Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
1
Favori
97.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marjinaltr

ya şu hapisaneden sonra biyere gelioruz bi adamı takip ediyoruz felan kocaman biyer ne yapıcaz orda arkadaşlar bi yardım allah rızası için

Alıntıları Göster
    erdal o bölümde sen moss diye bir herfi takip edeceksin o seni training bölümüne götürecek orayı tamamla daha sonra gizlice bilgisayardan verileri al kadının olduğu yerden yani oradan da catıya cık orada bir makinanın kablosunu keseceksin daha sonra en alta inip heriflern bilgisayarına trojan bulaştıracaksın ama kimseye görünmeden yapman lazım bunları tabii ki en sonunda da süre bitince training e başladığın yere git orada moss seni bulacak ve bölüm bitecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrzgn

erdal o bölümde sen moss diye bir herfi takip edeceksin o seni training bölümüne götürecek orayı tamamla daha sonra gizlice bilgisayardan verileri al kadının olduğu yerden yani oradan da catıya cık orada bir makinanın kablosunu keseceksin daha sonra en alta inip heriflern bilgisayarına trojan bulaştıracaksın ama kimseye görünmeden yapman lazım bunları tabii ki en sonunda da süre bitince training e başladığın yere git orada moss seni bulacak ve bölüm bitecek

Alıntıları Göster
    Öncelikle oyun piksel shader 3.0 (SM3) desktekli ekran kartlarda çalışıyor. (ati x1... serisi ve üzeri, geforce 6 serisi ve üzeri) yani elinde eski ekran kartı olanlar (örneğin bende ki radeon 9600 XT gibi ühühüh) oynayamıyacaklar eğer ileride ubisoft bu sorunu bir yama ile düzeltmesse tabii. Ayrıca 1 GB raminiz yoksa biraz kasıcaktır...

Bunun dışında oyunun korsanı iki şekilde bulunuyor piyasada 2 dvd olup orjinali gibi olanlar (sorunsuz) ve tek dvd olup winrar ile sıkıştırılmış olanlar. (baş belası) Ama her sorunun bir çözümü vardır üzülmeyin !!!

Tek dvd aldıysanız işte yapmanız gerekenler :

Ses sorunu:

Öncelikle C:\Program Files\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds klasörüne gidin yeni bir klasör oluşturup ismini int yapın. Daha sonra maps.smo ile stream.sso dosyalarını int klasörüne kopyalayın ve MAPS.SMO yu MAPS.LMO , STREAM.SSO yu STREAM.LSO olarak adlandırın hepsi bu kadar ses sorunu çözülüyor.

Yama sorunu:

Yama yükleyebilmek için önce not defterini açıp sunu kopyalayın ;

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent]
    "Executable"="system\\splintercell4.exe"
    "InstallDir"="C:\\Program Files\\Splinter Cell Double Agent"
    "Language"="englishemea"

( program files a kurduğunuzu varsayıyorum aski halde sizdeki gibi değiştirin)
    sonra dosyayı farklı kaydet deyip scda.reg olarak kaydedin bunu yaparken kayıt türünü tüm dosyalar olarak değiştirmeyi unutmayın. Sonra scda.reg dosyasını çalıştırıp kayda girin hepsi bukadar artık yama yükleyebilirsiniz.

Hayde ubisof yap bi kıyak bize : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldnight -- 30 Kasım 2006; 12:44:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldnight

Öncelikle oyun piksel shader 3.0 (SM3) desktekli ekran kartlarda çalışıyor. (ati x1... serisi ve üzeri, geforce 6 serisi ve üzeri) yani elinde eski ekran kartı olanlar (örneğin bende ki radeon 9600 XT gibi ühühüh) oynayamıyacaklar eğer ileride ubisoft bu sorunu bir yama ile düzeltmesse tabii. Ayrıca 1 GB raminiz yoksa biraz kasıcaktır...

Bunun dışında oyunun korsanı iki şekilde bulunuyor piyasada 2 dvd olup orjinali gibi olanlar (sorunsuz) ve tek dvd olup winrar ile sıkıştırılmış olanlar. (baş belası) Ama her sorunun bir çözümü vardır üzülmeyin !!!

Tek dvd aldıysanız işte yapmanız gerekenler :

Ses sorunu:

Öncelikle C:\Program Files\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds klasörüne gidin yeni bir klasör oluşturup ismini int yapın. Daha sonra maps.smo ile stream.sso dosyalarını int klasörüne kopyalayın ve MAPS.SMO yu MAPS.LMO , STREAM.SSO yu STREAM.LSO olarak adlandırın hepsi bu kadar ses sorunu çözülüyor.

Yama sorunu:

Yama yükleyebilmek için önce not defterini açıp sunu kopyalayın ;

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent]
    "Executable"="system\\splintercell4.exe"
    "InstallDir"="C:\\Program Files\\Splinter Cell Double Agent"
    "Language"="englishemea"

( program files a kurduğunuzu varsayıyorum aski halde sizdeki gibi değiştirin)
    sonra dosyayı farklı kaydet deyip scda.reg olarak kaydedin bunu yaparken kayıt türünü tüm dosyalar olarak değiştirmeyi unutmayın. Sonra scda.reg dosyasını çalıştırıp kayda girin hepsi bukadar artık yama yükleyebilirsiniz.

