Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 Değerlendirme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
7.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saat 12 de açılacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, betayı oynayanlar fikir sahibi olmak adına görüşlerini paylaşabilir mi? Ben silmiştim. Önceki betada ki bug'lar devam ediyor mu?
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    5 lvla kadar geldim.
    Seslerde sorun vardı, ya silah sesi gelmiyor yada buga girip kulagimi patlatacak düzeyde anlamsız sesler çıkıyordu. Bir süre kapattım sesi.
    Kapı girişlerinde içeri giremiyorum bug dan.
    Oyuncular hava hafif süzülüyordu.
    Bazı kaplamaların içi görünüyordu.
    Gözüme doğrudan çarpan ve rahatsız edenler bunlar oldu.
    --------
    Skill Perk olayını beğendim, anladığım kadarıyla hepsini tek havuzda toplamışlar birinci oyunda hepsi ayrıydı.
    DZ girmedim dahaca ve oyunun en zevkli yanı orası olacak.
    Cover alma inanılmaz rahat olmuş.
    Npc leri değerlendirecek kadar tecrübe etmedim. Çok zorlayan da oldu çok rahat da. Zorlandiklarim da genelde benim hatalı oynamamdan kaynaklı.
    Kafaya vurunca neredeyse tek yiyorlar. Birinci oyunda biraz daha hpsi yüksekti sanırım.
    Puplic den hızlıca göreve gittim, random aktivite tarzı seçenek koymuşlar ki oyun birinci oyuna göre daha dolu. Oyunun üstüne daha koyacaklar.
    _---------
    Genel anlamda olumlu bakıyorum, bir 6-7 saat daha oynarım betayi.
    Oyundan beklentim çok yüksek benim.
    Anthem, destiny gibi oyunlar CASUAL oyuncu gruplarına hitap ederken.
    Division Semi-hardcore oyuncu gruplarına hitap eden bir oyun.
    Hardcore grubuna hitap eden oyun çıkarmaz hiçbir firma zaten.
    Tabi ki de Casual oyuncularına da hitap ediyor.
    Looter shooter oyunları arasında, bana tek seçenek olarak bu oyun kalıyor.
    Sebebini anlatabilmisimdir umarım, alternatifi yok.
    Not: forumu mobilden kullanıyorum, imla hatalarım çok oluyor, takilmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 1 Mart 2019; 23:49:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Eline sağlık. Bugün halen devam ediyor demek ki. Düzelir umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anthem neden bu kadar eleştiriliyor anlıyorsunuz biraz Division 2 oynayınca. 4 saat aralıksız oynadık biraderle, oyun hiç araya girmedi adeta, ne ikide bir yükleme ekranı, ne fort tarsis, ne bi silah değiştirmek için birbirini bekleme. Akıp gidiyor oyun. Yapacak dünya kadar şey var. Şaşırttı beni. İlk yarım saat fikirlerim olumsuzdu, ilk Division'ın aynısı gibiydi ama oynadıkça ne kadar dolu olduğunu gördüm. Adamlar Division'ın iki yılda sayısız güncelleme ile geldiği noktadan başlatmışlar oyunu. Çatışma dinamikleri Anthem'in onda biri kadar bile eğlenceli değil ama, Anthem'de başka hiçbir şey yok.
  • private beta daha stabildi resmen geriye gitmiş , ses sorunu devam ediyor ,gelmeme geç gelmesi durumu.

    kaplama sorunları var base e spawn olduğunda karakter kaplaması filan gecikmeli yükleniyor daha önce yoktu

    Görevlerdeki bugların çoğu temizlenmiş ama halen var bir görevin sonuna doğru iki kere bug oldu görevden çıkmak durumda kaldım

    Ama oyun eğlenceli ve stabil şekilde oynanıyor div1 i sevenler mutlaka oynayacaktır aynı zaman da looter shooter türü sevenler

    Eyorlamam bu kadar :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaaynaci

    Dün betayı denedim ama maalesef hiç memnun kalmadım. Oyunda aşırı bug var. Birincisi, botların yapay zekası önceki oyuna göre daha geride. Çok saçma şekilde hareket ediyorlar. İkincisi, botlar herhangi bir nesnenin içerisine sıkışıp kalıyor. Misal dolap içerisine, Covar aldığı dolabın içinde oluyorlar. Üçüncüsü, Skill'lerin kullanımı tam olarak oturmamış, Misal turretlar ölmüş düşmana sıkıyor. Drone'da ise rakip işaretleme ve yönlendirmede sıkıntı vardı. Dördüncüsü, oyun içi repliklerde, karşılıklı konuşmalarda karakterlerin başı ayrı ağzı ayrı oynuyor. Çok ruhsuz geldi bana. Beşincisi, Ateş edildiği zaman ses tahmini 1 saniye sonra geliyor. Aynı şekilde aldığım yahut verdiğim hasarlarda da aynı gecikme durumu mevcut. Umarım düzeltirler.
    Üstad yapay zekayi düşürmekle bence iyi yapmışlar ilk oyunda baslarda tek basima görev yapamıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Serverlarda bakım var sanırım oyuna girilmiyor. Ne zaman düzelecek bilen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün gece betayı indirdim. Yaklaşık 1 saat önce giremeye çalıştım ama serverlar da sıkıntı var. Oyuna girmiyor. Acaba ne zaman düzelir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan çevrim içi olmuş

