Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diGiheX

help help help

Alıntıları Göster
    way be mnyk bisemis bu oyun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

way be mnyk bisemis bu oyun ya

Alıntıları Göster
    diGiheX'e: yaaw arkadaşım ben de az önce trgamer dan disaster diye bir arkadaş(Allah razı olsun kendisinden)tan öğrenip yaptım sen de ondan mı gördün yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

diGiheX'e: yaaw arkadaşım ben de az önce trgamer dan disaster diye bir arkadaş(Allah razı olsun kendisinden)tan öğrenip yaptım sen de ondan mı gördün yoksa

Alıntıları Göster
    pilotu yokettim de şimdi saniye bitince kadın beni anons ediyor nereye gidecem acaba?
  • quote:

Alıntıları Göster
    forious bana 2. bolum save dosyasi gonder sana nasil gecicegini acikliyim baska turlu yardim etmiceksiniz anlasilan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 28 Kasım 2006; 19:32:17 >

• quote:

forious bana 2. bolum save dosyasi gonder sana nasil gecicegini acikliyim baska turlu yardim etmiceksiniz anlasilan..

Alıntıları Göster
    vay demek öle geçtim bile

sana save dosyası atıcam da save'ler nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

vay demek öle geçtim bile

sana save dosyası atıcam da save'ler nerde

Alıntıları Göster
    save klasorunun altindadir heralde C:\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Save burda yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 28 Kasım 2006; 19:43:37 >

• quote:

save klasorunun altindadir heralde C:\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Save burda yokmu ?

Alıntıları Göster
    yok kardeş o klasör boş
  • quote:

yok kardeş o klasör boş

Alıntıları Göster
    Belki verilmiştir. Gizli Newyork bölümünü oynamak isteyenler

\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System SplinterCell4.exe 10_newyork_02.unr -ll
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

Belki verilmiştir. Gizli Newyork bölümünü oynamak isteyenler

\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System SplinterCell4.exe 10_newyork_02.unr -ll

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar bu oyunda bakirköyde var mı?Bilen varsa yardımcı olabilirmi nerde ne kadar falan.Ben ordan alıcamda beşiktaşa gitmeye üşeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Arkdaşlar bu oyunda bakirköyde var mı?Bilen varsa yardımcı olabilirmi nerde ne kadar falan.Ben ordan alıcamda beşiktaşa gitmeye üşeniyorum

Alıntıları Göster
    ben hala uğraşmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

ben hala uğraşmaya devam

Alıntıları Göster
    tugy senin o yazdığın yerde pilotu öldürdüktensonra galiba herifi ortadan kaldır diyor ben öle anladım yani bir yere falan sakla adamı işte ben de hapishaneden kaçtım training vardı silah atılan yerine geldim ve orada kayboldum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: tansel

arkadaslar 2 dvd lık olan oyunu aldık kurulumu hakkında yardımcı olabılecek arkadas varsa pm atabılırmı msn den goruselım

Alıntıları Göster
    beyler bu oyunun saveleri nerde ofline olan klasörde save var ama içi boş dolusu nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

beyler bu oyunun saveleri nerde ofline olan klasörde save var ama içi boş dolusu nerde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

• quote:

quote:

\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Chaos Theory mi?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sağol şimdi format atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

quote:

quote:

sağol şimdi format atabilirim

Alıntıları Göster
    @diGiheX

pm......

• quote:

@diGiheX

pm......

Alıntıları Göster
    Oyunu bitiren arkadaşlar;nasıl böyle bir oyuna kıyıp bir solukta bitirebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansel

arkadaslar 2 dvd lık olan oyunu aldık kurulumu hakkında yardımcı olabılecek arkadas varsa pm atabılırmı msn den goruselım

Alıntıları Göster
    oynadığım en iyi bilgisayar oyunu bu oldu
    yüzümüz iyi bir oyun görebildi
    bayılıyorum şu zeka zorlayan oyunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 29 Kasım 2006; 16:43:45 >
  • quote:

Oyunu bitiren arkadaşlar;nasıl böyle bir oyuna kıyıp bir solukta bitirebiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Bana kalsa daha 1 ay devamlı oynamaya devam ederdim ama gel gör ki oyun beklediğimden kısa yada acayip iyi bir ajanım

• quote:

Orijinalden alıntı: DavionVargas

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Bana kalsa daha 1 ay devamlı oynamaya devam ederdim ama gel gör ki oyun beklediğimden kısa yada acayip iyi bir ajanım

Alıntıları Göster
    ya şu hapisaneden sonra biyere gelioruz bi adamı takip ediyoruz felan ö pölü m ne acayip yav hep dolanıp duruyorum etrafta ingilizcede yok anasını satayım bi anlatsanız şu bölümü arkadaşlar ne yapıcaz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.