Şimdi Ara

TOMS Ayakkabı 49 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Sahte diyorsak sahtedir.. Çetinkaya sahte satmaz diyip bizi yalancı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Türkiye'de ki büyük firmalardan biri olduğu için ona inanmanız normal. Ama biraz aşağıya bakın şimdi..

Bu çetinkaya'dan alınan toms..

1.Detay

İçerisindeki hayvan figürleri lacivert renk. Ama toms'un kırmızı modelinde içindeki hayvan figürleride kırmızı renk

2.Detay

Toms ayakkabıda ayakkabı üst tarafındaki dil diye tabir ettiğimiz bölgedeki V şeklindeki lastik iç kısımlarına , TOMS'un iç desenleri taşmaz oranın iç dikiş bölümüde kıp kırmızı olur.. ayakkabı hangi renkse öyle olur.

3.Detay

En önemli detay ise bu. Toms'ların iç tabanı açık kahvarengi , plastik ve parlak görünümlü değildir. Koyu , mat kahverengidir.. Orjinal deridir.

4.Detay

Toms'un arkasındaki değil , yanındaki etiketinde TOMS yazısı ince , yanlardan basık değildir. Kalın ve yanlardan basıkmış gibi durmaz.

Sahte :

Orjinallerini buradan inceleyin..

http://www.toms.com/red-canvas-classics-shoes/s
    http://www.toms.com/womens/shoes/classics/red-canvas-classics-shoes/s

Nerden mi biliyorum ? Araştırdım orjinali ile sahtesi arasındaki fark nasıl anlaşılır diye..

Benim koyduğum resim nerden mi ? Çetinkaya'dan alınan bir Toms.. Annem almış giyiyor , sahte , orjinal farketmez diye.

Ama Çetinkaya gibi bir firmanın sahte satması ilginç. Şimdi belki bu mesajımı görür firma yetkilileri dava açar falan ama bende Toms'a paslarım artık kendilerini..

Toms'un Türkiye'de ki tek distribütörü Beymen , Vakkorama'dır. Onlarda bu fiyata Toms vermezler.

Hakikaten katılıyorum, böyle orjinal ayakkabı olmaz, çingene işi gibi olmuş, kırmızı ayakkabıdan öyle yanlara beyaz mavi kumaş fışkırmaz.

Bende bayan arkadaşım için ingiltereden siparişverdim beklemedeyim.

Toms alacaksam, Türkiyede sadece BEYMEN'e güveniyorum orada istenilen model yoksa ingiltereden sipariş veririm.

İngiltere'den Türkiye'ye getiriyo mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toms denen cariga para nasil veriyorsunuz hayret

• quote:

quote:

quote:

Sahte diyorsak sahtedir.. Çetinkaya sahte satmaz diyip bizi yalancı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Türkiye'de ki büyük firmalardan biri olduğu için ona inanmanız normal. Ama biraz aşağıya bakın şimdi..

1.Detay

İçerisindeki hayvan figürleri lacivert renk. Ama toms'un kırmızı modelinde içindeki hayvan figürleride kırmızı renk

2.Detay

Toms ayakkabıda ayakkabı üst tarafındaki dil diye tabir ettiğimiz bölgedeki V şeklindeki lastik iç kısımlarına , TOMS'un iç desenleri taşmaz oranın iç dikiş bölümüde kıp kırmızı olur.. ayakkabı hangi renkse öyle olur.

3.Detay

En önemli detay ise bu. Toms'ların iç tabanı açık kahvarengi , plastik ve parlak görünümlü değildir. Koyu , mat kahverengidir.. Orjinal deridir.

4.Detay

Toms'un arkasındaki değil , yanındaki etiketinde TOMS yazısı ince , yanlardan basık değildir. Kalın ve yanlardan basıkmış gibi durmaz.

Sahte :

Nerden mi biliyorum ? Araştırdım orjinali ile sahtesi arasındaki fark nasıl anlaşılır diye..

Benim koyduğum resim nerden mi ? Çetinkaya'dan alınan bir Toms.. Annem almış giyiyor , sahte , orjinal farketmez diye.

Ama Çetinkaya gibi bir firmanın sahte satması ilginç. Şimdi belki bu mesajımı görür firma yetkilileri dava açar falan ama bende Toms'a paslarım artık kendilerini..

Toms'un Türkiye'de ki tek distribütörü Beymen , Vakkorama'dır. Onlarda bu fiyata Toms vermezler.

Hakikaten katılıyorum, böyle orjinal ayakkabı olmaz, çingene işi gibi olmuş, kırmızı ayakkabıdan öyle yanlara beyaz mavi kumaş fışkırmaz.

