Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir oyun anca bu kadar ruhsuz eğlence sıfır olabilir.Karakterlerin hareketleri yüz mimikleri konuşma sahneleri ve özellikle oynadığımız karakter.Modellemeler ve grafikler rezalet kötü.Oynanış zaten içler acısı.Tek bir vuruş hissi idare eder olmuş.
  • Betayı bir süre oynama fırsatı buldum.İlk değerlendirmemi alfa sürümüne göre yapmak istiyorum.Oyunun alfa sürümünüde oynamıştım ve görev içerikleri olarak aynı görevleri betada oynayabiliyoruz.Alfa sürümüne göre oyun performansı ciddi oranda artırılmış önerilen sistem gereksinimleri ile performans değerleri birebir örtüşüyor.Oyun için belirtilen gereksinimlere göre 1440p Ultrada oynayabiliyordum ve betadaki performansta bunu karşıladı.Sistem bellek kullanımı 12 gb ekran kartı bellek kullanımı ise yer yer 9 gb ları gördü.Alfadaki performansa göre fps değerleri iki kata yakın artmış aynı değerlerde alfada 40 fpslere kadar düşüyorken şu an açık mekanlarda 70 kapalı ortamlarda ise yer yer 90 fpslere varan bir performans gözlemledim.Bu nedenle bir önceki sürüme göre optimizasyonu geliştirilmiş.Ek olarakta herhangi bir oyundan atma yada çökme sorunu yaşamadım gayet stabil olarak çalışıyor.Msi Afterburner üzerindende oyun esnasında değerleri gözlemledim ve program oyun için bir sorun oluşturmuyor.Eğer kullanamıyorsanız sürümünü güncellemeyi deneyin.

    Oynanışa gelirsem daha önceden belirttiğim gibi ilk oyuna göre oyun hızı ve temposu yavaşlatılmış.İlk oyuna göre coverları kullanma gerekliliği artmış ve daha taktiksel bir oynanışa dönüşmüş.Silah sesleri çok iyi ve vuruş hissiyatını beğendim.Alfada çok sayıda bug bulunuyordu onlarıda oynadığım sürede giderdiklerini gördüm.Daha önce ayak sesleri ile ilgili sorun olduğundan bahsetmiştim.Betada girişte aynı sorun yine vardı fakat oyunda grafik ayarlarını yapıp tekrar girdiğimde oyun için güncelleme olduğunu belirtip masaüstüne dönerek 48 mb lık bir güncelleme yaptı ve sesler düzeldi.

    Oyunda görevleri yapıp itemleri geliştirmeye çalışıyorum bu nedenle henüz Dark Zone ve PvP denemedim.End game karakterler açıldıktan sonra PvP oynanışa bakıp görüşlerimi aktaracağım.Beta genel olarak oyunun geliştiğini ve tam sürümde iyi olabileceği işaretleri taşıyor.




  • Aşırı kötü olmuş oyun ön siparişi iptal ettim kuruş para vermem böyle rezil bir oyuna.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolsun Ubi abimiz banada beta yollamış girip hemen bi oynayalım dedik.

    İlk oyundan şehir ve atmosfer olarak hiç bir farkı yok. Genel anlamda oynanış biraz daha koşarak ateş etme , saklan vur kaç üzerine gidilmiş gibi.

    İlk oyundaki New York karlı sisli ara ara kar fırtınası olan atmosfer hatrına bile oynanırdı. Özellikle gün doğumları efsaneydi. Bu oyunda da hava güneşli ortam cıvıl cıvıl akşam oluyor bi anda yağmur ve sis basıyor etrafı.
    Oyun güzel mi güzel , yine saatlerce oynarım. Seviyorum bu tarz oyunları nedense.
  • 3 saat kadar oynadım ama droplar sağolsun hiç bi şey anlamadım. 4 çekirdekli işlemci pişmanlıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 7 Şubat 2019; 17:47:54 >
  • ANTHEM ile yarışacağa benzemiyor.
  • Neredeyse her konuda ilk oyundan daha kötü olmuş, buna yavan grafikler de dahil. Bence adamlar ilk oyunda çıtayı fazla yükselttiler. Washington'dan Beyaz Saray'ı çıkarsak çoğumuz neresi olduğunu bile bilmeyecek. Ama New York gerek karlı atmosferi gerekse de devasa bina ve caddeleri olsun kendini belli eden, oyuna ruh katan bir kentti. Buradan sonra bir Las Vegas veya LA olabilirdi. Ya da biraz daha geniş düşünüp diğer dünya kentlerini de oyuna katabilirlerdi. Paris'in veya Londra'nın sisli havası olsaydı şu ankinden çok daha farklı bir atmosfer yaratmayı başarabilirlerdi.

