Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.761
Cevap
56
Favori
158.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Global Event 4 Ambush ile birlikte gelen maskeleri açtım ve nasıl göründükleri hakkında henüz açmayanlar için paylaşmak istiyorum.Bu eventte toplamda 3 tane maske var ve her biri için ayrı bir görevin tamamlanması gerekiyor.Maskeleri açmak için global event kapsamındaki görevlerde oynarsanız bir süre sonra açılıyorlar.






    Motion Blur görevini tamamlarsanız Bug maskeyi kazanıyorsunuz.Bunun için hareket halindeyken yani coverda değilken Global Event kapsamındaki görevleri tier 5 Hard yada daha üst zorlukta olanlar içinde yapılmak şartıyla 100 düşman öldürmeniz gerekiyor.Oldukça kolay açılan bir maske ve ilk elde edilenlerden birisidir.

    Personal Space adlı görevi tamamladığınızda Haze maskeyi elde ediyorsunuz.Bu görevdede Stragetic Ambush görev modifiyesinde Tier 5 Hard yada daha üst zorlukta GE kapsamındaki görevlerde grup arkadaşınızın yanındayken 250 düşman öldürmeniz gerekiyor.Bu görevde ufak bir detay var oda grup arkadaşınızın sürekli yakınında olmalı ve modifier gereği damage over time oluştuğu anda killeri almanız gerekiyor.Grupta alınan killer bu maske için yazılmıyor sadece kill sahibine gittiğinden dolayı diğerlerine göre biraz daha zor açılıyor.

    Statuesque görevini tamamladığınızda Cage maskesini kazanıyorsunuz.Bunun içinde sabit haldeyken(örneğin coverda) 400 düşman öldürmeniz gerekiyor.Bu Maske görevini tamamlamak için killeri coverdayken almanız ve yine world tier 5 hard difficulty(or above) şartını yerine getirmeniz gerekiyor.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ben de Bug ve Cage'i açtım şu ana dek açmak kolay ancak haze (Star Wars filminden fırlamış) asıl zor olanı o helal olsun valla :D . Geçen GE'de Jungle'ı millet solo rahat rahat aldığı için sanırım böyle bir zorlama getirmişler.
  • Beyler bende oyunu ikinci el olarak aldım karakter yüksek lvl çok fazla oyunu bildiğim söylenemez birlikte sıkılmadan oynayabileceğimiz arkadaşlar varsa ubisoft nickim: The__iMAM ekleyebilirler
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    ps nickini yazabilir misin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedivision2018

    ps nickini yazabilir misin ?

    Ubisoft kullanıcı adım : korgeneral
  • İki tane karakter seçeneğim var. Sizce hangisini yapmalıyım. Herhangi bir set kullanmıyorum. Hepsi farklı setlere ait.



    1. option : 205k damage - 750k toughness - 82k skill || 260 gear score

    2. option : 450k damage - 400k toughness - 90k skill || 261 gear score



    Ana oynanış : PVE

    Genelde kullandığım : Socom Mk20 Ssr

    İkincil silahım : Military Mk 46

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    İki tane karakter seçeneğim var. Sizce hangisini yapmalıyım. Herhangi bir set kullanmıyorum. Hepsi farklı setlere ait.



    1. option : 205k damage - 750k toughness - 82k skill || 260 gear score

    2. option : 450k damage - 400k toughness - 90k skill || 261 gear score



    Ana oynanış : PVE

    Genelde kullandığım : Socom Mk20 Ssr

    İkincil silahım : Military Mk 46





    1.opsiyon dayanıklılık üzerine 2. opsiyon silah gücü üzerine , bence setin yoksa dengelemeye çalış pve de idare eder ama pvp de hiç şansın yok .