Toms alacaksam, Türkiyede sadece BEYMEN'e güveniyorum orada istenilen model yoksa ingiltereden sipariş veririm.

asos.com'dan aldım dostum, // arama kısmına TOMS yazarsan direkt çıkıyor seçenekler.

güvenilir bir site, 75 euro siparişe tutarına dikkat,

75 üstü siparişler gümrüğe takılıyor, skynet kargo getiriyor buraya özel kargo olduğu için ups gibi

gümrük 200 tl üzeri masraflar çıkıyor, ptt gibi değil. 75 euro dikkat etmek lazım.

FREE shipping te var ama ben ücretli, takipli numaralı kargo tercih ettim, takipsiz postalar çalınmaya karşı ÇOK MÜSAİT.

http://www.asos.com/search/toms-men?hrd=1&q=toms+men&SearchSuggestUsed=true

TOMS Ayakkabı 49 TL

• quote:

quote:

quote:

1.Detay

2.Detay

3.Detay

4.Detay

Sahte :

toms geldi dostum,

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

• pazar malını mağazada satan markadır cetinkaya
  • Bugün taksim çeyinkaya'ya uğradım TOMS için, şunu NET olarak söylüyorum //

orjinal toms gören birisi olarak bu yorumum, olsa olsa metodu değil arkadaşlar.

adamlar vitrine koymuşlar birde bunları utanmadan.

işçilik kalitesi daha 1 metreden ben gerçek değilim diye haykırıyor, kırmının üçgen kısmında BEYAZ bez çıkmış, orjinalde bu kople kırmızıdır.

Mavinin topuk kısmında iplikler uzunlamasına sökük.

ayakkabı ucunda bulunan domuz burnu tamamen baştan savma yapılmış.

en büyük falsoyu kullanılan tabanlarda veriyorlar, sonra iç kısımda ki potluk ve iplik kopuklarından.

Amerikan sitesinde kendi ülkesinde bile 50 USD ye satılıyor, hiçbir allahın kulu bu orjinaldir diyemez.

Eğer TOMS istiyorsanız KAFANIZ RAHAT 2 yerden alınır.

www.Beymen.com.tr

Yurtdışından da ASOS.COM'dur. // ingiltere'den geliyor. 75 euroyu geçmeyin toplamda. takipli posta ile alın.

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

TOMS Ayakkabı 49 TL

--------

• Geçenlerde bu başlık aklıma gelince, bende merakımdan Çetinkaya'ya uğradım. Göz var nizam var, ürünlerin sahte olduğu o kadar belli ki! Hâlâ gerçek Toms diyenler var. Nedir bu Çetinkaya aşkı anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 24 Eylül 2013; 20:51:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    çetin kayada sahte olmaz yanliş biliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

toms gibi bi ayakkabıda orjinal veya sahte olmasının önemi nedir ki anlayamadım.

Valla bir ayakkabı satıcısı olarak onu ben de anlayamadım. Orjinali ne kadar kaliteli ve rahat? Yabancılar marka ve görünüşten ziyade rahatlığa önem verirler, ama bizdeki durum farklı. Ülkemizde o kadar tanınmış bir marka da değil, ki millet marka merakından alıyor diyeyim. (Orjinalini de çakmasını da denemiş -sadece denemiş, almış değil- biri olarak yazıyorum bu yorumu...)
  • neden çetinkayada sahte olmaz ben yıllardan beri alişveriş yaparım çetinkatyadan bilindik markanın sahtesini sattığını hiç görmedimde ondan zaten bir marka gündemde oldumu çin'e fason olarak yaptırıyorlar ithalatçı fırmanın kabahatı kalıtesiz ürün götürüyörsa ülkemize bu çetin kayanın sorunu değil herhalde siz eski adidas veya nike nin eski kalitesini şimdiki ayakkabılarda bulabilirmusunuz bulamazsınız çünkü hep fason yaptırılıyor ayakkabılar belli, ülkelerde 80 tl adidas alabiliyorsan eski orjinallığı bulamazsın düşük maliyet düşük fiyat politikası siz sanıyormusunuzki bizim ülkemizde satılan ayakkabılar avrupa ülkelerinede aynısı satılıyor diyen ben diyorum'ki asla nerden biliyorsunuz derseniz avrupadan gelen arkadaşlarımızın ayakkabılarını görüyöruz'da ondan arada kalite farkı barız bir şekilde ortaya çıkıyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: riz50

çetin kayada sahte olmaz yanliş biliyorsunuz

Ben sahte demedim zaten, sahte diyen arkadaşa "sahte ise pahalı" dedim
    10 kişi sahte bunlar derken neden beni alıntıladın, nerenden anladın tuhaf olmuş. .

