Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafiklere Muhtesem diyenler goz doktoruna gorunsun. su an ki grafikler LOW ayarlarda

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)

• PC/PS4 ekran görüntüleri karşılaştırması hazırladım arkadaşlar merak edenler alttaki linkten bakabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_114022638/tm.htm
  • E3te yayınlanan video ve beta arasında cok fark var ama oynatıyoe oyun kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyungezer video atmış

• Tom Clancy's The Division Beta PC vs PS4 ekran görüntüsü karşılaştırma videosu hazırladım arkadaşlar izlemek isteyenler bakabilir.

• Dark Zone'a 4 kisilik takimla girdik, nacizane deneyimlerimizi anlattik. Videoya goz atarsaniz sevinirim.

• Beyler Türkçe The Divison için kampanya başlatıldı desteklerinizi esirgemeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_114048098/tm.htm
  • İşlallah full sürümde level atlayınca açılan bir stability perki falan vardır. Koskoca tactical agentın, dünyanın en stabil otomatik silahları ile şu şekilde ateş etmesi çok saçma.

Crafting ve silah modlar önem taşısın diye mi bu kadar abartıya kaçmışlar bilmiyorum ama bu şekilde vuruş mekanikleri can sıkıyor...
  • Oyunda gercek para durumu nasil arkadaslar . Yani pay to win mi asiri derecede ?

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Pay to win yok ki oyunda :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler Türkçe The Divison için kampanya başlatıldı desteklerinizi esirgemeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_114048098/tm.htm

Oyunun yapımı bitmiş ne desteği yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağlar bir imzayı çok görme at imzayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Çağlar bir imzayı çok görme at imzayı

Ben de atmadım imza. Mantıksız mantıksız işler yapıyorsun. Oyunların resmi Türkçe yerelleştirme denilen bir süreci var. Öncesi ve sonrası var, satışlar var. Bunları bilmiyor musun? Tamamlanmış, bitmiş bir şey için göstermelik uyduruk işlerle uğraşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Ocak 2016; 0:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Ben de atmadım imza. Mantıksız mantıksız işler yapıyorsun. Oyunların resmi Türkçe yerelleştirme denilen bir süreci var. Öncesi ve sonrası var, satışlar var. Bunları bilmiyor musun? Tamamlanmış, bitmiş bir şey için göstermelik uyduruk işlerle uğraşıyorsun.

Senin kadar karamsar bir insan görmedim, tamam doğru haklısın ama hiç mi mücadele etmeyelim? Küs küs oturmaktansa böyle bir kampanya için destek toplarım, sonucu başarılı olsun olmasın en azından bunun için emek vermiş oluruz, bir imzayı çok görme.
  • Oyundan nedense sogudum cok elestirildi acaba tutar mi diye dusunuyorum ama uzun soluklu birnoyun olmayacagi belli oldu gibi...

• Beyler efendi kufursuz arkadaslari bekleriz beraber oynamak icin mini bir clan kurmak istiyoruz aile ortaminda.Steam ALTARINOGLUTARKAN yada buradan mesaj atin.Tsmiz falan herseyimiz var coluk cocuk istemiyoruz ciddi aile ortami yapmaknistiyoruz.

• Link =====► Tom Clancy's The Division | ilk bakis

The Division ile ilgili bir video hazirladim arkadaslar. Oyunu merak eden arkadaslarin ilgisini cekecektir, yarin Dark Zone Pazarteside Silahlar ve Skiller ile ilgili video'lar hazirlayacagim, umarim oyunu merak eden arkadaslar icin yardimci olur bu videolar.

• Link =====► Tom Clancy's The Division | Dark Zone ilk bakis

The Division oyununun Dark Zone PVP bolumu ile ilgili bir video hazirladim, yarin ise skill'ler ve silahlar ile ilgili bir video paylasacagim, iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextLevelTR -- 31 Ocak 2016; 17:39:26 >

• P2 hakko isteyen pm atabilir

• Beta süresi uzatıldı

In order to allow everyone who has access to fully enjoy the Beta, we’re happy to announce we’re extending the duration by 24h for all players. As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1381747-Beta-Extension?p=11333321#post11333321
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.