Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında detay seviyesi olarak division 2 çok başarılı. Ps4 proda da kaplama kalitesi çok daha iyi normale göre. Sadece hızlı mekan değişinlerinde kaplamaları geç yüklenme sorunu var. Muhtemelen yüksek çözünürlükten kaynaklı. Ssd kullanan bazı arkadaşlarda bu sorun daha da az olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division 2 de darkzone: takedown ve hijack blakout kupası için yardım edebilecek olan var mı?

• 508 gearscore'um aktif oynayan varsa sariyerli86 ekleyebilirsiniz
  • Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yurtdışındaki birçok sitede benim durumumla karşılaşanlar olmuş ancak henüz çözüme ulaşılmış değil. World tier 1 roosevelt island görevini tamamladıktan sonra tier 2 oldum. sonra oyunu kapattım bugün girdiğimde, ne yan görevlerden kalan 2 bölüm görünüyor, ne tier 2 ye ait görevler. ayrıca birgün öncesinde elde ettiğim kontrol noktaları da ertesi gün girdiğimde alınmamış duruyor. tier 2 de takılı kaldım kısacası ve ilerleyemiyorum sanıyorum bug oluştu.
  • GS 500, WT1 invadedlardan gidiyorum ufak ufak. eklemek isteyen olursa pm. Geceleri online'im genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 1 Mayıs 2019; 14:36:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yurtdışındaki birçok sitede benim durumumla karşılaşanlar olmuş ancak henüz çözüme ulaşılmış değil. World tier 1 roosevelt island görevini tamamladıktan sonra tier 2 oldum. sonra oyunu kapattım bugün girdiğimde, ne yan görevlerden kalan 2 bölüm görünüyor, ne tier 2 ye ait görevler. ayrıca birgün öncesinde elde ettiğim kontrol noktaları da ertesi gün girdiğimde alınmamış duruyor. tier 2 de takılı kaldım kısacası ve ilerleyemiyorum sanıyorum bug oluştu.
    Hocam 2.stronghold için gerekli gear score'u sağladıktıktan sonra strongeholdu tamamlayıp tier 3'e sonra aynı döngüyü tekrar ederek tier 4-5'e geçeceksin.Sıra sıra tüm strongholdları yapman gerekiyor tier atlamak için.Gear Score arttırmanın en kolay yolu da senin durumunda DZ'ye girmek.

Kontrol noktası olayı bug değil.Kendi kendine sürekli değişiyor tekrar tekrar oynananbilsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 25 Nisan 2019; 10:44:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aron2186

Hocam 2.stronghold için gerekli gear score'u sağladıktıktan sonra strongeholdu tamamlayıp tier 3'e sonra aynı döngüyü tekrar ederek tier 4-5'e geçeceksin.Sıra sıra tüm strongholdları yapman gerekiyor tier atlamak için.Gear Score arttırmanın en kolay yolu da senin durumunda DZ'ye girmek.

Kontrol noktası olayı bug değil.Kendi kendine sürekli değişiyor tekrar tekrar oynananbilsin diye.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim öncelikle cevabın için ancak şöyle bir durum var, belirtttiğin gibi strongholdları yaparak ilerlendiğini ve bunun için de gear score un uygunluğunun gerektiğini biliyorum, asıl sorunum açıkçası stronghold ile beraber kırmızı renkte 2-3 tane küçük yan görevler çıkardı yok oldular, yapamadığım 2 mavi renkli yan görev kalmıştı ki %100 olsun ancak onlar da bir anda yok oldu ve artık görünmüyor. Neyse artık en kötü ihtimalle ubisofta yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Çok teşekkür ederim öncelikle cevabın için ancak şöyle bir durum var, belirtttiğin gibi strongholdları yaparak ilerlendiğini ve bunun için de gear score un uygunluğunun gerektiğini biliyorum, asıl sorunum açıkçası stronghold ile beraber kırmızı renkte 2-3 tane küçük yan görevler çıkardı yok oldular, yapamadığım 2 mavi renkli yan görev kalmıştı ki %100 olsun ancak onlar da bir anda yok oldu ve artık görünmüyor. Neyse artık en kötü ihtimalle ubisofta yazacağım.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam.Bahsettiğin bambaşka bir olay tabi.Muhtemelen cidden bug olmuş gibi duruyor.

• Arkadaşlar selamlar , ben oyunu xbox da oynuyorum. Orada aktif bir konu plmadığı için size sormak istedim, ilk oyunu uzun zaman oynamıştım buna yeni başladım, matchmaking dediğimizde ilk oyunda çok hızlı ve sürekli oyuncu buluyordu. Bu oyunda neredeyse oyuncu bulduğuna şükredeceğiz sizde bu problemle karşılaşıyor musunuz?

• panama P kullanıcısına yanıt
    Matcmaking de evet oyuncu bulmuyor ama şöyle yapıyordum ben matcmaking yerine haritayı açıp üçgene basıp yardım çağırıyordum çok çabuk adam buluyordu. Adam bulunca ikinci bir adam için yine yardım çağırın keza üçüncü adam içince öyle yapın.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam genel bir sorun demek ki bir dahakine oyle deneyim

• Arkadaşlar merhaba, bugün nihayet tidal basin görevini bitirebildim ve world tier 5 oldum. Bana haritada 3 adet invaded olmuş kırmızı renkli ana görev, son kalan iki yan görev ve yeniden roosevelt island görevi çıktı. Bunları bitirdiğimde tekrar tidal basin e girebileceğim.

