Bildirim
TOMS Ayakkabı 49 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bu havalarda güzel oluyor toms. 25e sahtesini aldım 1 ay kadar oluyor gayet rahat. orjinalinin fiyatı hakkında birşey diyemiyorum ama ayakkabı güzel -
Sahte bilginize.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Sahte bilginize..
Sahte ise çok pahalı ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden anladınız? -
Bugün bende gördüm. Ama çetinkayanın sahte ürün satması bana gerçekçi gelmiyor.
orijinali 130-150 arası. 49tl'ye orijinal imkansız -
http://www.cetinkaya.com.tr/toms/ çetinkaya sahte satmaz.. -
bu ayakkabının en büyük farkı bir çift aldığınız zaman bir çiftte afrikada ki ailelere gidiyor aldığınız ayakkabı. bu kampanyayla sanırım afrikaya gönderim olmuyor. elinizi vicdanınıza koyup düşünmelisiniz bence -
Çoğu tükenmiş çoğununda numarası yok sitede. -
Sahte diyorsak sahtedir.. Çetinkaya sahte satmaz diyip bizi yalancı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Türkiye'de ki büyük firmalardan biri olduğu için ona inanmanız normal. Ama biraz aşağıya bakın şimdi..
Bu çetinkaya'dan alınan toms..
1.Detay
İçerisindeki hayvan figürleri lacivert renk. Ama toms'un kırmızı modelinde içindeki hayvan figürleride kırmızı renk
2.Detay
Toms ayakkabıda ayakkabı üst tarafındaki dil diye tabir ettiğimiz bölgedeki V şeklindeki lastik iç kısımlarına , TOMS'un iç desenleri taşmaz oranın iç dikiş bölümüde kıp kırmızı olur.. ayakkabı hangi renkse öyle olur.
3.Detay
En önemli detay ise bu. Toms'ların iç tabanı açık kahvarengi , plastik ve parlak görünümlü değildir. Koyu , mat kahverengidir.. Orjinal deridir.
4.Detay
Toms'un arkasındaki değil , yanındaki etiketinde TOMS yazısı ince , yanlardan basık değildir. Kalın ve yanlardan basıkmış gibi durmaz.
Sahte :
Orjinallerini buradan inceleyin..
http://www.toms.com/red-canvas-classics-shoes/s
http://www.toms.com/womens/shoes/classics/red-canvas-classics-shoes/s
Nerden mi biliyorum ? Araştırdım orjinali ile sahtesi arasındaki fark nasıl anlaşılır diye..
Benim koyduğum resim nerden mi ? Çetinkaya'dan alınan bir Toms.. Annem almış giyiyor , sahte , orjinal farketmez diye.
Ama Çetinkaya gibi bir firmanın sahte satması ilginç. Şimdi belki bu mesajımı görür firma yetkilileri dava açar falan ama bende Toms'a paslarım artık kendilerini..
Toms'un Türkiye'de ki tek distribütörü Beymen , Vakkorama'dır. Onlarda bu fiyata Toms vermezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 6 Ağustos 2013; 20:43:28 >
-
Detaylı açıklama için teşekkür ederim. En iyisi iptal ettireyim. Çetinkaya'dan beklemezdim... -
quote:
Sahte diyorsak sahtedir.. Çetinkaya sahte satmaz diyip bizi yalancı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Türkiye'de ki büyük firmalardan biri olduğu için ona inanmanız normal. Ama biraz aşağıya bakın şimdi..
Bu çetinkaya'dan alınan toms..
1.Detay
İçerisindeki hayvan figürleri lacivert renk. Ama toms'un kırmızı modelinde içindeki hayvan figürleride kırmızı renk
2.Detay
Toms ayakkabıda ayakkabı üst tarafındaki dil diye tabir ettiğimiz bölgedeki V şeklindeki lastik iç kısımlarına , TOMS'un iç desenleri taşmaz oranın iç dikiş bölümüde kıp kırmızı olur.. ayakkabı hangi renkse öyle olur.
3.Detay
En önemli detay ise bu. Toms'ların iç tabanı açık kahvarengi , plastik ve parlak görünümlü değildir. Koyu , mat kahverengidir.. Orjinal deridir.
4.Detay
Toms'un arkasındaki değil , yanındaki etiketinde TOMS yazısı ince , yanlardan basık değildir. Kalın ve yanlardan basıkmış gibi durmaz.
