Şimdi Ara

Tommy hilfiger made in Turkey???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafama takılan birşey var tommy Türkiyede üretim mi yapiyor? biliyor musunzu arkadaşlar? burda da resim var

Tommy hilfiger made in Turkey???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tommy Hilfiger Nerede Üretiliyor: Türkiye'deki Fabrikası

Tommy Hilfiger giyim markasının üretim tesisleri dünya çapına yayılmıştır ve Türkiye de bu tesislerden biridir. Türkiye'deki Tommy Hilfiger fabrikası, İstanbul'un??Tuzla ilçesinde yer almaktadır.

Tommy Hilfiger Türkiye Fabrikası

Tommy Hilfiger'in Türkiye fabrikası, 1990 yılında kurulmuştur ve markanın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarları için üretim yapmaktadır. Fabrika, tişört, gömlek, kazak ve pantolon gibi çeşitli giyim ürünlerini üretmektedir.

Tommy Hilfiger Üretim Yeri

Türkiye'deki Tommy Hilfiger fabrikası, markanın küresel üretim ağının önemli bir parçasıdır. Fabrika, yüksek kalite standartlarını karşılayan ve sürdürülebilir üretim uygulamalarını benimseyen son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır.

Tommy Made in Turkey

Tommy Hilfiger giysilerinin bir kısmı Türkiye'deki fabrikada üretilmektedir. Ürünler üzerinde "Made in Turkey" etiketi yer almaktadır. Bu etiket, giysinin Türkiye'de üretildiğini ve Tommy Hilfiger'in kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Tommy Hilfiger Türkiye Üretimi

Tommy Hilfiger'in Türkiye'deki üretim tesisinin varlığı, markanın Türkiye pazarına verdiği önemi göstermektedir. Fabrika, yerel ekonomiye katkıda bulunmakta ve istihdam yaratmaktadır.

Sonuç olarak, Tommy Hilfiger giysilerinin bir kısmı Türkiye'de, İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan fabrikada üretilmektedir. Fabrika, yüksek kalite ve sürdürülebilirlik standartlarına uygun şekilde çeşitli giyim ürünleri üretmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimde pantolonlarim made in Turkey Hilfiger.Ayrica Burberry takim elbisemde made in Turkey.Turkiyede birsuru tekstil yapiliyor.
  • Olabilir neden olmasın.Bir çok araba markası da Türkiye'de üretim yapıyor.
  • Benimde jack wolskin ustumde made in turkey yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh artik gönül rahatlığıyla bı t shorte 150 lira verebilir bak bu iyi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sanıyosun ki bu marka şeyler amerikalardan en kaliteli yerlerden geliyor, bilmiyosun ki arka sokaktaki osman amcada yapılıp etiketleniyor hepsi parann %90ını da markaya veriyosun.

işçiliğin ucuz olduğu ülkelerde üretilir bunlar
  • Evet arkadasim cogu buyuk markalar Turkiye'de uretim yapiyor . Zara,Hilfiger,H&M,Pull and Bear,JackJones,Levi's ve digerleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tommy hilfiger(usa.tommy.com) ???
    13 yıl önce açıldı
    Sheaffer 444 made in usa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de Amerikadan gelen hollister tisortumde made in turkey yaziyordu.

• gerçekten ilginç bilmiyordum , teşekkürler orjinal yani :))
  • Amerikadan aldiysan turkiye uretimlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markaya para veriyorsunuz arkadaşlar yoksa kaliteleri pazar malıyla aynıdır
  • Zıt made in china
  • Bulgaristan'da tekstil ürünlerinin %60 ı Türkiye'de imal ediliyor .
  • beyler bi çok şeyde dışa bağımlıyız ama tekstil de gayet başarılı bi ülkeyiz karşılatırmalı üstünlük diyolar buna mesela amerika bilgisayar üretiminde karşılaştırmalı üstünlüğe sahiptir yani herkes üstün oluğu şeyi dışarı veriyo
  • Lacoste Bursa'da üretim yapıyor.Yanılmıyorsam logoyu bastırmak için yurt dışına gönderiliyor sonra tekrar getirilip satılıyor
  • Geçen gün birisi yazdıydı. Markafoniden polo tshirt almış. Türkiyede bilmem ne tekstil üretiyormuş. Pişman dı. Dikişleri af ilan oldu, mağazadaki ürünlerle aynı değil filan diyordu
  • Benimde aidadas t-shirtlerimde yazıyo ilerleme var

• Made in Turkey yazıyorsa Türkiye'de üretilmiştir.Şu an staj gördüğüm firmada çok ünlü markalara üretim yapılıyor ancak ürettiklerinin %90 ını ihraç ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.