Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.076
Cevap
48
Favori
135.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exotic setleri nasıl giyebiliyoruz en fazla 1 adet zırh veya 1 adet silah kullanabiliyoruz 1deki gibi full olarak takamıyormuyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmitli1983 İ kullanıcısına yanıt

    Hayır maalesef.


    Fakat bazı parçalar takımda tek bir kişinin olmasını gerektiriyor(coyone mask, btsu glove da öyleydi yanılmıyorsam), bazıları ile armor build'ler yapılıyor(exotic chestpiece). DPS için pek bir şey kalmıyor.

    Ben gunslinger exotic kullanıyorum. Düzgün headshot build yaparsanız godroll d50 veya revolver ile 10m+ damage verebiliyorsunuz tekte. Bu da challenging boss'larda bile tek mermide ölüme sebep olabiliyor. Gunslinger son gelen buff'ta(1.5 sene önce, bayağı zaman olmuş)vücudun neresine vurursanız vurun headshot dmg'i verme perk'ini kazandı. Dark hours'ta son APC fight veya ikili warhog'lara karşı çok işe yarıyor özellikle.


    Silahlarda da aynı mazi var. Sadece bir exotic silah takabiliyorsunuz. Fakat çoğu exotic silah cidden gereksiz. Bazıları iyi(pestilence, golden horn ile LMG dmg taktığınız zaman dmg build-up yüksek oluyor, dark hours'da çıkan exotic ile DZ build'ler yapanlar var, lady death ile run&gun perkleri yapanlar var), öbürleri de özellik bakımından gereksiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ama öncelikle Türkçe yapın kardeşim sonuçta bizde parasıyla alıyoruz bu oyunu ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izmitli1983 İ kullanıcısına yanıt

    maalesef en fazla 1 silah ve 1 zırh parçası olmak üzere tek seferde 2 adet max.

  • Arkadaşlar selamlar, division 1 de yeni sezonlar ve ek paketler gelirdi,,bu division 2de yeni ek paket çalışmaları falan varmı biliyormusunuz??

  • BREATH kullanıcısına yanıt

    WoNY ile zaten ücretsiz sezonlar geliyor. Onun dışı countdown geldi, biraz daha geriye gidersek 2.raid ve the summit eklenmişti. Oyuna destek bitmez henüz ama ekstra büyük bir ürün gelmesini hiç beklemeyin. Oyun 4.yılına girdi ve artık 2 ayrı Division oyunu gelecek, yeni AC serileri var, Prince of Persia-R6 desteği vs. derken Ubisoft'un eli dolu şu anda. The Division 2 için ücretsiz-paralı bir eklenti beklememek lazım 2023 için.

  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için,aslında bu kadarı bile bize oldukça yeter division 2 de çok fazla içerik vardı zaten.Tabi önce xbox için ucuza division 2 warlords bulmalıyım;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler online bağlanmadan sadece ana hikayesini oynamak istiyorum ama sürekli online bağlı kalıyor ve server çöktü felan diyip sanırım oyundan atıyor bilgisi olan var mı offline ana senaryo nasıl oynarım bulamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 5 Aralık 2022; 21:18:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

    Sırf online story oynanmıyor. Always online şekilde oynanıyor. Solo bitirebilirsiniz ama. Bağlanmama sıkıntısını anlamak güç, yarın maintenance var ama bugün veya geçmişe yönelik bir durum yok






    Tom Clancy's The Division Twitter'da: "The servers will shut down for a scheduled maintenance to deploy TU16.4 on Tuesday, December 6th at 09:30 AM CET, 03:30 AM EDT, 12:30 AM PDT. Estimated downtime is 3 hours

  • Arkadaşlar Division 2 de hangi paketi almak mantıklı ? Warlords of New York Edition mı Ultimate edition mı ? Farkını anlayamadım. Ultimate de sadece kozmetik mi ekliyor ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 17 Aralık 2022; 21:30:28 >
  • 3 kozmetik paket, 1 ekstra kıyafet, 1 adet emoji, end-game signature silahlarının hepsinin tamamen açılması kolaylığı ve de 8 adet classified görevlerin açılması. Cebinizden çıkacak ekstra tutar 10-20 TL'nin üzerinde olacaksa değmez. Classified görevler oyunda ekstra içerik olarak kısa kısa görevler olarak dönüyor, ve eğer oyunu uzun vadeli oynarsanız oyun sonu signature silahları açmak için uğraş yapmamış olacaksınız

  • Merhaba arkadaşlar,

    Oyunu hala oynayan arkadaşlar varsa, oynayabileceğim bir klan arıyorum...

