Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam normal bir firma için evet her yeni gelen dlc yi kaplar season pass ama konu ubisoft olunca maalesef böyle şerefsizliklerle karşılaşabiliyoruz . Season pass içeriğinde şimdiye kadar çıkmış 2 tane dlc ve sonra çıkacak İLK dlc olmak üzere toplamda 3 tane dlc yer almaktadır . Ubisoftun season passları r6 içinde aynı şekilde bir senelik periyotlarda çıkan dlc leri kaplıyor . Season pass almanızı tavsiye ederim ben . Yeni çıkan survival modu başlı başına farklı bir oyun gibi zaten underground görevleride adamlar sıfırdan yeraltı dünyası yaratmışlar yeni çıkan dlc nin içeriği ne olur bilemem ama ilk iki dlc bile benim kanaatimce season pass almak için yeterli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Ayrıca biraz yukarıdaki mesajıma bakarsanız 30 olup gs yi 256 kasmak yaklaşık 3 günde tamamlanabilir diye yazmışım tek başınızaysanız oda

O zaman ben yanlış anlamışım ya da okumuşum şu an hangisi olduğuna karar veremiyorum :):Hata ben de kusura bakma. Ya ben level 1 den level 30 a çıkmak çok zor değil olarak anlamışım herhalde,GS olayını hiç görmemişim.GS kasmak ile ilgili henüz bir tecrübeye erişemediğim için bir yorum yapamam. Ben de geçen cumartesi akşamı başlayıp pazartesi akşamından itibaren level kasmaya başladım.Forumlarda level atlamak çok kolay çok kolay diyenleri gördüm hani ve hiç de öyle çok çok basit bir olayı yok.Çünkü leveller artmaya başladıkça bir sonraki levele geçmek için gereken exp.de artıyor.Ha görevlerden aldığın exp.de artıyor ama bu kesinlikle kolay olmuyor.Şu an level 17'ye kadar geldim hedef 30 :D İşten zaman buldukça akşamları oynadığım için anca bu kadar oluyor ama aynen devam,oyun bence inanılmaz güzel :D

• Defias kullanıcısına yanıt
    Iyi güzel de hocam biliyorsunuz season pass olmadan hiç bi oyun adam akıllı oynanmıyor. Bu season passi alsam da her çıkan season pass için başa dönmeyecek miyim ? Hepsini almam gerekmeyecek mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselboz

hocam onu gordum o gt 750m 2 gb bende gt750m SLI 2+2 var performans farkı olur dıye sordum

hocam bende de gtx660m varstabil oynanır mı sizce almalı mıyım bilginiz varmı
  • Maalesef öyle hocam ben direkt olarak gold almıştım , şu anda gold ve season pass neredeyse aynı fiyat zaten . Yeni çıkacak season pass içinse zaman gösterecek alıp almayacağımı aslında dediğin gibi subscription olayı bir nevi . Yıllarca wow a da yok Burning Crusade yok lich king yok catacylsm gibi expansionlar geldi ayrıca aylık oyun süresi içinde para verdim . Bunun en azından aylık oyun süresi yok :D
    hocam bende wowu bu yuzden biraktim. kasiyoruz kasiyoruz para vermedigimiz ay oyuna dahi giris yapamiyoruz nerderyse ve bununda ondan bi farki yok. wow aylik 25 tl falandi yeni season passte 170 tlye cikiyor yani neredeyse 6 aylik wow parasi.
  • Maalesef öyle en son wod paketini almıştım zaten legiona hiç bulaşmadım bile ama şimdi listemdeki herkes hala deli gibi oynuyor geri dönen çok :D Legion bayağı sağlam olmuş valla hep bir acaba dönsem mi geri diyorum . Oyun süresi parası oyun içinden çıkıyor artık o sistemi güzel oturttular da ama işte aşırı zaman yiyor maalesef :D
    ben oyuna wodda basladim legionu aldim ama suan subscribtionu birakanda cokmus cunku oyunu diablo gibi yaptilar surekli farm surekli farm yuksek rng. neyse konuyu wow konusuna cevirmeyelim
    rainbow six siege var mi hocam sizde
  • Haklısın hocam şimdi wowcular toplanmasın burada :D Evet rainbowda var ona da season pass de aldım ama terorist hunt dışında girmedim hala :D Benimki garip bir hastalık hocam bf1 overwatch gta ne varsa alıyorum ama oynamıyorum :D

