Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.538
Cevap
0
Favori
101.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlığım nerede? Nerede gece görüşüm nerede? Nerede benim özel operasyonlarım, özel ekipmanlarım? Heee, nerede Ubi?

Hardcore "PC" Gamer...
    Turquie, tu dois Atatürk a dieu et le reste a Atatürk! Daniel Dumoulin
  • valla oyun guzele benzıyo oynamak lazım

Orjinalden alıntı: forious

Bir oyun özünü kaybettiğinde o oyun'dan birdaha cacık olmaz yazın bunu bir yere

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

İyice action yaptılar oyunu.

harbi ya nerde chaos teory'deki Stealth action ya

quote:

aatte 0000,1 km hıza ulaşa biliyor ayrıca ağırlığının 10 katı kaldırma kabiliyetine sahip

haklısın arkadaşım yitirdi özelliğini Sam Fisher.Max Payne kıvamına geldi.üstelik kesin dx10dur bu bide.oynayabileceğimi sanmıyorum

multinational task force: Team Rainbow
  • quote:

Serinin en iyi oyunu tartışmasız Chaos Theory. 2. oyun ilk oyunun biraz gelişmi haliydi o kadar 3. oyun ise bam başka bir zevk.

Chaos yaa.4 kere hardda bitirdim.Dvdsini kaybettim bulsam bir daha yükleyip oynıcam valla.

• ya ben bu arkadasi onceden takip ederdim.
    chaos theoryden sonraki oyunlarini oynamadim ama anadan dogma kel diilmiydi bu adam bu versiyonda sac mi ektirmis yoksa

diye yaziyoyordumki birden hitmanle karistirdigimi fark ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Serinin en iyi oyunu tartışmasız Chaos Theory. 2. oyun ilk oyunun biraz gelişmi haliydi o kadar 3. oyun ise bam başka bir zevk.

Chaos yaa.4 kere hardda bitirdim.Dvdsini kaybettim bulsam bir daha yükleyip oynıcam valla.

bende 3 kere bitirmiştim. canım sıkılınca yükleyip oynuyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

ya ben bu arkadasi onceden takip ederdim.
    chaos theoryden sonraki oyunlarini oynamadim ama anadan dogma kel diilmiydi bu adam bu versiyonda sac mi ektirmis yoksa

diye yaziyoyordumki birden hitmanle karistirdigimi fark ettim

kopardın genç hitmande çıkıcak inşallah.yakındır

• İşte ilk video boyutu 20 MB saldırın.

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2637

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

İşte ilk video boyutu 20 MB saldırın.

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2637

http://youtube.com/watch?v=0VuLQ5xl61Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Mayıs 2007; 8:36:13 >

• Oyun demek ki sadece Xbox'a ve PC'ye çıkıyor. TRailer'ın sonunda "Only on Xbox360 and PC." yazıyor

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Artık unrela 2 grafik motoru versiyon 829 dan gına gelmişti aynı versiyondan 4 oyun çıkardılar sadece normal mapping , hafif ışıklandırma falan kattılar. Bu sefer de direkt Rainbow six vegastan kaplama aşırmışlar(kendi oyunları olduğundan) bakalım bu hali çok karizma olmuş sanırım olaya metal gear gibi hikaye katmaya başlıyorlar amaç daha fazla insana ulaşıp satışı arttırmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Artık unrela 2 grafik motoru versiyon 829 dan gına gelmişti aynı versiyondan 4 oyun çıkardılar sadece normal mapping , hafif ışıklandırma falan kattılar. Bu sefer de direkt Rainbow six vegastan kaplama aşırmışlar(kendi oyunları olduğundan) bakalım bu hali çok karizma olmuş sanırım olaya metal gear gibi hikaye katmaya başlıyorlar amaç daha fazla insana ulaşıp satışı arttırmak.

bence splinter'ı splinter yapan grafikler falan değil.10 yeni oyun çıkartsınlar, hepsi chaos teory grafiklerinde olsun paşa paşa oynarım.Penumbra overture'de gördük herşeyin grafik olmadığını.kurgu, atmosfer,senaryoda biter iş beyler.sen kökle unreal grafik motorunu dx10 ile çıkart oyunu direk actiona ver.bu ne lan

• Grafikler chaos teory'i hatırlattı nedense.acaba double agentte abarttıklarını anlayıp sistem gereksinimlerini kıstılarmı? bu arada holidays 2007 diyor.sanırım bu yaz.hadi bakalım bekleyip görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 23 Mayıs 2007; 16:14:52 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Aralık 2007; 1:25:27 >

• oyunun stealthliği yok oluyor...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.