Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division Türkçe Dil Desteği - Kampanyayı İmzala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tom Clancy's The Division Türkçe Dil Desteği - Kampanyayı İmzala

Arkadaşlar böyle bir kampanya başlatılmış Türkçe dil için herkesi imza atmaya çağırıyorum oyunun desteklediği dilleri merak edenler için:

Tom Clancy's The Division Türkçe Dil Desteği - Kampanyayı İmzala

https://www.change.org/p/ubisoft-the-division-oyunu-i%C3%A7in-t%C3%BCrk%C3%A7e-dil-deste%C4%9Fi-istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 31 Ocak 2016; 22:37:39 >

• olmaz bence imzalamadım, oncekini imzaladik bir sey oldugu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünmemek lazım hocam bizler sonucu ne olursa olsun bu tür kampanyalara destek olmalıyız
  • Fince nedir arkadas,fince var turkce yok,

• quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

Fince nedir arkadas,fince var turkce yok,

Avrupa Birliği'nin Resmi Dilleri'nden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza bi işe yaramaz boşuna denemeyelim diyor ve imzalıyorum

• İmzaladık bir Türkçeyi hor görmek çok acı verici durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

Fince nedir arkadas,fince var turkce yok,

Peki ya Lehçe?

Kullanan Ülkeler:

Polonya

Onaylanmış azınlık dili:

Çek Cumhuriyeti
    Slovakya
    Romanya
    Ukrayna

Güzel Türkçe'miz eklenmemiş o yüzden tüm herkesten destek bekliyoruz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Böyle düşünmemek lazım hocam bizler sonucu ne olursa olsun bu tür kampanyalara destek olmalıyız

Doğru diyorsunuz da, böyle kampanyaların Ubisoft'a falan ulaşması için 100.000 civarı bir kişinin imzalaması gerekir diye düşünüyorum. Böyle bir rakam da hayal bence (kampanya sadece forumda paylaşıldıysa, bakmadım içeriğine), ki bu rakam da bana biraz hayal gibi geliyor. Ayrıca bu kadar kişiye ulaşılsa bile firmanın da Türkiye'de ne kadar satış yapıldığına bakması, Türkçe desteklerse ne kadar potansiyel var diye hesaplaması, sonra eğer kâr edecekse çıkarması gerek. Türkçe dublaj hayal gibi şimdilik, The Division da yakında çıkacağı için şimdilik altyazıyı da mümkün görmüyorum ben açıkçası, ha 4-5 ay ve sonrasında çıkacak oyunlar için tek engel imza sayısı bence. Teşekkür ederim.

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Hocam bir oyuna 18 - 19 tane dil eklemek hiçde kolay iş değil . Başka hiç bir firma bu kadar dil eklemiyor . Genelde EFIGS 'in dışına çıkmazlar . Sen diyorsuki 100.000 tane imza gerekiyor . Danimarkada,Norveçde , Macaristanda 100 bin tane ubisoft oyunu satılsın bende üstüne 100 000 adet satın alırım . O kadar iddaalıyım . Bu firmanın Türkiye'ye karşı art niyeti var açık ve net ... Bu ülkelerde kar elde edeceğini düşünüpte Türkiye'yi hiçe saymak apaçık düşmanlıktır .Sonuç itibariyle bunlar benim kendi görüşümdür forumda çok iyi finansal bilgiye sahip arkadaşlar bana karşı çıkacaktır ama ubisoft 'un Türk düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmez .
  • Ubisoft ve Türkçe ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 30 Ocak 2016; 20:39:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Hocam bir oyuna 18 - 19 tane dil eklemek hiçde kolay iş değil . Başka hiç bir firma bu kadar dil eklemiyor . Genelde EFIGS 'in dışına çıkmazlar . Sen diyorsuki 100.000 tane imza gerekiyor . Danimarkada,Norveçde , Macaristanda 100 bin tane ubisoft oyunu satılsın bende üstüne 100 000 adet satın alırım . O kadar iddaalıyım . Bu firmanın Türkiye'ye karşı art niyeti var açık ve net ... Bu ülkelerde kar elde edeceğini düşünüpte Türkiye'yi hiçe saymak apaçık düşmanlıktır .Sonuç itibariyle bunlar benim kendi görüşümdür forumda çok iyi finansal bilgiye sahip arkadaşlar bana karşı çıkacaktır ama ubisoft 'un Türk düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmez .

