Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız memnun olurum. Ultimate edition paketi ile oyunu aldım.

""""Elit Ajan Paketi: - bir egzotik taarruz tüfeği - bir özel beceri efekti - bir ek zula yeri • Battleworn Gizli Servis Paketi: - Battleworn Gizli Servis kıyafeti - Gizli Servis ifadesi - Gizli Servis silah görünümü • First Responder Paketi: - First Responder kıyafeti - First Responder silah görünümü""""

Bu içeriklere nasıl ulaşabilirim. şimdiden cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun icinde inboxiniza dusecek itemlar, stash bolumunden ulasabilirsiniz.
  • Beyler ben oyunu ilk defa oynuycam ilk oyuna göre değişen neler var kısaca bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler baktım şimdi 3-5 parça saçma sapan şeyler vermiş keşke gold edition alsaydım aradaki fiyat farkının 1 lirasına bile değmezmiş bakmadan aldık.

• maalesef oyle olmus, kozmetigin pek bi esprisi de yok oyunda isin acigi.
    nerdeyse her sey kutulardan surdan burdan droplanabiliyor.
    Belki ilerleyen patchlerde updatelerde sizin versiyona guzellik yaparlar, saglik olsun :)
  • division 2 de A friends in need kupasını alan varmı bundan anladıgım tel yardımı çagıran birine yardıma gittiginde revive yapmalı elli tane yardıma gittim oyun akışında hem ben onu hem o beni revive yaptı kupa gelmiyor. glichli diyorlar youtubede oda olmuyor geldik geldik bu kupada takıldık, bunu alan bir arkadaş varsa yardım etmesi mümkünmü?
  • Kupa kovalamiyorum cok hakim degilim achievementlara ama yardimci olabilecegim bisi varsa birlikte yapabiliriz istersen hocam. Glitch mlitch bi durum yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamSymbiote

Kupa kovalamiyorum cok hakim degilim achievementlara ama yardimci olabilecegim bisi varsa birlikte yapabiliriz istersen hocam. Glitch mlitch bi durum yoksa.
    Çok tşk ederim hallettim platin geldi nasıl hallettim sorsan tamamen şans:) yardım teklifin için çok tşk ederim.
  • Oyunu alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım ilk oyunu oynamamistim biraz videolarını izledim karışık gibi duruyor ama zamanla alisilir.arti olarak solo oynanan bir oyun değil arkadaş listemde bu oyunu oynayana hiç denk gelmedim

• Yeni güncelleme gelmiş 1.07

• Yeni güncelleme ile birlikte 8 kişilik raid geldi mi?
  • Aktif sürekli oynayan katılabileceğimiz bir clan var mıdır ?
  • Yeni geldi sizlerle paylaşmak istedim.

• Tom Clancy's The Division 2 | Operation Dark Hours - Raid Trailer | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Mayıs 2019; 22:8:14 >
  • "Operation Dark Hours" raid'inde matchmaking olmayacakmış arkadaşlar.
    reddit'te bununla ilgili birçok konu açılmış.
    gerçekten de üzücü bir durum bence de.
    en sevmediğim şey raid'ler için adam toplamakta kaybedilen zamandır.
    eski WoW'dan bildiğim birşey bu.
    Division 2 için kötü olacağını düşünüyorum.
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    16 mayıs da oynanabilir olacak.

• Raid için matchmaking olmayışı oyunu bitirir kesinlikle. Çok saçma bir karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Raid için matchmaking olmayışı oyunu bitirir kesinlikle. Çok saçma bir karar.
    Sanırım destiny raid gibi sıralı işlemler var yani diyalog şart gibi bakıcaz. yanlız destiny de bile 6 kişiyi zor buluyorduk 8 kişi ilk etapta buluyoruz ama sonrası muamma zira bizim türk oyuncusu %80 kaprisli egolu oyunu oyun oldugu eglenmek için oynamıyor. Bakalım görecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Raid için matchmaking olmayışı oyunu bitirir kesinlikle. Çok saçma bir karar.
    Böyle gitmez güncelleme ile düzeltirler. divisionun tüm yerlerinde matchmaking akıyor burada olmayışı saçma olur.

• takedown ve hijack blakout kupası için yardim edebilecek arkadaslar varmı şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.