Şimdi Ara

Orijinal 2.El Quantum Guess Collection Guess Lacoste Tommy Hilfiger Gant Hugo Boss vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Orijinal 2.El Quantum Guess Collection Guess Lacoste Tommy Hilfiger Gant Hugo Boss vs
    Fiyatlar 1200-28000₺ arası değişmektedir beğendiğiniz modelin fiyatını sorunuz. 1200-2500-3000-4000-5000-6000-7000-28000₺ fiyatlar
    Depremden sonra yıkılan evimizi yeniden yaptırıyoruz bu nedenle aileme destek olmak için koleksiyonumu satıyorum. Quantum, Tommy Hilfiger, Lacoste, Gant, Diesel, Hugo Boss, Nacar, Guess, Guess Collection marka bay bayan saatler var. Malatya elden teslim. Tanıdığınız varsa gelip alabilir. Kargo sonrası havale ile kargolu gönderebilirim. Uygulama üzerinden komisyonu üzerine ekleyerek gönderebilirim. Detaylı fiyat bilgisi , resim ve video için iletişime geçebilirsiniz. Herkese iyi günler
    Yeşil Kadran Gant Kadın Saati 08.04.2027 ye kada garantili
    Beyaz kadran mavi akrep yelkovan 3 fonksiyonlu quantum 11.10.2025 e kadar garantili gerisinin garantisi bitti.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300000 TL Miktar : 30 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @hammurabi_2000 Hocam kod derken anlayamadım tam olarak. Beğendiğiniz modelleri iletirseniz fiyatlarını yazayım isterseniz 05320686609 whatsapddan yazarsanız videoda atabilirim. Cevaplamama izin vermedi site anlayamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.