Hayde ubisof yap bi kıyak bize : ))

Alıntıları Göster
    EEE arkadaşım ;yamayı yükleyebilirsek;şu ikinci bölüme geçme sorunu çözülecek mi bizde???

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

PAtch i kurmaya çalışınca "couldn't retrieve instalation folder" diye bir hata çıkıyor???
    5,79gb lık dvd versiyonu var bende...

benim 8.79gb
    yükleyince 10+gb oluyor peki ben patch yükleyebilirmiyim?

bendekide aynı 8,79 olandan 1,1 patchı kurdum sorunsuz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

quote:

PAtch i kurmaya çalışınca "couldn't retrieve instalation folder" diye bir hata çıkıyor???

benim 8.79gb

hangi hatalar düzeliyor patch ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

sınavlar bitti, bu indi. 10 gün sürdü. DVd ye yazmak içinde gittim Double layer Ridata disk aldım 10 milyona

grafikler full de çok kasıyor. GF6800, Amd 2500, 1 gb ram var. sanırım ayarları düşürmek lazım, Ama chaos theory de hiç kasmıyordu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

sınavlar bitti, bu indi. 10 gün sürdü. DVd ye yazmak içinde gittim Double layer Ridata disk aldım 10 milyona

grafikler full de çok kasıyor. GF6800, Amd 2500, 1 gb ram var. sanırım ayarları düşürmek lazım, Ama chaos theory de hiç kasmıyordu.
    Neden kasıyor biliyormusun çünkü oyunun grafikleri next gen olduğu için, sistem ihtiyaçlarına bakarsan minimum 3.0 GHz CPU istiyor mendebur oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Neden kasıyor biliyormusun çünkü oyunun grafikleri next gen olduğu için, sistem ihtiyaçlarına bakarsan minimum 3.0 GHz CPU istiyor mendebur oyun.

Alıntıları Göster
    Ben de de aynı problem var. 2. bölüme geçerken ara fragmanda takılma oluyor. Eğer sorun çözülemeyecekse geçen bir arkadaş 2. bölüm savesini koyarsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

quote:

benim 8.79gb

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

benim 8.79gb

aslına bakarsanız yamanın oyunun single player kısmına tek eklediği yada düzelttiği şey aa özelliğini eklemek (tabi hdr açıkken aa açmayı kastediyorum)

yoksa genelinde hep multi bölüme ağırlık vermiş yamada. Yani pek bişey ummayın yamadan malesef. Ama benim tavsiyem oyunu silip tekrar kurun ve profile oluşturmadan oyunu sam fisher profili ile oynayın. Allah kolaylık versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

quote:

quote:

quote:

benim 8.79gb

aslına bakarsanız yamanın oyunun single player kısmına tek eklediği yada düzelttiği şey aa özelliğini eklemek (tabi hdr açıkken aa açmayı kastediyorum)

yoksa genelinde hep multi bölüme ağırlık vermiş yamada. Yani pek bişey ummayın yamadan malesef. Ama benim tavsiyem oyunu silip tekrar kurun ve profile oluşturmadan oyunu sam fisher profili ile oynayın. Allah kolaylık versin...

Alıntıları Göster
    Bayhacker sana tavsiyem 8gb lık dvd olanından bul...

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Alıntıları Göster
    quote:

evet elindeki tek dvd ise arkadaşa katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

evet elindeki tek dvd ise arkadaşa katılıyorum...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar shanghai daki gökdelen bölümünde kasadan bişi çalmalı yere geldim orda çalıcam kasanın önünde space e basıom o nokia lı cihaz geliyor. sağ sol tuşları çalışmıo çarkları bi türlü döndüremedim. Aynı problemi yaşayan varsa lütfen yardım etsin. Oyun devam edio ama takılma yok yani sadece cihazdaki çarklar dönmüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

nasıl yani şimdi bu chaos theory de kullanılan motorun biraz gelişmişi degilmi, vaybe demek ondan kasıyor bukadar. neyse ayarları düşürelim bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

nasıl yani şimdi bu chaos theory de kullanılan motorun biraz gelişmişi degilmi, vaybe demek ondan kasıyor bukadar. neyse ayarları düşürelim bakalım..

