Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun çok değişti pve olarak, eskiye göre (hele falcon lost'tan beri oynamdıysanız) dağlar kadar fark var.
    Pvp yapmadığım için pek bir şey diyemeyeceğim, ama dark zone mantığı aynı. Ancak pvp için şu anda yeni güncelleme hazırlanıyor.
    Survival modu normal oyunda çok farklı, gear ve gear score'un hiçbir önemi yok. Pve ve pvp modu var.
    Hikayeye göre helikopterin kar fırtınasında düşüyor ve tek tabanca yaralı olarak şehrin içinde hayatta kalmaya çalışıyorsun. Bu modda normalde kozmetik etkiden başka etkisi olamayan kıyafetler önem kazanıyor. Artı olarak consumables etkileri de değişiyor. Açlık susuzluk için kullanılıyor. Bir iki el oynadıktan sonra bayağı bir alışılıyor.
  • Defias kullanıcısına yanıt
    Son 1 haftada sadece ben matchmakingden 2 tane hileciye denk geldim. Adam sonunda dayanamadı clear skyda arkadaşını kasmaya gelmiş, dedi bende hack var siz durun adam teleport ola ola fuseleri yerleştirdi :) Raporladım tabi dedim dz de beni vurmayın bari :). Birde dz de denk geldim IK-Matrix adlı adam da aimbot açmış duvar muvar dinlemiyo direk indiriyor. Klanına şikayet ettim ama belki hile açtığından haberleri vardır bilmiyorum. Denk gelirseniz server değiştirin. Bi çok kişiyi raporladım ama isimleri aklımda kalmamış, bundan sonra video çekmeye çalışacağım. Ama dzye girip oynamanın zevki falan kalmadı kime denk geleceğin belirsiz. En iyi survivalda pve oynamak.
    Ben bir sonraki patch de rainbow six siege gibi bir pvp eklentisi bekliyorum, bence böyle bir düzenleme oyuna yepyeni bir pvp heyecanı katar. Tabi hile işini kesinlikle çözmeleri gerekir.
  • overdosda nıye canı tam doladurmuyor gırıp cıkıyorum overdosun ıcıne bı halt olmuyor
  • Bu linkteki arkadaş kendini bu işe adamış gibi, hackerları videoya çekip ifşa ediyor helal olsun.
    https://www.youtube.com/channel/UCSpzLjJiTh0t1CogJF46zqA
  • Dostum ile takılmak için uzun aradan sonra girdim gear score 2 günde 256 yaptım ama pvp geçtim, pve'de bile ammo hack yapandan tut silah hızını artıran ne arasan şahit oluyor ve çıkıyorum tabi gruptan.

Yok pvp'de yapıyorsun hacki milleti deli ediyorsun da ee be kardeşim amacımız şöyle dungeon girip az zorlanıp zaman geçirmek iken sen çıkan bossa durmaksızın mermi sıkarsan ne zevki kalır bu işin. Pc kısmı oyunun hala bitik bu yüzden grup lideri olup genelde hack anlarsam direk banlıyorum bu malları.

