Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.187
Cevap
53
Favori
142.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    SirCeki

• discord sunucusu varsa katılalım beraber oynarız

uplay:castieello

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 23 Mart 2020; 13:10:40 >
  • Clan kuruyorsunuz iyi güzel, ama katılma isteği atıyorum 1 hafta kimse iplemedi geri çektim... Raid den anlayan deneyimli olan ve eagle kasmak isteyen var ise 40 lvl eklesin beni ama herkese düşmeden bırakmak yok kabul ediyorsanız ekleyin beni. "Blackrockk89" nickim. Yabancılarla girince düşmüyor illaki biri çıkıyor gruptan başkasını alınca da direk ona düşüyor drop şansımızı kırıyor. Kahrolası Eagle bearer'ı bir türlü düşüremedim bıktım artık. Az kaldı oyunu silecem 10 kere üst üste yapsam da raid'i düşmüyor silah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 4gündür oynuyorum genelde arkadaşımla. Hala 13levelim. Gezinirken 400 500level adamlar görüyorum. Nasıl bu kadar level kasılabilir ayrıca 30level 40leveş silahlardan bahsediliyor hep. Bu 400level adamlarda mı 30level silah kullanıyor? Yoksa sonsuza mı gidiyor levelleri silahların?

Son olarak yeşil itemda olsa armoru yüksek olanı takıyorum yanlış mı yapıyorum. Daha dayanıklı olmak için ne yapmam gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    genelde geceleri online oluyorum az acemi az deneyimli 40 level oyuncuyum :)

psd eklemek isterseniz denk geldikçe oynarız

psd : sarhosbulasiktel

"sarhosbulasiktel"
  • Baba kısaca özetleyeyim. 500 civari sayilar gear skor. Üzerindeki buildin skoru. Cok onemli degil. 30 ve 40 level. New york expansion ek paketini alanlar 40 levele yuklesiyor. Almayan 30. Uzerinde ki 6 parcanin 3 unu yüksek armor 3 unu yuksek weapon damage ofansif yap şimdilik ortalama olsun yani. Oynadikca zaten kendine gore düzenlersin.

• blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Oyun mu oynuyoruz sıkıntı mı çekiyoruz dostum. Raid, heroic vs girmedim girmem de. Arkadaşlar sürekli çağırıyor gitmiyorum. Sonuçta sadece bir oyun. Keyif al sadece. Sıkıntı yaşadığım an bırakırım. Iyi oyunlar.

• blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Tekrar gönder, geçen hafta bir garipti klan menüsü devamlı problemliydi. Başvuru var görünüyor ancak başvuran görünmüyordu doğal olarak talebi kabul yada ret seçeneği aktif olmadı.4-5 tane bu tür başvuru vardı muhtemelen onlardan biri de seninkidir.
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi clanımda açık yaptım o kısmı. Siz de açık yapın isterseniz direk girebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaconda_Kenan

Baba kısaca özetleyeyim. 500 civari sayilar gear skor. Üzerindeki buildin skoru. Cok onemli degil. 30 ve 40 level. New york expansion ek paketini alanlar 40 levele yuklesiyor. Almayan 30. Uzerinde ki 6 parcanin 3 unu yüksek armor 3 unu yuksek weapon damage ofansif yap şimdilik ortalama olsun yani. Oynadikca zaten kendine gore düzenlersin.
    anladım hocam yani ben maksimum şuan için 30'a kadar yükseleceğim. Oyundaki moblarda maksimum 30 veya 40olacaklar. Doğru mu anladım ?

• itemlar bu şekilde sanırım siz anlarsınız nasıl olduklarını :D Öneriniz var mı? item levelı en fazla kaç birde. Oyunu cidden sevdim ama işte Türkçe kaynak bulmak biraz zor oluyor. İngilizcesinide tam anlamıyla kavrayamıyorum malesef. Discord sunucusu var mı oyunun Türkçe?
  • Hocam level 30 tier5 olasiya kadar pek item kasmayin. O zamana kadar geçici olarak en yuksekleri takip level atlayin. Zaten end game olunca yani 30level tier5 olunca kendiniz kavrarsiniz mantığı. O zamanda 515 gear skora en yakin itemler düşer onlardan build yaparsiniz. Mesela uzerinize giydiginiz 6 parça olan gearlarin 3 unu defansif ozellikli, 3 unu ofansif ozellikli vs giyersiniz sonra oynadıkça kendi stilinize gore duzenlersiniz.

• Evet kardeşim zaten 30 levele yukselince level atlamak duruyor o zaman da karsiniza gelen oyun içi dusmanlar 30 level olarak gelir. ilk 30 olunca zaten stronghold denilen Kale gorevlerini yapıyorsunuz. Her kaleyi alisinizda 1 tier yukari atlarsiniz. En son 30 level tier5 olursunuz end game olur. Ondan sonra önünüz açık. Kafanıza gore istediginiz gibi farm yapar oyunu oynarsiniz, düşen itemlerin en iyilerini giyersiniz güçlenirsiniz.

• Bir de ek paket expansion olan world of new york paketini alirsaniz leveliniz 40 a kadar yukselir. Yine ayni mantık karsiniza 40 level dusmanlar gelir. 40 olunca daha mi guclu olurum derseniz pvp de belki biraz daha fark olur bu sefer de 30 leveller 40levele boost oldugu icin yine ayni esitleniyor gucler. Yani cok sart degil ek paket ama ben satin aldim baya zevkli güzel tavsiye ederim.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer 8gb daha ram takviyesi yaparsan süper olur tek8 az geliyor diye biliyorum. Ekran kartin guzel orta ayarda akıcı oynarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

itemlar bu şekilde sanırım siz anlarsınız nasıl olduklarını :D Öneriniz var mı? item levelı en fazla kaç birde. Oyunu cidden sevdim ama işte Türkçe kaynak bulmak biraz zor oluyor. İngilizcesinide tam anlamıyla kavrayamıyorum malesef. Discord sunucusu var mı oyunun Türkçe?
    hocam level kasarken ne giydiginiz onemli degil fazla. eger expansion yoksa 30 level de dikkat etmeye baslarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

hocam level kasarken ne giydiginiz onemli degil fazla. eger expansion yoksa 30 level de dikkat etmeye baslarsınız

Alıntıları Göster
    ben daha rahat level atlarım diye düşünmüştüm
  • pvp yapmayı hiç düşünmüyorum açıkçası. biraz rahat olduğum oynuyorum çünkü oyunu ama sanırım expansionu alırım gibi.
  • Herkese selam, oyun bende sık sık crash veriyor.

Bazen ekran donuyor, bazen windowded erkan olup donuyor. Ne yaptıysam bir türlü kurtulamadım.

Bazen 2 saat sorun olmuyor, bazen 15 dakikada bir patlıyor, bazen 30 dakika sonra donuyor.

gtx 970 ekran kartım var,
    16gm ddr 3
    i5 işlemci

Ayarlar Medium- Hard arası, 40-60fps arası akıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.