  • Arkadaşlar oyunu ubisoft store üzerinden satın aldım. Oyun belirsiz aralıklarla aniden donuyor. Görev yöneticisine baktığımda yanıt vermiyor diye bir şey yazmıyor. Yine oyunu görev yöneticisi dışında kapatamiyorum. İ5 12400 rtx 3070 Kingston 8+8 5200 MHz sistem var . Problem nedir sizce oyunda mı bir sorun var ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, isterseniz dosyaları sıfırdan doğrulama yapın tekrardan eksik veya hatalı dosya indirmesi yapmış olabilir Ubisoft Connect, deneyin isterseniz eğer olmazsa başka yöntemlere yönelebilirsiniz. Oyunda genellikle arada sırada aniden çökme gibi oyundan atma gibi bir takım sorunlar mevcut ne yazık ki kaç güncelleme geldi hala çözülemedi maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

    Hocam uzun bir yazı olacak ama dayanın. Oyun sorunlu, birden fazla sorun var ve çözümlerin bazıları işinize yarayabilir:


    1-Easyanticheat'i yeniden kurun-tamir edin. https://www.easy.ac/en-us/support/game/guides/installer . Takip edip bakının. Belki işinize yarar.


    2-Oyunu DX12'de oynuyorsanız DX11'e çekin. Eğer 11'de ise 12'ye çekin.


    3-Windows açıklardan yararlanma koruması, exploit protection'da program ayarlarına gelin. Orada program ekle diyip Division 2'nin .exe'sini bulun. Onu ekleyip bilgisayarı yeniden başlatın.


    4-Easyanticheat ile beraber oyun açılırken görev yöneticisinde detaylara gelin. Orada öncelik seçme ile CPU core ayarlama kısmı var. CPU core ayarlama kısmında sadece CPU0'da çalışmasını sağlayın.


    5-Ubisoft connect ayarlarından Ubisoft in-game overlay'ı kapatın


    6-Oyunun kendi .exe'sini admin olarak çalıştırın.


    7-Oyunun kendi iç ayarlarında fullscreen-windowed fullscreen-windowed şeklinde birkaç ekran modunda deneyin


    8-NVIDIA control panel'de oyunda max 120 FPS alabilmeyi ayarlayın. Eğer takmazsanız hızlı VSYNC de açabilirsiniz, belki işe yarar. Bunla beraber low latency ayarını kapatın


    9-GPU'yu underclock edin. Aynı şekilde undervolt etmeyi de deneyin. Otomatik ayarın %5-10'u alt değer voltaj genelde yeterli oluyor. 900mV optimal. Eğer bilgisayarınız crash yerse 925, 950, 975 deneyin. Undervolt'u %5'in üstünde yapacaksanız OC'leri kaldırın, stabilite sıkıntısı oluşabilir.


    10-Driver'ları tamamen silip yeniden yükleyin


    11-Birden fazla diskiniz varsa oyunun yerini değiştirin. Tek disk varsa klasör lokasyonunu değiştirin


    12-Page file arttırmayı deneyin. Memory leak oluşuyorsa belki işe yarar


    Hepsini teker teker deneyin. Hepsini aynı anda yapmayın yalnız. Eğer bazı ayarlarla olduysa kaliteyi değiştirebilecek ayarları kapatıp yeniden deneyin(mesela VSync açıksa kapatın, frame limit monitör hz'den düşükse monitör hz'ye getirin vs.


    Maalesef Div 2 PC portu WoNY DLC'sinden beridir stabilite sıkıntıları yaşıyor. Konsol portları çok stabil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Aralık 2022; 0:36:2 >




  • FallenDemon kullanıcısına yanıt
    Doğrulama yaptım olmadı

    Easyanticheat cpu 1 seçimi muhabbetini yaptım bir süre sonra tekrar CPU lar aktif hâle gelip yine çöküyor oyun

    Directx 11 seçtim 12 yerine bunu demiyorum simdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Sorun şundan kaynaklanıyor diyemiyoruz problem burada. Önerdiğiniz çözümlerden yaptıklarım var daha önce ama bazen gün boyu çokmezken ertesi gün belirsiz aralıklarla çökmesine anlam veremiyorum. Oyunda problem var anladığım kadarıyla. Stabil PC ayarlarımı değiştirmeyi düşünmüyorum sırf bu sıkıntılı oyun icin. Güncelleme desteği sona erdimi bilmiyorum ama denemediğim cozumlerinizi inceleyeceğim teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 level e ulaştıktan sonra New York haritasına geçtim doğru mu yaptım bilmiyorum 30 dan yukarı cikamıyordum eski haritada . New York da Max level sınırı var mı? Base lerde binlerce levellik oyuncular var nasıl ulaştılar bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

    New york haritasını bitirdikten sonra sana saat verecek artık onun level seviyesi olacak max limiti yok ama 1000 levelden sonra saatin tüm bonuslarını açıyorsun. 

  • MARCO kullanıcısına yanıt
    40 levelden sonra level alamıyorum New york da , ne yapmam lazım?


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.