Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
160.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilk başta kimse salça olmasın istiyorsan underground görevlerini yap hızlıca gs lvl in artar . Hatta underground dan o kadar çok item düşüyor ki hızlıca credit de kasarsın . Survival de takılarak ta end game itemlerini alabilirsin rahatlıkla he ben aksiyonu severim diyorsan o zaman dark zone da takıla takıla gs lvl ini arttırabilirsin .
  • aron2186 A kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam dz level arttığını,, 40 oldum dz'de, 30a kassam mı yoksa yeni bi karakteri mi 30 yapsam kararsızım
  • Beyler overwatch hesabımı divison gold hesabı ile takas yapmak istiyorum ilgilenenler pm atabilir mi?
  • Oyunu almayı düşünüyorum bf1e yeni güncelleme gelene kadar oynamicam tatmin eder mi arkadaşlar ne dersiniz özellik multiplayer modu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam ilk başta kimse salça olmasın istiyorsan underground görevlerini yap hızlıca gs lvl in artar . Hatta underground dan o kadar çok item düşüyor ki hızlıca credit de kasarsın . Survival de takılarak ta end game itemlerini alabilirsin rahatlıkla he ben aksiyonu severim diyorsan o zaman dark zone da takıla takıla gs lvl ini arttırabilirsin .

Peki nasıl bi set kasmalıyız hangi silahlar ı kullanmalıyız malum bisürü gear var
  • mediatic_ kullanıcısına yanıt
    bir kesimi tatmin etmesede bence güzel bir oyun. özelliklede multiplayer modu. günlük görevler dark zone arkadasla oynamasi cok zevkli gercekten.
  • Arkadaslar uplay store uzerinden season pass alicam lakin her denememde hata veriyor. Ilk basta ininal saolsun kur farkini fazla aldigindan 74tl lik seyi 80 e kitlemeye calismis neyse iyi tamam dedim para attim aksam yine denedim olmuyor. Ininal e telefon actim kartta sorun yok belki sistem sizi bloke etmislerdir dediler iyi tamam dedim supporta yazdim o da ilk, para cekildi 2-3 gun bekle refund icin dedi. Dedim paranin cekildigi falan yok cekilseydi zaten mecbur paranin gelmesini beklerdim dedim sonra da tamam sorun yok hold da bekliyor kart bloke olsa bile gecici falan 1-2 saat sonra tekrar dene olur dedi denedim gene tik yok. US uzerinden almayi denedim yine olmadi.

Oyun icinden alma sayfasi farkli uplay storedakinden oyun icinden 1 hafta once Underground dlc sini aldim 40tl ye direk tak diye aldi hayir survival da 40tl sorun degil alirim almasina da season pass oyun ici 170tl gosteriyor uplay store da ise 19 euro gosteriyor oyun ici store da indirimler gozukmuyor.

Napmam lazim arkadaslar oyun icinden cekersem direk tekte ceker ama uplay store dan amlak istiyorum uygun gelmesi icin ama onda da hic umidim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 25 Aralık 2016; 1:11:54 >

• Arkadaşlar bu Inventory kısmında silahların en altında bi mod yeri var. Buradaki modlar otomatik aktif mi? yoksa aktifleştirmemiz mi gerekiyor. Mesela ekstra performans veren modslar var. Üstlerine gelince sağlık dmage veya skill powerı arttırıyor. Ama aktif olmuyorlar.
    Yardımcı olabilir misiniz bi ?
  • Battlefield 1 bira baymıştı.Uzun aranın ardından bir gireyim dedim divisiona.Underground görevleri ile baya güzel itemler kasılıyor.Bir de survival mod oynadım 3.oldum ama anlamadığım hiçbir şekilde alan küçülmüyor.Bence bunun çözülmesi lazım.Öyle ki oyun 1.30 saat sürdü resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Battlefield 1 bira baymıştı.Uzun aranın ardından bir gireyim dedim divisiona.Underground görevleri ile baya güzel itemler kasılıyor.Bir de survival mod oynadım 3.oldum ama anlamadığım hiçbir şekilde alan küçülmüyor.Bence bunun çözülmesi lazım.Öyle ki oyun 1.30 saat sürdü resmen.

H1Z1 deki gibi alan küçülmüyor hocam Olay zaten hayatta kalmaya çalışıp dark zone a geçmek ordada cache kasıp helikopterle kaçmaya çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorotti

biliyorum hocam dz level arttığını,, 40 oldum dz'de, 30a kassam mı yoksa yeni bi karakteri mi 30 yapsam kararsızım

Hocam bence yeni karakter kasma çünkü oyun esas 30 olduktan sonra başlıyor.Ben de daha yeni 30 oldum ve çatışmalar,itemlar,dz falan inanılmaz keyifli oldu.Yeni görevler falan açılıyor sonra.Yeni karakter kassan da bir şey fark etmeyecek çünkü oyunda karakter geliştirme diye bir şey yok.Skillerin hepsi zaten açılıyor ve sen istediğini kullanabiliyorsun.Tek fark talentlar karakter gelişiminde o da level 30 dan sonra yapılan bir şey :) Ben daha 1 tane nbile açamadım hepsi kilitli gözüküyor ve nasıl açılacağını da bilmiyorum. :)
    Bir de yanında sabit en az 1 kişi oynayan varsa oyun inanılmaz zevkli.;Tek başına DZ de veya çok zor görevlerde keyif alamazsın.Ben PS+ de oynuyorum.Yoksa beraber oynadırdık hocam :)

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Hocam flare gun craft edip helikopter cagirdiktan sonra oyun bitiyor mu yani:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 liraya gold edition ile aranıza katıldım steam veya uplayinizi verirseniz beraber oynarız beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Hocam flare gun craft edip helikopter cagirdiktan sonra oyun bitiyor mu yani:)

Aynen öyle
  • Uplay e girmiyor oyuna girince delta mike hatası verip atıyor sıkıntı var heralde serverlarda, bu sıkıntıyı yaşayan varmı?
  • Oyunu almayı düşünuyorum steamden gold edition 115 tlye alınır mı arkadaşlar online ın geleceği varmıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktıgında 720p lowda 25 fps aldığım oyun yeni güncellemelerle uçmuş resmen 768p mediumda şu an 35-45 arası oynuyorum.

kartım gtx660m

oynamak isteyen eklesin beraber ögrenelim oyunu
  • Dostlarım hem pvp hem pve için ortak önerebileceğiniz bir set var mıdır? Alpha kullanıyorum şu anda çok çabuk ölüyorum yav millet hem vuruyor hemde ölmüyorlar sinirlerim bozuluyor.
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Firearms ve stamina'nız kaç?
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.