Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firearms 7k stamina 4.6k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Sorununuz burada, firearms çok yüksek, stamina ise düşük.
    Firearms seviyesi silahların talentlerini aktif edecek seviyede olmalı, yani yaklaşık olarak 4900 seviyesinde. Daha fazla olmasının pek bir faydası yok, getirisi düşük.
    Sonrasında her şeyi stamina yapın. Genelde 3 zırh parçasında stamina, 2 parça da ise ise firearms olması yetiyor. Holster'da zaten üç stat'de var.
    Modlarınız 34 seviye stamina mod olsun, ayrıca modlarında hepsinde ikinci özelliği armor olsun. Eğer 2 zırh parçasından gelen firearms silah yeteneklerini açmaya yetmiyorsa o zaman bunlardan bişrisini firearms + armor mod ile değiştirebilirsiniz.
    Zırh parçalarından Body Armor, Back Pack, Knee Pads ve Holster'da major olarak armor olmalı kesinlikle.
    Diğer ikisinde (glove ve mask) major olarak armor yok zaten. Onlarda da yanlış hatırlamıyorsam enemy armor damage olması gerekiyor.
    Pve için protection from elites de olabilir.

• catastrop kullanıcısına yanıt
    Bu build can yakar diyorsunuz öyle mi? Şu an bende 4 parça alpha set 1 parça daha düşerse 2 parça lone star olacak.Smglerle nasıl olur ne diyorsunuz?

Yakar, zaten youtube'da bu tarz build videoları yapanlar var, onları izlerseniz güzel ipuçları veriyorlar.
    Smg yerine assult rifle tercih edin, bu aralar onlar son derece güçlü. Police m4, lightweight m4 ya da lvoa-c güzel AR'dir.
    Niye AR dersen, armor damage yüzünden. Herkes böyle yüksek armor dolaştığı için AR'ın armor damage'ı bayağı bir önem kazanıyor.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Ivoa vardı bende ondan daha iyi enchanted g36ydı sanırım düşünce salladım npcye, oyuna girdiğim zaman deneyeceğim söylediklerinizi teşekkür ediyorum.

• oyuna her girip çıktıgımda grafik ayarları sıfırlanıyor, oyun içinden düzeltemiyorum da çözünürlüğü değiştirdiğim zaman oyun çöküyor ne yapmam gerek acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xientina

Bu build can yakar diyorsunuz öyle mi? Şu an bende 4 parça alpha set 1 parça daha düşerse 2 parça lone star olacak.Smglerle nasıl olur ne diyorsunuz?

Yakar yakmazmı.Hem pve hem pvp güzel oynarsın.Ama statları iyi itemler düşmesi şart.
    4 alfa-1 specilazed backpack-1 savage eldiven
    Mesela bende firearms(380k)4900 - stamina(481k)7158 - elektronik 107k
    Enemy armor damage %46.
    Armor %54 ama bazen farklı item takarak %55e çıkarıyorum.

Silahtada ikinci silah olarak Famas kullanacaksın. 1.ise lvoa-c olursa daha rahat olursun ya da lightweight m4.Nedeni rpm'leri çok yüksektir.Rpm i 800lerde olunca da daha hızlı eritirsin karşındakinin armorunu.

Aylardır şu lanet Bulletproof vest düşmedi kafayı yicem:@
  • Mseyda kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an firearms:307k-4900
    stamina:355k-6400
    skillpower:120k-3200

Bu statları nasıl geliştirebilirm en hızlı şekilde sizinki gibi.Hangi görevler mesela ya önerileriniz?
    Teşekkürler...
  • Mseyda kullanıcısına yanıt
    Ben %100 mermi kapasitesi için lonestar düşünüyordum hocam 2 parça sizin söylediğiniz high end itemlerin özelliği nedir?

Backpack ve Body Armor da Ammo kapasite yaparsan ;) lone star kullanmana gerek kalmaz kardeşim.
  • Ben benim Alpha setin canına okumuşum biraz en baştan set dizicem şimdi dikkat ederim ona da

• Son olarakta silah eklentilerinde dps arttırmasından çok bonusa mı bakayım stability yükseltmem önemli mi?

Assult Rifle silah kullanacak isen kesinlikle stability önemli kardeşim eğer yapabilirsen 2 tane Strike tak ;) %20 stability veriyor birde silah eklentileri ilede yüklendin mi ;) smg gibi nokta atışı yaparsın.

Bende şuan 3 predators 2 strike kullanıyorum :) bir türlü istediğim Strike backpack düşüremedim onu bekliyorum geldimi 3e3 olacak inşallah.
  • Benimde lonestarın yanına alternatifim oydu zaten madem mermi ihtiyacı hissetmiyoruz backpack ile armora ammo bastığımız zaman, kesinlikle striker kullanırım.

• Tek kisilik nasil guzel midir oyun..multi mi tavsiye.

• sadece pulse + booster shot. 1.5te herkesi hile diye yargilamamak lazim oyun mundar. bunun onunde 1m toughness olsa yine duramaz
  • lindeman kullanıcısına yanıt
    Oyun tek kişilik de son derece güzel oynanıyor, ayrıca co op oynamak istediğinizde de adam bulmak çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

sadece pulse + booster shot. 1.5te herkesi hile diye yargilamamak lazim oyun mundar. bunun onunde 1m toughness olsa yine duramaz

hocam ben düşen itemleri kullanıyorum şimdilik levelim 10 tavsiyeniz varmı oyunla ilgili nasıl geliştirmeliyim karakteri ?

• R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    madison field hospital var base e yakın orayı world tier 1 de gücünüz harda yetene kadar normal modda biraz gear yaptıktan sonrada hard modda tamamlayın (matchmaking yapıp 4 kişide girebilirsiniz) çok kısa sürede biter iyi exp verir. 30a kadar bu şekilde devam edin. 30 olduktan sonra world tier 5e geç lexington challenge modda matchmaking yap gir 256 düşürmeye başla. düşeni tak kullan o şekilde düşürdükçe build kurmaya çalışırsın. good luck agent
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Eleke verdiğini staminaya bas. Sağlam silah düşürünce 350k dpse çıkarsın zaten tabi talentleri iyi ayarlamalısın.
    Ayrıca youtubeda 1,5patch için pvp build rehber videoları yapanlar var ordan görerek uygulamalı olarak setini ayarlarsın daha rahat olur senin için.
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.