Token hilesini kasmışlar oynuyorlar...
  • arkdaslar akatuna doğru söylüyor ama bende yazişmalarda bir kelimesini yakaladım ve onun kadar olmasada günlük 80 ve 100 token kazanıyorum bahsettiği gibi günde 1000 token kasamadım en çok 280 ve biraz üzerinde durun tüm ülkelerden baglanin bu işi yapın şu an tokenim 1850 rahatlıkla işimi görüyor saygılar dilerim
  • Açıklarmısın peki?
  • dreamcather D kullanıcısına yanıt
    hocam ben onu çözdüm. hola vpn diye bir vpn programı var ve adamlar günde 100 kondüsyon pakedi kazanabiliyorlar. o genç oyuncularda takdir edersin ki geliştirmesi daha kolay oyuncular ve çok cabuk beceri kazanıyorlar. dediğim vpn programı ile ülke ülke gezip kondüsyon videosu izliyorlar ve sürekli kondüsyon yaptırıyorlar.

bu arkadaşlar biraz işsiz oldugu için oyunla yatıp oyunla kalkıyorlar. bende temasa geçtim konustum biraz nası yapıyorsunuz vs diye anlattı.

bizdede pepsi var pepsi kodları çok işe yarıyor benim takımım 8-9 yıldız hep
  • bırak bunları bunları herkes biliyor sen şu video işini anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

hocam ben onu çözdüm. hola vpn diye bir vpn programı var ve adamlar günde 100 kondüsyon pakedi kazanabiliyorlar. o genç oyuncularda takdir edersin ki geliştirmesi daha kolay oyuncular ve çok cabuk beceri kazanıyorlar. dediğim vpn programı ile ülke ülke gezip kondüsyon videosu izliyorlar ve sürekli kondüsyon yaptırıyorlar.

bu arkadaşlar biraz işsiz oldugu için oyunla yatıp oyunla kalkıyorlar. bende temasa geçtim konustum biraz nası yapıyorsunuz vs diye anlattı.

bizdede pepsi var pepsi kodları çok işe yarıyor benim takımım 8-9 yıldız hep

Senin söylediğinde alakasi olduğunu sanmıyorum.Yani şöyle ki adam 5 dakikada aldiği oyuncuyu 9 yildiz yapiyor.Yani ttokenle anında antrenman basıyor. Senin dediğin gibi olsa 5 dakikada yapamaz.Sürekli antrenman bassa bile günler sürer. 3 antrenman bastiginda bir sure beklemek gerekiyor. Ben şahit oldum.Artırmada 18 yasinda oyuncu aldi.Daha 5 dakika geçmişti ki adam aldiği oyuncuyu yani 5 yildiz oyuncuyu 9 yildiz yaptı.Tokenle özel antrenman basip. Kupada bizzat rakibim olduğu için kadrosunu gördüm. Zaten adam banko 3 kupayı da alıyor:) Bende ki server olayi saçma. Seviyem 23 kupada ve şampiyonalarda 28 seviye elemanlar var:) Gerçi. Vietnamlı da 23 seviye ama tokenle milleti icabina bakiyor.Kupa lig ve sampiyonlar liginin sahibi belli:) eee neden oynanirki daha bu oyun:) Maksat spor olsun:)

• Pepsi olayini bilmiyorum bak o konuda hakli olabilirsin.

• dreamcather D kullanıcısına yanıt
    bende dün aldım 18 yaşında adam kalitesi sınırdaydı 2k token verdim 8 yıldız yaptım :)

normalde o kadar vermem ama kadrom zaten hep 8-9 yıldız oldugu için transfer ihtiyacım yok öyle olunca tokende çok önemli olmuyor harcıyorsun rahatca.

