Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
56.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: tomb.raider

Ya o Badavia mıdır her neyse. Orada takıldım. İlk daireyi kırdım, ikinciye de ulaşamadım... Haaa bu arada benden de resim...

FPS'de tam denk gelmiş...

http://s8.directupload.net/file/d/1600/3dwxoune_jpg.htm

Tıklayın!

(BU sistemle bu fps... şaşırdım. Normalde 50-90 Fps giderken, 30'lara düşmesi beni şaşırttı.)

ya lara sanki yaşlanmışmı vücudu kırış kırış resimde yoksa resim mi berbat pek anlayamadım

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

grafikleri artık 1-2 adım öne gitmeli.. ve lara ya yakın dövüş teknikleri ile ilgili bir iki kullanım da katmaları lazımki değişik bişe çıksın ortaya

az da olsa sesimi duymuş gibiler Laraya sonunda bir iki yakın dövüş hareketi eklemişler sağlam uçan tekme atıyor kızımız

siper alma olayı gene yok sanırım , demoda böyle bişeye rasatlamadım , ancak oyun gerçekten aksiyon yönü ile baya iyi olmuş , yene yenilik olarak pop taki gibi duvardan duvara zıplama var mesela , ayrıca lara nın hareketleride gine çok orşinal tavırları falan çok gerçekçi olmuş , hatta dikkat ettim bakışları , gözleri falan bile baya hiperaktif

patlama efektleri falan pek göremediğim için demoda genel itibari iel efektler idare eder diyebilirz , grafiklerde baya gelişmiş ancak gölgeler çok zayıf günümz oyunlarına göre tabi , optimize iyi bunun yanında

tabi birde T.R. III deki oyun un atmosferinin yansıtıyor sanırım aynı yerde geçiyor ve nostanjik olmuş bu açıdan, kaplanlar falan

NOT : oyunda beyaz kaplamların çıkması sorunu AA dan kaynaklanıyor AA açınca grfikler sapıtıyor demo sorunudur umarum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Kasım 2008; 2:39:59 >

• Demoyu indirdim. E8200@ 3,2Ghz HD 2600 pro 625/725 mhz , 1280*800 su grafikleri ve shadow kapalı i şekilde 30 fps nin altına düşmedi.
    Gerçi ben ayarları kısıp 60 fps de oynadım daha akıcı oluyor.

İlk izlenimim deniz çok güzel olmuş. Yani ilk başta Crysis ,Farcry aklıma gelsede ben TR UW de gi deniz grafikleine bayıldım.

Neyse tırmandık atladık zıpladık demo bitti. Grafikler hoş. Daha doğrusu oyun başındaki kayalıklar PS3 teki Uncharted DF den esinlenilmiş havası veriyor. Yani güzel. Demo açık mekanda sunulmulş umarım açık mekan çok fazla olur.
    Müzikler TR klasiği, bende not düşmez bu konuda o gizemli hüzünlü müzikleri çok severim.
    Kontroller de çok iyi ama lara çok hızlı hareket ediyor bazen kontrol edemiyrsunuz ne kadar alt ile yürüme modu ile yavaş gitsenizde kamera açısı kafayı yiyo.Oyun çıkınca düzeltilmiş olur.

Bundan çok seneler önce Bir dergide Tomb raider inceleniyordu v e sonuç bölümünün sonunda şunlar yazıyordu(Aklımda kalan)
    -" Tomb Raider " 19 "da Uzayın bilinmeyen derinliklerinde Lara 'nın Kayıp Sürahiyi bulma çalışmalarını ilerde görebiliriz"

Fazla söze gerek yok.

Bu aralar oyun patlaması var. Warhead,Farcry 2, Redalert3 ,GTA 4, TR UW Mafia 2( umarım yakında çıkar) biraz daha var bir şeyler.

Yalnız TR serisi gibi TPS oyunlar iyice azalmış hatta yok.

• Arkadaşlar demodaki, yanılmıyorsam kaplanlar saldırdığında kafadan vurmak için gereken tuş ayarlamasını nasıl yapıyoruz? G tüşü ile yapılıyor sanırım ama bir sıralaması var gibi. Birde ben eskinden bu oyunu sadece klavye ile oynarken artık klavye mouse ile oynuyorum normal midir? :)

Orjinalden alıntı: truva1975

Arkadaşlar demodaki, yanılmıyorsam kaplanlar saldırdığında kafadan vurmak için gereken tuş ayarlamasını nasıl yapıyoruz? G tüşü ile yapılıyor sanırım ama bir sıralaması var gibi. Birde ben eskinden bu oyunu sadece klavye ile oynarken artık klavye mouse ile oynuyorum normal midir? :)

g ye basınca direk kafasına kitleniyo sanırsam sorada ateş etceksin .. ama pek yapamadım yada okadar işe yaramıyo olabilir..

- sadece klavye ilede oynayabirsin aslında ancak kamera istamediğin şekilde kalabiliyo bazen

cok daha iyisini bekliyordum
  • Bu oyunda görüntüden ziyade oynanabilirlik önde gelir her zaman. Hayal kırıklığına bu oyunda görsel olarak uğranamaz bence. Boşa beklentiler içine girmişsin belliki. Bu konu nfs mi rfactor mı karşılaştımasına kadar gider. Tamamen anlamsız olur yani.

Orjinalden alıntı: turanhan

görüntüler eğer böyleyse yeni tomb rider de tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.