Naughty dog gibi sony'nin kendi yapımları dışında zaten Türkçe çıkartan firma sayısı çok az. Burda tabii ki de art niyet aranmalı, ancak sadece Ubisoft'un değil ki, ben daha bugüne kadar PS4'te oynadığım oyunların neredeyse tamamında Türkçe desteği bulamadım. İçinde herhangi bir diyalog bulunmamasına rağmen, en fazla 1-2 saat sürecek çevirmeyle Türkçe seçeneği eklenebilecek Rocket League'e bile oyun çıktıktan neredeyse 1 yıl sonra gelecek, onu da forumdan bir ekip yapıyor, kesinliği nedir bilmiyorum ama. Yani kısa bir işle Türkçe eklenebilecekken, üstelik Türkiye'deki oyun satış sayıları öbür kıçıkırık ülkelerden bir hayli fazlayken art niyet aranmaması hata zaten. Ancak burada ben bizim yapabileceğimiz çok şey olduğunu görmüyorum maalesef. PlayStation Store Türkiye'den alınan oyunlar bile doğrudan UK'dan sayılıyormuş, bu durumda nasıl kanıtlayabiliriz ki bizim daha çok alım yaptiğımızı? Kutulu oyun desek, zaten sadece Aral kazıkçısı var bize geçmesi için, spot falan da yardımcı olamaz. Zaten aklı olan Aral'dan almıyor, birkaç kişi vardır en fazla kazıklanan. Bu yüzden bizim yerimize, Sony Türkiye'nin adam akıllı ya Sony'le veya öbür firmalarla konuşup Türkiye'de bu kadar PlayStation kullanıcısı var, yeni oyun çıktığında alan kitle bu kadar diye kıyaslayıp göstermesi gerek adamlara, ancak art niyet olduğu sürece, ve Sony Türkiye'nin başında Mustafa Yiğit gibi kişiler olduğu sürece bu zor

• Bir Türk olduğum ve değerli dilimiz için imzaladım oyun için değil. İyi oyunlar.
  • İmzaladim bende.

• Bu tür bir imza kampanyası başlatılacaksa oyun duyurulunca başlatılmalı çıkışından 1 hafta önce değil.
  • Antrim A kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz belki ama bu kadar dil desteği olacağını da kimse bekledi sanırım bunca dilin arasında türkçe olamasi üzücü :(

• bunlar fransız, yani doğuştan Türk düşmanı adamlar, Dünya da her dili koyarlar Türkçe yi koymaz bu kurbağa yiyenler. İstanbul da geçen Assassin's creed bile Türkçe değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

bunlar fransız, yani doğuştan Türk düşmanı adamlar, Dünya da her dili koyarlar Türkçe yi koymaz bu kurbağa yiyenler. İstanbul da geçen Assassin's creed bile Türkçe değildi.

Ubisoft'un son çıkan mobil oyunları Türkçe çıkıyor. Satışlar, kullanıcılar vs.. ile alakalı.
  • quote:

bunlar fransız, yani doğuştan Türk düşmanı adamlar, Dünya da her dili koyarlar Türkçe yi koymaz bu kurbağa yiyenler. İstanbul da geçen Assassin's creed bile Türkçe değildi.

Avrupa birliği için o kadar emek veren ülkemiz için bir Türkçe'yi fazla gördüler maalesef, 19 dil var ama güzel dilimiz Türkçe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Avrupa birliği için o kadar emek veren ülkemiz için bir Türkçe'yi fazla gördüler maalesef, 19 dil var ama güzel dilimiz Türkçe yok.

Ki o dillerin bazılarının toplamı ülkemizdeki oyuncu sayısına eşittir nerdeyse ama buna rağmen yokuz !!!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.