pepsi kodları çok işe yarıyor günde 25 kapaktan 75 beceri puanı
  • Yahu bu sakatlık işinden gına geldi. Şampiyonlar ligi, kupa ve lig maçlarına ard arda giriyoruz her gün 3 adamım sakatlanıyor ne saçma iştir. Oyundan soğuttu valla. 1.liğe oynuyorum sözde ama yedek kadro kalmayacak sakatlana sakatlana.
  • Arkadaşlar ip değiştirip video izleyerek günde 250 ile bazen daha az bazen daha çok token yapıyordum ban yedim hile ışte siz yapmiyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaraylı1903 -- 25 Kasım 2014; 14:47:11 >
  • Selam beyler, arkadaş 5 gün önce başlattı beni bu oyuna baya sardı ama bir türlü rahat maç kazanamıyordum 8 maç yaptım hiç yenilmedim ama hep sıkıntılı galibiyetler aldım, kağıt üzerinde fark olması gerekirken bile 1-0 yendiğim maç olmuştu bende dün taktik, diziliş falan uğraştım baya birde iyi bir golcü vardı transfer listesinde onu almak içinde 3 kişiyle baya bir mücadele ettim, 12 token feda ettim ama aldım sonunda, ilk günden hakkını verdi 3 gol attı geceki maçta toplam 9-0 kazandım maçı

Bu şekil sonuçlar normal mi?
  • Olabiliyor böyle skorlar ama takımla fazla oynama nekadar çok aynı taktikle aynı oyuncuyla oynarsan takım okadar iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

açık attırmadan kazandığım oyuncu kadroma eklenmiyor olaya bak tam bir saçmalık olmuş oyun
    Arkadaşın sorusuna cevap verecek olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcan -- 26 Kasım 2014; 18:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vands

MERHABALAR,

Top Eleven'ın kendi sitesinden token kazanmak için video izliyordum Ekteki fotoda olduğu gibi ekran çıkıyor..

normalde tam ekran çıkması lazımdı ama çıkması gereken ekranı bir bölümü çıkıyor (Kırmızı yuvarlakla belirttiğim bölüm)

Çözümünü bilen var mı?
     Top Eleven Manager - Facebook

Arkadaşın sorusuna cevap verecek olan var mıdır?

• Aynı sorun bende var malesef formattan sonra duzelmisti ilk videodan sonra yine oldu

• Arkadaşlar Merhaba Bir şey Sormak İstiyorum,Yanlız bilmeyenler lütfen cevaplamasın yani mantiken cevaplamayın tecrübe etmişseniz %100 Eminseniz cevaplayın lütfen.. Sorum şu ben bütün sezon kazanılan beceri puanlarını futbolculara hemen atamak istemiyorum...(Sebebini Sormayın :D ) Bütün Sezon boyunca Antremanlardan ve Maçlardan Kazanılan Beceri Puanı Yani 30 Günde En aşağı 350 400 felan oluyor.. Şimdi Sorum şu ben bu beceri puanlarını atamayacağım diğer sezona geçene kadar diğer sezona geçince yeni sezon başladığında bu geçen sezondan kalan atanmamış beceri puanları kaybolurmu?? Yeni sezodunda herşey güncellendiği için kaybolabileceğini düşündüm? Yani Örneklemek gerekirsede şöyle örnekliyim anlaşılabilir olması açısından,Misal bugün sezonun son günü ve bende antramanlardan kazandığım beceri puanlarını basmadım futbolculara öyle bekliyor yarında sezonun yeni günü lvl atladım yeni sezon başlıcak yeni sezonda bu beceri puanları kaybolurmu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Selam beyler, arkadaş 5 gün önce başlattı beni bu oyuna baya sardı ama bir türlü rahat maç kazanamıyordum 8 maç yaptım hiç yenilmedim ama hep sıkıntılı galibiyetler aldım, kağıt üzerinde fark olması gerekirken bile 1-0 yendiğim maç olmuştu bende dün taktik, diziliş falan uğraştım baya birde iyi bir golcü vardı transfer listesinde onu almak içinde 3 kişiyle baya bir mücadele ettim, 12 token feda ettim ama aldım sonunda, ilk günden hakkını verdi 3 gol attı geceki maçta toplam 9-0 kazandım maçı

Bu şekil sonuçlar normal mi?

Normal hocam bu skorlar,Ben 3.ligdeyim arkadaş 2 de geçen dostluk maçı yapmış onun dahasında haberim bile yok girip takımı desteklemedim bile 0 - 14 Kazanmışım :D
    9 gol atmadığım maçları yenmiş bile saymıyorum ben :)

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topeleventop -- 28 Kasım 2014; 4:51:49 >

• ahcan A kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.