Şu an Tomb Raider'ın grafiklerinden daha üstün bir (gerçek anlamda 1 ! ) oyun varsa o da Crysis'tir. Bazı arkadaşlar oyunun grafikleri için tatmin edici gibi laflar söylüyorlar. Hayır. Anlayamıyorum grafik için tam olarak ne istiyorlar. Bunun daha üstünü yapılmadı henüz. Bilgisayarlarınız çok iyi olabilir ama piyasa daha o kadar gelişmedi. Şu anda bile birçok kişi bu oyunu ya hiç oynayamayacak yada düşük kalitede oynamak zorunda kalacak. Çünkü grafikleri gerçekten üst seviyede. Lütfen arkadaşlar. Beklentilerimizi belirlerken piyasayı da göz ardı etmeyelim. Ve bu oyuna da haksızlık etmeyelim. Adamlar çok daha iyi grafikli bir oyun yapabilirlerdi ama çok çok az kişi oynayabilirdi. Bunu da unutmamak lazım.

• Şimdiye kadar kötü olduklarından değilde tarzım olmadığından hiç bir Tomb Raider oyunu beni sarmamıştı
    Bu oyunda benim en favori oyunum olamayacaksada görsel anlamda ve animasyon lar dahilinde diğer Tr oyunlarından çok daha üst seviyede olduğunu söyleyebilirim ve oynarken hiç sıkılmadım demo gayet tatmin edici Full sürümde oyun kendini tekrar etmiyorsa şimdiye kadar yağılmış en iyi Tr oyunu diyebilirim denizin üstü ve altı orman ve doğa harika olmuş sadece küçük düşmanlar böcekler örümcekler ve yarasalar falan fazla klasik basit ve gereksiz olmuş oyunda geri kalan hiç bir şeyde kendisinden soğutacak eksileri bulunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 6 Kasım 2008; 19:18:52 >

Orjinalden alıntı: adalı_ego2

quote:

Orjinalden alıntı: turanhan

görüntüler eğer böyleyse yeni tomb rider de tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.

Şu an Tomb Raider'ın grafiklerinden daha üstün bir (gerçek anlamda 1 ! ) oyun varsa o da Crysis'tir. Bazı arkadaşlar oyunun grafikleri için tatmin edici gibi laflar söylüyorlar. Hayır. Anlayamıyorum grafik için tam olarak ne istiyorlar. Bunun daha üstünü yapılmadı henüz. Bilgisayarlarınız çok iyi olabilir ama piyasa daha o kadar gelişmedi. Şu anda bile birçok kişi bu oyunu ya hiç oynayamayacak yada düşük kalitede oynamak zorunda kalacak. Çünkü grafikleri gerçekten üst seviyede. Lütfen arkadaşlar. Beklentilerimizi belirlerken piyasayı da göz ardı etmeyelim. Ve bu oyuna da haksızlık etmeyelim. Adamlar çok daha iyi grafikli bir oyun yapabilirlerdi ama çok çok az kişi oynayabilirdi. Bunu da unutmamak lazım.

çok abartmışsınız oyunda gölgeler çok zayıf bunu her iyi oyuncu görebilir zaten ayrıca açık alanda bazı kaplamalarda çok zayıf yapılmış.. zaten daha karekter modellmesi falanda göremedik lara dışında..

- tomb raiderdan üstün grafiklere sahip bir çok oyun var piyasada.. saymakla bitmez hemde

• X360 için çıktı

Orjinalden alıntı: *Furious*

X360 için çıktı

Zorla Xbox aldıracaklar adama

May The Force Blow Your Mind
  • Shaun White Snowboarding ve NFS Undercover'dan sonra bu da Xbox 360 için erken geldi demek. Allah sonumuzu hayır etsin.

Shaun White Snowboarding yarın gelir umarım
    PC için diyorsan resmi olarak 28 Kasım'da çıkacak PC sürümü.

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

KASIM
    MySims- ÇIKTI
    Call of Duty: World at War- ÇIKTI
    World of WarCraft: Wrath of the Lich King- ÇIKTI
    Football Manager 2009- 14 Kasım 2008
    Shaun White Snowboarding- 14 Kasım 2008
    Harry Potter and the Half-Blood Prince- 14 Kasım
    Legendary- 18 Kasım 2008
    Left 4 Dead- 21 Kasım 2008
    Need for Speed Undercover- 21 Kasım 2008
    New Star Soccer 4- 22 Kasım 2008
    Hei$t- 28 Kasım 2008
    Bolt- 28 Kasım 2008
    Tomb Raider: Underworld- 28 Kasım 2008
    Madagascar: Escape 2 Africa- 28 Kasım 2008
    Silent Hill: Homecoming- 30 Kasım 2008
    Metro 2033: The Last Refuge- 30 Kasım 2008

14 Kasım diyor burada

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

KASIM
    MySims- ÇIKTI
    Call of Duty: World at War- ÇIKTI
    World of WarCraft: Wrath of the Lich King- ÇIKTI
    Football Manager 2009- 14 Kasım 2008
    Shaun White Snowboarding- 14 Kasım 2008
    Harry Potter and the Half-Blood Prince- 14 Kasım
    Legendary- 18 Kasım 2008
    Left 4 Dead- 21 Kasım 2008
    Need for Speed Undercover- 21 Kasım 2008
    New Star Soccer 4- 22 Kasım 2008
    Hei$t- 28 Kasım 2008
    Bolt- 28 Kasım 2008
    Tomb Raider: Underworld- 28 Kasım 2008
    Madagascar: Escape 2 Africa- 28 Kasım 2008
    Silent Hill: Homecoming- 30 Kasım 2008
    Metro 2033: The Last Refuge- 30 Kasım 2008

14 Kasım diyor burada
    Pinky_Demon güncellememiş o tarihi.

Tothegame sitesinde yazan:
    UK RELEASE
    28-Nov-2008

Gamefaqs sitesinde yazan:
    Shaun White Snowboarding Ubisoft 11/28/08 EU

Ayrıca IGN sitesi de 2 Aralık tarihini vermiş PC sürümü için.

• _____________________________
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.