steam : nervas67
    uplay : altay67

hocam o hastalik bende de var hatta konuyu mesgul etmemek icin steam vs varsa oradan konusalim diyecektim gonuller birmis :D
    ben sizi steamden ekleyemedim siz eklerseniz sevinirim: Promethyum
    six siege icin seyi soracaktim oyunu season pass olmadan oynasak sikinti yasar miyiz ?
  • Hayır hocam season pass olmadan normal oynayarak da diğer operatörleri açabilirsiniz . Biraz uzun sürer ama sıkıntı olacak bir durum değil :D
    oynayarak dlc mi aciliyor hocam ?
  • Hayır hocam oynayarak puan toplanıyor onlarla da operatörler açılıyor . Season pass in elbeteki artısı var ama büyük bir fark yaratacak şey değil oynayarak kendin de açabilirsin . :D
  • bi daha deneyeyim şansımı bilen birisi yardımcı olsun oynanış videolarında bulamıyorum aradıgım cevabı ?

gtx660m ile lowda olsa akıcı bir performans alır mıyım acaba ?
    Hocam yanlış konuya yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Arkadaşlar merhaba. Oyuna yeniden döndük arkadaşımla. Bu survivor patch hoşumuza gitti açıkçası. Ancak bir sorumuz var. En son 7 ay önce falan oynamıştık, şuan gear score'ler 256 oldu ancak item kasamıyoruz, yeterli damage vuramıyoruz. Nerede değerli item kasabiliriz ? veya bu konuda neler yapmamız gerekli lütfen yardımcı olur musunuz ? teşekkürler

season passliyseniz survivalda kasabilirsiniz. yoksa light zonedaki bosslari oldurun ordan dusurduklerinizi takin sonra solo olarak madison field hospital kasin hardda. cabuk biter iyi malzeme duser ve iki gorevde bir field cache gelir onlardanda iyi malzeme cikiyor. iki kisi girerseniz goreve daha fazla mob geliyor ve daha fazla dmg vuruyorlar. tek basiniza yapmak daha kolay. 256 skora ulasinca beraber challenge lexington gecersiniz build dizmek icin. good luck agents

Light Zone :) Çok güldüm mantıklı bir isim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamerxir kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama soru bu konunun altında hocam :D
  • famas ın talenti uncomplicted nedir anlayamadım...2 ana silahımdada accuracy ve stability modları mı çıkarmam lazım nedir bunu olayı?
  • Beyler 30 olduktan sonra yapılacaklar neler ? Şuan 29 levelım gold edition aldım oyunu. End game itemlarını falan nası yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

şuan 24 levelim 2 gündür darkzone'da takılıyorum, level atlama olayı o kadar da zor değilmiş büyütmüştüm gözümde. sürekli darkzone'da olduğum için 30 yapmak istemedim. 55k dpsim var iyi midir acaba şuan için ? 30 olursam darkzone'da ezilirim gibime geliyor

DZ de takılınca normal level değil DZ leveli artıyor yalnız hocam.İlk başlarda çok hızlı gidiyor zaten ama level arttıkça bir sonraki level için daha çok xp istiyor doğal olarak :)Bi de birisi DPS,firearms ve silahın vermiş olduğu damage arasındaki bağlantıyı açıklayıp,silahın vermiş olduğu hasar neye göre hesaplanıyor anlatabilirse çok makbule geçer :D

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.