Sahte :
Orjinallerini buradan inceleyin..
http://www.toms.com/red-canvas-classics-shoes/s
http://www.toms.com/womens/shoes/classics/red-canvas-classics-shoes/s
Nerden mi biliyorum ? Araştırdım orjinali ile sahtesi arasındaki fark nasıl anlaşılır diye..
Benim koyduğum resim nerden mi ? Çetinkaya'dan alınan bir Toms.. Annem almış giyiyor , sahte , orjinal farketmez diye.
Ama Çetinkaya gibi bir firmanın sahte satması ilginç. Şimdi belki bu mesajımı görür firma yetkilileri dava açar falan ama bende Toms'a paslarım artık kendilerini..
Toms'un Türkiye'de ki tek distribütörü Beymen , Vakkorama'dır. Onlarda bu fiyata Toms vermezler.
Hocam model farkı felan olabilir. Bu gün gittim erkekler için pek yoktu. Puma, Nike, Lotto gibi pek çok markayı satıyorlar. TOMS adı ile sahte ürün satma durumları olamaz bilboardlara bile vermişler reklam.
Dediğim gibi model, ülke farkı gibi şeyler olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kornburak
bu ayakkabının en büyük farkı bir çift aldığınız zaman bir çiftte afrikada ki ailelere gidiyor aldığınız ayakkabı. bu kampanyayla sanırım afrikaya gönderim olmuyor. elinizi vicdanınıza koyup düşünmelisiniz bence
Diğer markalardan alınca gidiyor mu neyi düşüneceğiz?
@Kotaless
Rica ederim hocam , maksat insanlar bilgilensin.
@Bir Rind
Öyle bir durum TOMS'ta yok dostum. Olmaz diyorsunda oluyor işte.. Belki Çetinkaya'yıda kandırdılar. Yani onlarında bir satın alma bölümü vardır. Orjinal sanıp anlaşmış olduğu bir yer vardır. Ama TOMS'ta ülkeye göre model farkı yok. Adamlar bizim ülkemize gönderim yapmıyor , bize özel model mi çıkartacaklar allah aşkına.. Heryerde aynıdır TOMS'un modeli. Kırmızı orada neyse , buradada budur.
Hadi ben sallıyorum model farklılığı , Türkiye Resmi Distribütörü Beymen'de niye yok bu farklılık ?
http://www.beymen.com/Toms-ESPADRiL_8283.html
-
Neden imkansız olsun, tasarıma baksanıza 10 - 15 TL'lik tasarım -
quote:
@Kotaless
@Bir Rind
Öyle bir durum TOMS'ta yok dostum. Olmaz diyorsunda oluyor işte.. Belki Çetinkaya'yıda kandırdılar. Yani onlarında bir satın alma bölümü vardır. Orjinal sanıp anlaşmış olduğu bir yer vardır. Ama TOMS'ta ülkeye göre model farkı yok. Adamlar bizim ülkemize gönderim yapmıyor , bize özel model mi çıkartacaklar allah aşkına.. Heryerde aynıdır TOMS'un modeli. Kırmızı orada neyse , buradada budur.
Hadi ben sallıyorum model farklılığı , Türkiye Resmi Distribütörü Beymen'de niye yok bu farklılık ?
Beymendeki fotoğraf yurtdışı kaynaklı olabilir. Ülke farkı her ülkeye farklı ürettiklerinden değil, farklı fabrikalarda, farklı zamanlarda üretilmiş olabileceğinden.
Kesin birşey bende diyemiyorum ama çetinkayanın bunu yapmasına olasılık yok gibi geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bir Rind
quote:
@Kotaless
@Bir Rind
Beymendeki fotoğraf yurtdışı kaynaklı olabilir. Ülke farkı her ülkeye farklı ürettiklerinden değil, farklı fabrikalarda, farklı zamanlarda üretilmiş olabileceğinden.
Kesin birşey bende diyemiyorum ama çetinkayanın bunu yapmasına olasılık yok gibi geliyor bana.
Arkadaşım yanlış bilgi veriyorsun. Kırmızı renk diye tek modeli mi var sanıyorsun ...
-
@Bir Rind
Peki siz satın alın o zaman iyi alışverişler.. -
bu nasıl bir ayakkabı, nasıl bir zevkiniz var
Benzer içerikler
- saka su kampanya
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- atasun optik numaralı gözlük cam fiyatları
- afyon eko sucuk yorumları
- bim kokoreç fiyat
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X