    iyi oyunlar
  • thedivision2018 T kullanıcısına yanıt
    İkinci opsiyonu yaparken güzel itemler düştü son olarak 550 - 690 - 105 olarak yaptım PVE de iyi iş yapıyor pvp bilemeyeceğim fazla girmedim. Teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyundan neden atıyor bi yardım edin bir süre oynadıktan sonra
  • Sirf sandikta yer kalmadığı ve değişiklik aradığım için 3. Karakteri lvl 30 yaptim kutu ve çanta kapasite sınırı sıkıntı her karakter icin bir o kadar olmasa bile bir miktar genisleme yapsalar cok iyi olacak sandik 150 ise 2. Karakterde 200-250 arasi olsa. Ayni sekilde phoenix kredilere ge kredilere de yapsalar mukemmel olur ama artik division 2 de yaparlar diye düşünüyorum. Beyaz ırk dışında 3 irktan da karakterim oldu. Ortadoğulu, Asyalı ve Siyahi. 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada 79,5 TL bunun üstünden fiyat biç.
  • Arkadaşlar sizce bu oyun hala alınır mı? 55 TL'ye satılıyor bir yerde. bu oyunu alıcam ya da dying Light oyununu alıcam sizce hangisi alınmalı?
  • 55 Tl'ye alınır. toplam 1000 saate yakın oynadım hatta biraz önce çıktım oyundan kesinlikle alınır.
  • Arkadaşlar beraber oynamak isteyen olursa eklesin steam gorkam13 uplay: gorkam15988
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 30 dk sonra yani saat 20.00 dan itibaren global event aktif olacak.İlk global event olan Outbreak tekrardan aktif oluyor ve bu event ile birlikte final measure,deadeye ve lone star classified setlerini tamamlayabilirsiniz.

    Mart ayı the division için dolu geçecek gibi görünüyor çünkü oyunun yıldönümü nedeniyle bu ay boyunca önceki global eventlerin tekrardan yapılacağı belirtilmiş.İlk event outbreak bu hafta aktif olup sırasıyla diğerleride (Assault,Strike ve Ambush) tekrardan aktif olacakmış.1 Mart ile 5 Mart arası Outbreak,8 ile 12 Mart arası The Assault,15 ile 19 Mart arası Strike ve 22 ile 26 Mart tarihleri arasındada Ambush eventleri düzenlenecek.




  • Bugün gerçekleşen "State Of The Game" canlı yayınında Division 2 üzerinde çalıştıkları resmi olarak belirtildi ve detayları önümüzdeki E3 etkinliğinde paylaşılacak.Şu an için herhangi bir ekran görüntüsü yada oyun içi bilgiye yer verilmedi sadece E3 de daha fazla detay paylaşılacağı belirtildi.Ayrıca The Division'un Year 3 yol haritasıda bu yayında açıklandı.

    Mart ayında bilindiği üzere her hafta bir global evet olacak.Geçen hafta outbreak etkinliği vardı ve ardından şu an Assault global event aktif durumda,strike ve ambushda ilerleyen haftalarda Mart ayı içerinde aktif olacak.Nisanda oyuna 1.8.1 güncellemesi gelecek ve bu güncellemeyle önceden duyurdukları drop rate oranları ile ilgili yapılacak değişikler bu güncellemeyle aktif olacak.Ayrıca yeni bir global event olan Blackout Nisanda aktif olacak.Mayısda ise bir başka yeni global event olan Onslaught aktif olacak.

    Haziran ayında ise oyuna 1.8.2 güncellemesi gelecek ve shield adı verilen bu güncelleme ile oyunda aylık elde edilen çeşitli başarımlar doğrudan The Division 2 ye ödül olarak aktarılacak.Haziran ayından itibaren şu an içinde bulunduğumuz eventler her ay tekrar edilecek.Haziranda Outbreak,temmuzda Assault,ağustos ayında strike ve eylül ayında ise ambush eventleri tekrar düzenlenecek.Bu aylarda elde edilen kazanımlar The Division 2 de özel ödüllere sahip olmanızı sağlayacak.