Süper set yaptık ama gel gör dz girmiyorum komedi; girsem kafama nereden geldiği belli olmayan mermi ile ölüyorum ubi sıçtı bu oyunda.
  • Arkadaş ps4 de gold ediyion aldım tr psn sezon pass'lı. Fakat terminal'e geldim survivor'u denemek için giremiyorum. Alınmamış gözüküyor.?? Bunun çözümü nedir.??? Allah aşkına.??? Bilen bi yardım etsin.
  • Demin rastladım "goremachi" reportlayın size zahmet. Rpm aimbot multihack.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Burdan isim paylaşalım reportlayalım dostum. Konu hack reportlamaya dönecek ama ne yapalım bi çare bizimkisi.
    1 dolara satılan ne orayı kaçırmışım?
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Hocam gold edition almıştım bir de ama hileden bıktım gerçekten. Hala hile bitmemiş geri dönmeyi düşünüyordum vazgeçtim şuanlık ha ne zaman hile önlenir dönerim. Rainbow Six Siege'de de hile vardı battleye getirdiler bu oyuna da getirseler ya gelmediği sürece oyun ölüdür benim için. İnşallah Ghost Recon Wildlands ve For Honor gibi oyunlar da böyle ölmez iki oyunu da merakla bekliyorum
  • quantum_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam survivor ayrı bir mod , dlc olduğu için ekstradan indirilmesi gerekebilir . Oyun kütüphane ni kontrol et . The Division klasör içinde satın alınan diğer dlc ler de gözükür oradan indirebilirsin .
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Hocam plati de çalıntı hesaplar var onları satıyorlar . Bf1 - watch dogs 2 - titanfall 2 - division ne ararsan var . Millet alıyor bunları basıyor hileyi sonra .
  • Birde serverlara olan uzaklıktan sebep ping ve lag sorunuda bizler için ayrıca sorun. Adam düşük pingle uçuyor kaçıyor, biz lagdan pingden doğru düzgün oynayamıyoruz. Kaç kere daha düşmeden öldüm, recovery acarsın halbuki adam coktan ölmüs sana görüntü yeni gelir bilmem ne, çok sıkıntı cok. Division pişmanlıktır. En iyisi bf4e devam, tabiki kıyas edilemez oyunlar ama en azından serverını kendin seçer, hileci varsa votekick atarsın. Ping ve donanım dışında şartlar eşittir. Yok alpha yok predator uğraşmassın, bileğe kuvvet oynarsın. Ayrıca uçarsın, kaçarsın, tankla dağları aşarsın vs.
  • 4 kişi bulamadıma arkadaş şöyle bi dz de rogue avlıyalım.
    yok ındırme gerekmıyor dıyebılıyorum
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Hocam şu hile bi önlensin güncellemeyle battleye felan gelsin grup kurulur her akşam 3-4 saat girecek vaktim var hala takip ediyorum konuyu bir gün hile bitecek diye
  • Teşekkür ederim dostum. Hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Duvar delenler :)
    8 Ocak 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=R5K48CNJlyg

3 Ocak 2017 Adam coşmuş
    https://www.youtube.com/watch?v=cpaEgebeUSM

8 Ocak 2017 de yayınlananan videonun açıklamasında "An old video that I just removed from private." yazıyor yani eskiden çektiği bie video bu arkadaşın.

3 Ocak için birşey diyemiyorum fakat report olayı var artık reportlanan adam bikaç hafta içinde ban yiyior ama geçmişe bakıldığında hile olayında büyük ölçüde azalma var. He bazen sana bana da hile diyenler oluyor adama 2 saniye sıkıyorsun yatıyor DZ de çok ezik oyuncu da var. Onlar da bize hile diyor.

• ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Bugün dz takıldım genelde girmem çünkü biliyoruz bitik olduğunu. Artık hacke göstermelik gerek kalmadı (öyle göstere göstere yapan arada çıkıyor) çünkü set ve 1.5 sonrası aşırı saçma buildler türedi, gerek duymayan olsa da dz içinde en aktif kullanılan hack ammo ve rpm hack açmaktır. İşi bilen hacki yerinde kullanırsa ve setide iyi ise seni hiçbir şey anlamadan alır, sende ne oldu ya dersin. Pc kısmında division ölüdür hack kalmadı demek yanlıştır. Hala aşırı hack kullanan var ama abartmadan yapan bunu çok daha fazla. Rpm 1100 yap ammo için ise sağlam bir silahı 90'a çek bak bakalım dps kaç oluyor.

Ayrıca ban vs. nafile şuan malum siteler sayesinde çalınık onlarca hesap 1 dolara satılıyor bunu alıpta umrum da olmayan ve amacı milleti deli etmek ile eğlenen tonla bebe var. Ubi oyuna hack koruma sistemi getirmediği sürece bu oyun ancak arada zaman geçirmek için girilecek bir aparat olur. Yanlış seçim yapıp pc ye almadan ps4 geçiş yapsaydım bu oyun bana aşırı zevk verirdi ama görünen o ki pc kısmında belli başlı efsane seriler hariç (cod, cs, bf) tps-fps online türene pek bulaşmamak lazım malum hack önlenemiyor.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.