Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar teşekkür ederim, Tr save noktasıymış. Çok sağolun, bir de tr altyazı olsa keşke İngilizcem akıcı değil çevirene kadar geçiyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 22 Mayıs 2016; 20:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak tr ve rus psn'den aldığınız takdirde türkçe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zencefiladam kullanıcısına yanıt
    bu oyunda türkçe dublaj veya altyazı yok
  • zencefiladam kullanıcısına yanıt
    Resmi sitede de yok yazıyor,bir an için heyecan yapmıştım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

Hocam sen hangi oyun için diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

Hocam sen hangi oyun için diyorsun?

Ben türkçe altyazılı oynadığımı hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zencefiladam -- 23 Mayıs 2016; 9:51:16 >

• Arkadaşlar oyunu normal seviyede yüzde 80 tamamlama oranı ile bitirdim, silahları en üst seviyelere getirdim, şu gps parçaları, sanat eserleri vs onları bulmak için çok uğraşmadım. Şimdi oyun ana menüsünde ikinci bölüm var ve ona giremiyorum, o ikinci ve üçüncü bölüm dediği şey nedir acaba? Girmek için ne yapmak lazım? Cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar o ikinci ve üçüncü bölüm diye sorduğum şey farklı farklı save yapılabilen noktalarmış. Biran için sanki ilk bölümü yüzde bilmem kaç başarıyla bitirirsem açılacak ekstra birşey sanıp heveslenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 9 Haziran 2016; 19:49:52 >

• US PSN'de 20 TL civarına inmiş bir haftalık almak isteyen olursa değerlendirebilir. İsteyen olursa ortak da alabiliriz.

• şu hatunu bile kıskanan kız gördüm ya, ölsemde gam yemem
  • Arkadaslar cok salakca birseyle karsi karsiya kaldim, ucurumdan assagi dustu lara oyun mavi ekran verdi hata kodu bilmem ne diye ve simdi oyunu %0 savei de bozuk veri olarak goruyor ne aptal birseydir bu boyle, yabanci forumlara da baktim baya basina gelen var, çozumu de yok galiba, anaaa gitti oyun resmen baya da oynamistim...

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Arkadaslar cok salakca birseyle karsi karsiya kaldim, ucurumdan assagi dustu lara oyun mavi ekran verdi hata kodu bilmem ne diye ve simdi oyunu %0 savei de bozuk veri olarak goruyor ne aptal birseydir bu boyle, yabanci forumlara da baktim baya basina gelen var, çozumu de yok galiba, anaaa gitti oyun resmen baya da oynamistim...

Aklıma cloud save geliyor. Psn arada yedekliyordu. Oradan indirin tekrar yedek varsa. Ben de oyunu bitirdim ama başıma gelmedi. Neresi bu uçurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Arkadaslar cok salakca birseyle karsi karsiya kaldim, ucurumdan assagi dustu lara oyun mavi ekran verdi hata kodu bilmem ne diye ve simdi oyunu %0 savei de bozuk veri olarak goruyor ne aptal birseydir bu boyle, yabanci forumlara da baktim baya basina gelen var, çozumu de yok galiba, anaaa gitti oyun resmen baya da oynamistim...

Aklıma cloud save geliyor. Psn arada yedekliyordu. Oradan indirin tekrar yedek varsa. Ben de oyunu bitirdim ama başıma gelmedi. Neresi bu uçurum?

Yedeği yok gitti oyun, sağdan soldan adamlar iple kayarak geliyorlar sürekli orada gündüz bi mekan.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tam o bölümdeyim %41 yazıyor kayıt dosyasını atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hocam bende tam o bölümdeyim %41 yazıyor kayıt dosyasını atabilirim

Oluyormuki öyle, upload edersen bi bakayim.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    yadi.sk
    savegame01 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/e1969cI4tk5hq
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

https://yadi.sk/d/e1969cI4tk5hq

Eyvallah bi deneyelim

• Arkadaşlar şu oyunu hâlâ oynayamadım var mı satan ?

• KaanTam35 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay kampanya vardı 20 yada 25 tl ye almıştım keşke kaçırmasaydınız harika bi oyundu

• Beraber multiplayer oynamak isteyen eklesin
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.