    Oynanabilirlik olarak ilk oyunun üstüne bir şey koymadıkları gibi kötüce planlanmış mekan seçimleri oyunun ruhunu alıp eritmiş tıpkı güneşin New York caddelerindeki karları erittiği gibi. Neyse ki oynayıp denedim, artık ilk oyunun değerini daha iyi anlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Neredeyse her konuda ilk oyundan daha kötü olmuş, buna yavan grafikler de dahil. Bence adamlar ilk oyunda çıtayı fazla yükselttiler. Washington'dan Beyaz Saray'ı çıkarsak çoğumuz neresi olduğunu bile bilmeyecek. Ama New York gerek karlı atmosferi gerekse de devasa bina ve caddeleri olsun kendini belli eden, oyuna ruh katan bir kentti. Buradan sonra bir Las Vegas veya LA olabilirdi. Ya da biraz daha geniş düşünüp diğer dünya kentlerini de oyuna katabilirlerdi. Paris'in veya Londra'nın sisli havası olsaydı şu ankinden çok daha farklı bir atmosfer yaratmayı başarabilirlerdi.

    Oynanabilirlik olarak ilk oyunun üstüne bir şey koymadıkları gibi kötüce planlanmış mekan seçimleri oyunun ruhunu alıp eritmiş tıpkı güneşin New York caddelerindeki karları erittiği gibi. Neyse ki oynayıp denedim, artık ilk oyunun değerini daha iyi anlıyorum.
    +1
    Ayrıca ilk oyunda iyi değildi, nasıl kötünün de gerisine gidebilirler anlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Bir oyun anca bu kadar ruhsuz eğlence sıfır olabilir.Karakterlerin hareketleri yüz mimikleri konuşma sahneleri ve özellikle oynadığımız karakter.Modellemeler ve grafikler rezalet kötü.Oynanış zaten içler acısı.Tek bir vuruş hissi idare eder olmuş.
    ben de beğenmeyenler tarafındayım. Bence içi boş bi balon, hiç mi keyif alınmaz bi oyundan hem de arkadaşlarla oynarken, yarım saat dayanabildim ve sildim.
  • Neyse biraz karakter gelişsin, birde öyle bakalım.
  • Yahu ilk oyun neydi ki bu iyi olsun zaten, bildiğin boş beleş grind oyunu işte geçiniz.
  • Oyundan bir beklentim yoktu zaten ama oynayan arkadaşların yorumları o kadar iyi değil ilk oyunun görev yapısı geliştirilmiş hali gibi duruyor aksine oyungezer falan oyunu inanılmaz övüp duruyor anlamadım ilk oyunu e3 yayınlanan gameplayden sonra inanılmaz beklemiştim ama gösterilen videoda ki hiç birşey aynı değil o tok oynanış efektler animasyonlar hiçbiri yoktu hayal kırlıklığı olmustu benim için uzun süre oynadımda ama o videoda ki vay be dediğim tadı bir türlü alamadım new york atmosferi gerçekten çok güzeldi orası ayrı ama ben genelde single player seven bir oyuncu olarak şahsen indirim bekleyip öyle alıp hikaye modunu bitirip satıcam böyle online oyunları seven arkadaşlar keyif alır bence bi şekilde gideri olur bu oyunun alanlara keyifli oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak oyun açıldıktan sonra klavyemin ışığını kapatıyor.
  • 3 kişiye davet atabilirim ilk yazan YntTalha uplay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • main & side missionları bitirdim 7 level oldum (max level) darkzone'da da 9 level oldum. pvp nasıl yapılıyor, dark zone'da sadece landmarklar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Şubat 2019; 21:3:48 >
  • fazladan beta key'i olan var mı acaba?
  • PlayStation için daveti olan yada kodu olup kullanmayan arkadaşlar varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 52FP-6BNQ-LJLQ
    Ps kod

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyuna göre geriye gitmiş hemde her bakımdan fiyatı al dese de ''özellikle tr bölgesi için ultimate paket çok makul'' bulaşmama kararı verdim.
  • Bu oyunun ömrü 10-20 saat arası bir şey zaten. Sonra iyice tekrar ediyor kendini. Ubisoft'un cömertliği sayesinde hevesimizi aldık yeteri kadar. Seneye (Far Cry 5'in şu anda olduğu gibi) 60 tl civarına düştüğünde alınıp bitirilebilir tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.