    Agents, the maintenance is now complete and the servers are back online.

    Dawn’s Early Light ve Grand Washington hotel görevindeki buglar düzeltilmiş
  • Görevde bugda kaldık, mecbur herkes çıktı. Bu sorunları duzeltmezlerse sıkıntı ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunda düzelsin dediğimiz çoğu şeyi düzeltmişler. Vuruş hissi harika. Sadece bunca kapalı mekan vs varken çevrenin zarar görebilir olmasını istiyor insan. Geç siperin arkasına sık sık dur. Bu formülü artık ilerletmeleri lazım. Seslendirmeler rezalet ama Metro Exodus’dan sonra çok da rahatsız edici gelmedi. O daha da rezaletti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önyükleme dün açıldı indirdim oyunu. Ana oyun 42.38 GB beta 50. Ubisoft'u tebrik etmek lazım :)
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Murat hocam merhaba, iş keşke sadece yapay zekada bitse. Ses, görevden atma vs. gibi birçok bug var maalesef betada. Umarım düzelir. Tek başına oynamak tabiki tercih meselesi ancak ben bu oyunun ekip ile oynanırsa daha çok zevkli olacağı kanısındayım. İyi oyunlar.
  • Betayi 7 saat felan oynadim baya begendim.

    Yapay zeka baslarda bana da dusmus gibi geldi ama bolge basma gorevlerini yaptikca yine ilk oyundaki gibi sizi cevreleyip oldurmeye calisan yapay zeka bi cok kere beni arkadan almayi basardi.Bazen dengesiz hareket etmiyor degil ama genelde ilk oyuna denk hissettirdi bana.

    Gorsel olarak yine ilk oyun kadar guzel ve temiz grafikler vardi.Birkac nokta haric fps dususu vb sorun olmadi hic.(xboxonex)

    Kontroller cok iyiydi.Akip gidiyor oyun.Vurus toklugu silah balistikleti yine cok doygun,detayliydi.Ttk yi dusurmusler pve oyuncusum.Pve icin iyi olmus pvp de nasildir bilmiyorum.

    Ilk baslarda ilk oyunun son halinden bi tik iyi bir oyun gibi gelsede bircok sey eklendigini de oynadikca gordum.Bunun ustune oyuna aylar gectikce daha da icerik eklerler.

    Genel olaran ilk basta meh ilk oyun gibi dedirtse de oynadikca bu 2. Oyun gibi oyun olmus dedirtti division 2.Uzun sure kafa dagitacak strees attiracak looter shooterimiz olmus gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilk hikaye görevini 4 kere yapmak zorunda kaldığım için sıkıldım ve sonuna kadar götürmedim oyunu... peki neden 4 kere yapıldı bu görev? çünkü görevin bir noktasında balkondan balkona çatışma var... ve o çatışmada karşıdaki düşmanlardan biri sürekli duvarın içine giriyor... o duvara girildikten sonra "tüm düşmanları öldür" görevini yapamaz oluyorsunuz ve görev ilerlemiyor(asansör açılmıyor)... hoop oyundan çık, görevi baştan yap... tekrar düşman duvara girsin, hoop baştan... bu private betada da böyleydi, open betada da... yazık...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Ben Xbox ta oynadım dediginiz gibi kapali betada 1 kez başıma geldiğinden 2 kez oynamak zorunda kalmıştım. Kapali betada ara sira silah sesleri de gitmisti. Açık Beta da ayni sorunla karsilasmadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 7 Mart 2019; 11:31:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende karsilasmadim acik betada o sorunla.Tekce seslerin yoklamasi sorunu oldu birde grafiklerin kaplamalari gec yukeleniyordu bazi yerlerde o kadar.Baska bir sorun gormedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft’un ellerinden merakla beklemekte olduğumuz Tom Clancy’s The Division 2, bildiğiniz üzere 15 Mart 2019 tarihinde sevenleri ile buluşacak. Tom Clancy’s The Division 2 çıkmasına çıkacak fakat oyunun ilk gün güncellemeleri de can yakacak gibi görünüyor. Tabii, bu oyunun fiziksel bir kopyasına sahip olan PS4 ve Xbox One kullanıcıları için geçerli olan bir durum. Özellikle, fiziksel Tom Clancy’s The Division 2 kopyası bulunan PS4 oyuncularının biraz canı yanacak. Zira, karşılarında 90GB gibi devasa büyüklükte bir güncelleme bulunuyor.