Şimdi sorum şu aslında ben artık oyunu bitirmiş mi oldum? Artık düzenli olarak sürekli invaded bölgeler ve aynı şeyleri sürekli tekrar tekrar yapmak mı kaldı?

Gear yükseltmek için bölümleri bitirip düşen loot parçalarla kendimi güçlendirmekten başka bir faydası yok sanırım. Bu arada dark zone bana göre değil ben ana haritada pve oynamayı seviyorum.

Yanıtlar ve öneriler için şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• vcx V kullanıcısına yanıt
    daha iyi eşya elde etmek için görevleri tekrar tekrar yapmaktan başka pek bir seçeneğin yok pvp oyuncusu değilsen. cp leri seviye 3te tamamlayıp blueprint toplaman da ilerde senin için faydalı olacaktır. yeni build üzerinde dur diyemem çünkü yakında gelecek (sanırım mayıs ortası) güncelleme ile bir çok eşya talentleri değişecek. gücü düşürülen ve ya arttırılan yetenekler var ama benim kendi fikrim yeni güncelleme gelene kadar talentlere önem vermeksizin sayısal olarak yüksek değerli eşya toplamak. ben şahsen öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

daha iyi eşya elde etmek için görevleri tekrar tekrar yapmaktan başka pek bir seçeneğin yok pvp oyuncusu değilsen. cp leri seviye 3te tamamlayıp blueprint toplaman da ilerde senin için faydalı olacaktır. yeni build üzerinde dur diyemem çünkü yakında gelecek (sanırım mayıs ortası) güncelleme ile bir çok eşya talentleri değişecek. gücü düşürülen ve ya arttırılan yetenekler var ama benim kendi fikrim yeni güncelleme gelene kadar talentlere önem vermeksizin sayısal olarak yüksek değerli eşya toplamak. ben şahsen öyle yapıyorum.
    Teşekkürler, ben de dediğin gibi score seviyemi 500 lere taşımaya çalışıyorum şu anda 488 oldu. Chatterbox ı da silah envanterime ekledim arada keyifli oluyor kullanması. Güncellemelerde senaryoya etki edecek keyifli birşeyler çıkar mı bilemiyorum ama şu haliyle oyun benim için bitmiş oldu malesef. Sürekli çatışma yapmak bir yerden sonra aynı rutinde ilerlemek gibi oluyor. Doydum sanırım oyuna:))) elden çıkarsam mı artık diye düşünmeye başladım.

• vcx V kullanıcısına yanıt
    maalesef senaryo için yeni şeyler geleceğini düşünmüyorum. aslında oyunun mantığı farklı build ler farklı kombinasyonlar denemek. en azından benim için öyleydi. kendimi öyle motive edip oynuyordum ve bu şekilde keyif alıyordum. pve de co-op oynarken challenge moduna odaklanmıştım. mesela AR silahı ile nasıl daha kolay öldürürüm mantığı ile ilerliyordum. chem launcher fire starter skill'i ile nasıl bölümü bitirebilirim ne kadar faydası olabilir takıma vs. gibi. yani kendime bir hedef belirleyip o şekilde oynuyordum. fakat şöyle de bir gerçek var. bu tarz işler biraz fantaziye kaçıyor. son zamanlarda sadece weapon damage ağırlıklı bir build yaptım. ekstraya gerek yok. gerçekten ihtiyacın kalmıyor çünkü. düşmanları hızlı bir şekilde eritebildiğin sürece diğer skill'lere pek ihtiyaç olmuyor gerçekten. sadece armorunu ve canını yenileyen bir skill kullanmak fazlasıyla yetiyor. seeker mine olsun drone olsun biraz hikaye kalıyor. tabi bu tamamen benim kendi düşüncem. pve coop challenge modunda düşmanları rahatça eritebiliyorsan solo da sırtın yere gelmiyor zaten.

ekleme: 8 kişilik görevler ve yeni eşyalar gelecek. böyle böyle oyalanırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 3 Mayıs 2019; 13:3:10 >

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Yeni esyalarla raid ne zaman gelir? Bir arkadas 4 mayis dedi. Oyuna yeni aktiviteler gelmeli su haliyle dz adam kovalamadan baska birşey yapmıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 3 Mayıs 2019; 13:17:3 >
  • bu ay içerisinde gelecek sözde. daha once gelecekti fakat erteleyip erteleyip durdular. onu da 1 ay da yer bitiririz gerçi. ilk oyunda survival modu güzeldi. yapimcilar bu mod hakkinda daha farkli bir türünü div2 ye getireceklerini ama yeni birseyler yapacaklarini soylemislerdi. tabi o ne zaman gelir hiç belli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Division 2 için eşlik edecek arkadaşlar eklesin yaş 27 PSN:TurkishGambit

• Atmisfer konusunda %100 katiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler kaplamalarin zaman zaman gec yuklenmesi yada yaklasinca artan detay uzaklasinca kaybolan detay gjbi sorunlar yasayan oluyormu cihaz pro

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.