Şimdi Ara

Toms Hardware DirectX 10 Testi ve Ati RadeonHD2900 XT Kötü performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.thgtr.com/graphic/20071017/directx_10_savaslari_nvidia_ati-01.html

Çok kötü performans sergilemiş. 2900 pro alacakken Direcctx10 ile kullanamayacakmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katastrof54 -- 18 Ekim 2007; 3:33:49 >

• Merhaba,

Gerçekten benim de kartı kullandığım sürede gözlemlediğim DX10 başarımının iyi olmadığı fakat testler "ATI Catalyst 7.9" ile yapılmış. 7.10 da daha iyi değerler aldığını biliyoruz, ben hala driver güncellemeleri ile çok daha iyi hale geleceğini düşünüyorum. Ayrıca buradaki tüm oyunlar "The way it's meant to be played!"

Teşekkürler,

Hicks
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • ATİ TESTLERDE ÇÖKMÜŞ

2900 pro vs 8800gts dx9
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

cuma yi bekleyin

2900 pro vs 8800gts dx9

Hocam DX9 testlerini geç.Geç artık bu testleri DX10 varken o testler yapılmaz artık yeterince yaptık yeterince konuştuk DX10 u.

Bu arada toms un testi tamamen saçmalık(bir nvidia severi olarak söylüyorum,dikkat edin fan değil sever) testte nvidia üstün ancak son patch ler kurulmamış son driver lar kullanılmamış gerek 7.10 gerek nvidia nın beta driver ları performansı epey artırıyorlar.Ayrıca lost planet in son patch i ile DX10 performansı %100-%125 arasında artıyor(2-2.25 katına çıkıyor %25 artış değil %125 diyorum)ATı kartlarda durumunu bilmiyorum NVIDIA larda durum böyle keza son betaların COH dx10 performansı da gayet güzel ancak ortada bir gerçek var ne şu anki 8800gts ler 2900xt ler ne de çıkacak olan 2900pro ve 8800gt ler başarımı yeterince sunamamış durumda.Artık DX10 a uyum sağlamış bir donanım piyasası gelmek zorunda aksi takdirde bu şekilde test sonuçlarıyla bu ekran kartlarına güven olmaz...

• Bu testlere göre 2900XT 8600GTS ile neredeyse aynı performansı verıyomuş gibi gözüküyo.Testlerde bir acayiplik oldugunu anlamak zor olmasa gerek.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Bu testlere göre 2900XT 8600GTS ile neredeyse aynı performansı verıyomuş gibi gözüküyo.Testlerde bir acayiplik oldugunu anlamak zor olmasa gerek.

Aynen öyle bende dün bakııım dedim resmen dökülmüş 2900xt bir kart bu kadarmı kötü olur anlamak imkansız
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.