Alıntıları Göster
    Tek dvd si olan arkadaşlar hiç uğraşmayın.Bu 2. bölüm hatası hiç bir şekilde düzelmiyor.Save alsanız bile yine takılacak.Atıyorum 3. bölümün save ini aldınız ordada takılacak.Ben denedim ondan söylüyorum.Tek yolu var oda oyundaki ses dosyalarını silmek(Hayali dosyalar) ondan sonra oynaya bilirsiniz ancak Çin deki bölüme geldiğiniz zaman ordada takılıyor.Yani hiç kasmayın gidin 2 dvdlik versiyonu alın ben hala 3 haftadır alacam.Beşiktaşa gitmeye üşeniyorum.Bakırköyde varsa ordan alacam.Bu arada sorayim ARKADAŞLAR OYUN BAKIRKÖYDE VAR MI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 30 Kasım 2006; 16:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

quote:

Orjinalden alıntı: sprey06

Arkadaslar su gokdelenli bolumle catidaki isimizi hallettikten sonra assagi sarkip yapmamiz gereken nedir/ben iple assagi indim ama orda kalakaldim napcagimi anlamadim.yardimci olursaniz sevinirim.

İçeride yemek yiyen insanlar filan var. Onların önünden sağa doğru, cama yaslanarak ilerle...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

Arkadaslar su gokdelenli bolumle catidaki isimizi hallettikten sonra assagi sarkip yapmamiz gereken nedir/ben iple assagi indim ama orda kalakaldim napcagimi anlamadim.yardimci olursaniz sevinirim.

İçeride yemek yiyen insanlar filan var. Onların önünden sağa doğru, cama yaslanarak ilerle...

ben o insanlarin oldugu kata inemiorumki.bi kat yukarida ki asansorde kaliorum onun disinda yan tarafa yuruyebiliorum bi kat assagiya nasil incemki.

• quote:

Orijinalden alıntı: sprey06

quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

quote:

ben o insanlarin oldugu kata inemiorumki.bi kat yukarida ki asansorde kaliorum onun disinda yan tarafa yuruyebiliorum bi kat assagiya nasil incemki.

Alıntıları Göster
    Yaw deli oldum;bugün Gölcük te oyunları aldığım elemana götürdüm;en az 10 kişiye sattım ilk defa böyle bir sorunla gelen sen oldun diyor Gölcük;D.Dere civarında oturup da bu tek dvd yi sorunsuz oynayan arkadaşlar...Gerçi buraya takılsanız sesiniz çıkardı yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

erdalarici arkadaşım;şu roketin şifreesaini nasıl çözüyorsun acaba?Ben hiç duran sayı göremedim;refleks sorunu mu acaba,yani bir kaç saliseliğine mi donuyor o an basıyorsun?
    Bir de onu geçsem de herhalde bölüm bitecek ve şu malum takılma olayıyla başbaşa kalacağım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim pc
    ati x1600 pro
    3.06 ghz işlemci
    1024 ram
    oyunu sorunsuz bir şekilde 1024x768te,
    shadermode açık bir şekilde oynuyorum (antiagins ve antipoic none)
    tamamı hight (gölgeler medium)
    oyun çok güzel herkese tavsie ederim
    not:hiç bir splinter cell oyununu sevmemişimdir ama bu harika
    yine not:10.610mblik oyun kötü olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

arkadaşlar benim pc
    ati x1600 pro
    3.06 ghz işlemci
    1024 ram
    oyunu sorunsuz bir şekilde 1024x768te,
    shadermode açık bir şekilde oynuyorum (antiagins ve antipoic none)
    tamamı hight (gölgeler medium)
    oyun çok güzel herkese tavsie ederim
    not:hiç bir splinter cell oyununu sevmemişimdir ama bu harika
    yine not:10.610mblik oyun kötü olurmu

Alıntıları Göster
    Bu oyun bakırköyde var mı yok mu?biriniz cevap yazın yaw!Neyse en iyisi gidip bakayim elinde sonunda bu oyunu almam lazım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 30 Kasım 2006; 19:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Bu oyun bakırköyde var mı yok mu?biriniz cevap yazın yaw!Neyse en iyisi gidip bakayim elinde sonunda bu oyunu almam lazım!!!

Alıntıları Göster
    Var bakırköyde yeraltı çarşısına veya askerlik şubesinin sokağında bir bilgisayarcı var eskiden multivizyondu adı şimdi sihir oldu oralara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmert

Var bakırköyde yeraltı çarşısına veya askerlik şubesinin sokağında bir bilgisayarcı var eskiden multivizyondu adı şimdi sihir oldu oralara bak.

Alıntıları Göster
    Çok sağol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Çok sağol kardeş

Alıntıları Göster
    biz daha oynamadık.hala uğraşıyoruz indirmek için,mübarek 8 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

biz daha oynamadık.hala uğraşıyoruz indirmek için,mübarek 8 gb

Alıntıları Göster
    Yemin ediyorum kafayi yedim deliricem simdi olmuyor olmuyor surekli korsan oyun alan ben en sonunda gidicem orginalini alicam bu oyunun ve bundan sonraki alicagim oyunlar icinde bu gecerli olucak size tavsiyem hic bir sekilde elinde 1 dvd olanlar bosuna kendilerini kasmasinlar olmuyor calismiyor ses gelmiyor vs vs.. en iyisi gidip orginalini alin kardesim emege saygimiz olsun hic olmassa

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.