• man utd kullanıcısına yanıt
    piyango size vurmuş diyelim özür dilerim gücendi iseniz
  • quote:

piyango size vurmuş diyelim özür dilerim gücendi iseniz

Yo rica eerim, Lakin akdeniz bölgesinde bolca sahtesini gördüm piyasası 15-20 tl
    Onun icin

• quote:

neden çetinkayada sahte olmaz ben yıllardan beri alişveriş yaparım çetinkatyadan bilindik markanın sahtesini sattığını hiç görmedimde ondan zaten bir marka gündemde oldumu çin'e fason olarak yaptırıyorlar ithalatçı fırmanın kabahatı kalıtesiz ürün götürüyörsa ülkemize bu çetin kayanın sorunu değil herhalde siz eski adidas veya nike nin eski kalitesini şimdiki ayakkabılarda bulabilirmusunuz bulamazsınız çünkü hep fason yaptırılıyor ayakkabılar belli, ülkelerde 80 tl adidas alabiliyorsan eski orjinallığı bulamazsın düşük maliyet düşük fiyat politikası siz sanıyormusunuzki bizim ülkemizde satılan ayakkabılar avrupa ülkelerinede aynısı satılıyor diyen ben diyorum'ki asla nerden biliyorsunuz derseniz avrupadan gelen arkadaşlarımızın ayakkabılarını görüyöruz'da ondan arada kalite farkı barız bir şekilde ortaya çıkıyor malesef

Nokta, virgül, noktalı virgül ve üç nokta gibi noktalama işaretlerini kullansaydın, insanlar ne demek istediğini daha iyi anlayabilirlerdi.

Öyle "orası şunu satmaz, ben bilirim, iyi çocuktur"larla olmuyor. Bir gerçeğini bir de orada satılanı inceler görürsün, ondan sonra yazarsın. Üreticiyle imalatla falan ilgisi yok. Tabii ki artık her şey Çin'de üretiliyor, Toms da bütün batılı markalar gibi ABD'de tasarımını yapıp imalatını Çin'de yaptırıyor. Bu demek değil ki, ayakkabıları Çetinkaya'da satılanlar gibi süklüm püklüm olacak. Çetinkaya belki de sahte ürün sattığının bile farkında değil. Mağazanın tedarik zincirinden bir şekilde sahte mal gelmiş de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    mağazalarını satın alma müdürleri var herhalde ayakkabı konusunda bizden daha deneyimlidirler diye düşünüyörum şayet o firmaya sahte ayakkabı tedarik ediyorlarsa o firmanın saygınlığı benim açımdan bitmiştir özellikle yarın gitip ayakkabıları kontrol edeceğim :)) nokta virgül konusuna gelirsek ben cahil biriyim okumuşluğum yok ama giyinmeyi ve markaları oldukça takıp ederim ve kaliteyi severim
  • Ne kadar ovmusler bu firmayi..adini daha once hic duymamistim.nerde varsa bulayimda gidip bakayim bir.cok guvenilir bir firma vs falan yazmista herkes

• quote:

quote:

1.Detay

2.Detay

3.Detay

4.Detay

Sahte :

Toms alacaksam yalnızca Beymen'e güvenirim diyen arkadaş; beymen'in Fenerbahçe ve Galatasaray renklerinde toms adı altında sahte ürün sattığını bilirim.
    Pahalı diye aldanıp alıyoruz ama inan bize bi güzel yediriyorlar.
    Amerikadan getirilen ürünlerin içinde sertifikası olmak zorunda bizzat aşk moda'dan kız arkadaşım için aldım ve ürün bu şekilde gönderildi.
    Ben şunu anladım ki ismi duyulan markaların çoğu nasıl olsa şüphe taşımayız, geçirelim zihniyetinde.

Kargoda Beymen gibi 1 hafta bekletmiyor gayet hızlı elime ulaştı, ürün:http://www.askmoda.com/Womens-Bimini-Shoes-Ayakkabi,PR-9964.html
    ayakkabının resmi:
     TOMS Ayakkabı 49 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgutordu -- 16 Nisan 2014; 14:34:37 >

• qapaq panpa çok hızlısın
  • ucuz olunca niye sahte olmalı onu anlamadım bende
    şubat ayında limangodan tanesi 49tl den 6 adet aldım ben..gayette orjinal hepsi
  • bu arada cetinkaya sadece sahte toms satmıyor. ortada ve kutuların üzerinde duran çoğu iyi marka bana göre sahte.

bi arada tigerlar bana çok ucuz gelmişti. elime aldım orjinallik hissi vermedi acıkcası.

çetinkayadan alışveriş yapacak olanların bilgisine.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.