    Oyuna gelecek olan 1.8.1 güncellemesi yarın itibariyle PTS üzerinde aktif olacak.PTS yani Public Test Server üzerinde denenebilecek olan bu güncellemeyle 2 göreve Legendary zorluk seviyesi eklenecek.Legendary görevler 1.8.2 güncellemesiyle eklenmeye devam edecek.Yeni güncellemeyi erkenden denemek isteyenler PTS serverları üzerinden yarın itibariyle 1.8.1 güncellemesi test edebilirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Blackout ile Onslaught'ın içeriği nedir üstadım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PTS de 1.8.1 güncellemesiyle birlikte güncelleme notları,oyun içi değişiklikler ve yeni global eventler hakkında tüm bilgiler yer alıyor.Güncelleme notlarını ve global event içeriklerini aşağıda ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum.


    Global Eventler




    Game Changes



    Bug fixes




    Blackout global eventini PTS üzerinde oynadım.Event içeriği için örnek vermem gerekirse undergroundda oynarken yer alan shock ammo direktifi aynen bu eventte karşımıza çıkıyor.Ateş ettikten bir süre sonra bar dolduğunda şoklanıyorsunuz aynı şekilde npcleride şokluyorsunuz fakat ateş etttikten bir sonra ateş etmeyi keserseniz shock barında yer alan bir aralıkta npclere melee atak yaparsanız resmen Fatality yaparcasına özel bir efektle npcleri havaya uçuruyorsunuz.Bu event diğerlerine göre daha çok eğlenmeyi amaçlayan türde olacak gibi görünüyor çünkü melee atakla hiç bu kadar eğlenceli bir oynanış olmamıştı.

    1.8.1 güncellemesiyle setlerde şu an görünen herhangi bir nerf yada buff gelmiyor.Striker,Nomad ve Predator Marka baktım set bonusları aynen duruyor.Sadece firecrest classfied sette bir değişiklik yapmışlar onun dışındakilerde bir değişiklik yer almıyor.Terminal vendoründe artık classified cache satılıyor şu anlık free durumda fakat tam sürümde 2500 Phoenix kredisi ile bir classfied cache satın alınacak.Aynı şekilde global event vendöründede Blackout superior cacheleri free olarak satılıyor.Bir yenilikte global event cachelerinde geliyor oda artık hangi sette eksiğimiz varsa ona ait cacheden satın alabiliyoruz.Bu cachelerde free durumda olduğu için ge kredisiyle mi yoksa başka kaynaklarla mı satın alındığı şu an belli değiller.Örneğin Striker Battlegear Classified Cache alarak içinden bir adet garanti striker classfied item düşüyor beraberindede div tech atıyor.Aynı durum diğer setler içinde geçerli.

    Yeni legendary görevler Amherst's Apartment ve Grand Central Station olarak eklenmişler.Ayrıca season passla her 15 günde gelen supply droplarda 100 division tech bırakıyor.Artık gearları optimize etmek için division tech toplamak eskisi kadar zor olmayacak.Günlük görevlerden,haftalık görevlerden,supply droplardan div tech kazanabileceğiz. Şu anlık yeni güncelleme ve yeniliklerle ilgili gözlemlediklerim bunlar fakat PTS de aktif olmayan başka yenilikler olup olmadığını Nisanda gelecek olan tam sürüm yamada görebileceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Mart 2018; 4:50:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Eline saglik ustadim guzel yazmissin fotolari acamadim ama tadindan yenmeyecek gibi ben ozellikle ikinci oyuna da etkisi olacagindan bahsedilen etkinlikleri merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolarda herhangi bir sorun görünmüyor tekrar kontrol ettim ve hepsi açılır durumdalar.Bazen forumdan kaynaklı görüntülenme sorunu olabiliyor ama şu an tam sürümde bir sorun görünmüyor belki mobil sürümde resimler açılmayabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.