    Tom Clancy’s The Division 2 PS4 için 90GB güncelleme gelecek

    Ubisoft ekibinin resmi destek sayfasında verilen bilgilere göre, Tom Clancy’s The Division 2 PS4 sürümünün fiziksel kopyasına sahip oyuncuları 88-92GB civarında bir güncelleme bekliyor. Oyunun HDD yüklemesinin 88-92GB civarında olacağının altı çizildi. Yani, oyunun fiziksel kopyasına sahip olsanız bile resmen sıfırdan indiriyormuşsunuz gibi olacak. Açıklamada, “Eğer oyunun fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, yüklemeye CD’den başlayın.” ve ardından da, “Çevrim içi olduğunuzu ele alırsak, konsolunuz, siz oyunu yüklerken aynı anda Title Update 1 de indirecek.” şeklinde bir ibare yer aldı.

    Xbox One platformunda, sahip oldukları fiziksel kopya ile oynayacak oyuncular ise 48-52GB arası boyutta bir güncelleme ile karşılaşacak. Tom Clancy’s The Division 2 PS4 sürümü oyunu baştan aşağı tekrar indirme gereksinimine neden sahip, bilemiyoruz fakat gereksiz bir şey değildir muhtemelen. Yine de, bu kadar büyük olması da pek normal değil. Ayrıca, oyunun Xbox One sürümündeki 50GB civarı güncellemenin de pek bir normal yanı yok zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar, Kasım 2018 itibari ile Xbox One X sahibi oldum ve Division ile Gamepass sayesinde tanıştım, tabiki geç bir tanışma oldu, oyunu anlama ve 28 level olmuşken oyun Gamepass den kaldırıldı. Oyunu alayım dedim 300 TL olunca ve Division 2 gelmek üzereyken almadım, nitekim geçen hafta Division Gold Edition 62 TL ye düşünce aldım ve şu anda aktif olarak oynayarak kaçırdığım senelere üzülerek devam ediyorum :)

    Gelelim Division 2 Açık Beta oyununa. Oyunda arada silah sesi gitmesi dışında hiç bir Bug ile karşılaşmadım. Tüm ana görevleri yan görevleri yerine getirdim. Dz de maksimum seviye oldum, açık beta için tabiki. Tabi bana yeni gelen ancak Division a geçen yıllarda gelen güncelleme ile Rogue Ajan olma modu hoşuma gitti, fakat oyun bana çok kolay geldi, tamam bir oyun çok zor olmamalı ancak Division un normal modu Division 2 de Hard modu ile aynı olabilir, yani oyunda tüm görevlerde belki 4 kez öldüm, onun dışında bana göre her ne kadar ilk oyun çok eleştirilse de oyunun ana fikrini kaybettiğini düşünüyorum, kıyamet sonrası oyun çok fazla var, geride kalanların savaştığı oyun misal Fallout serisi yada yine son Far Cray oyunu gibi fakat bana Division gerçek mana da virüs sonrası yıkımı ve tanıtım videosunda anlatılmak istenen o yardım elini uzatmayı kışın soğuğunu, birlik olmayı hissettirdiği için çok harika geldi, şimdi ise o kışın soğuğun gitmesi daha aydınlık olması tipik kıyamet sonrası oyunu havası verdi ve bunu oyunun ana fikrinden uzaklaşma olarak hissettim, ama tabiki bu oyuna sırt çevireceğim anlamına gelmiyor fakat tüm beta süreci ile halen aktif olarak oynadığım Division u karşılaştırınca şu anda halen ilk oyun beni daha çok cezbediyor her ne kadar oynayan sayısı az da olsa ama beta dan sonra oyunda online sayısının artışını görüyorum.

    Oyunu alma konusuna gelince Xbox da aşırı pahalı, 500 TL normal sürüm 700 TL deluxe sürüm yani inanılmaz bir fiyat, o nedenle forumdan amdrewars olarak division 2 yi satın aldım ve pc den oynayacağım, şayet o havayı verirse konsol için de alırım, bilen varsa şunu da sormak istiyorum ubisoft hesabım konsol u tanıyor pc de oyanayıp geliştireceğim karakteri oyunu xbox için aldığım da tanır mı onu merak ediyorum, bakalım 15 Mart günü hemen yüklemek istiyorum biraz uzun oldu ama herkese iyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.